AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dekanski 2013.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Neslužbeno, niti dekanskog niti dodatnog roka u prosincu.
da se nadovezem sa kopiranim postom...
Pravokutnik
5 hours ago
Zbor i Uprava su sastančili veći dio jutra. Zaključci su otrežnjujući - dekanskog nema, predložit će se odlučivanje o roku u 12. mjesecu, ali nitko nije pretjerano optimističan. Zbor, dakako ima mogućnost suspenzivnog veta kod izglasavanja izvedbenog plana i programa. Sutra će svakako biti uzbudljiva sjednica

enna

pa jel bila ta sjednica? ima li kakvih vijesti...pozitivnih naravno...

minka

super,podigli su školarine,ukinuli dekanski,ljudi moraju plaćati i ono što su već položili ako nemaju 30bodova a koliko sam shvatila niti tog roka u 12mj.neće biti...što je sljedeće..prijavnica 10kn..kako smo se radovali kad smo čuli da je prijavnica 1kn...debelo s kamatama su vratili ono malo što su dali...ma nek opet bude 5kn samo nek sve bude opet kao lani..

jelaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
super,podigli su školarine,ukinuli dekanski,ljudi moraju plaćati i ono što su već položili ako nemaju 30bodova a koliko sam shvatila niti tog roka u 12mj.neće biti...što je sljedeće..prijavnica 10kn..kako smo se radovali kad smo čuli da je prijavnica 1kn...debelo s kamatama su vratili ono malo što su dali...ma nek opet bude 5kn samo nek sve bude opet kao lani..
Ma oni su to namjerno napravili da nas se što manje upiše.Čula sam da su dobili upit od ministarstva kolko nas je upisano i kolko studiramo, i naravno to se ministarstvo nije svidjelo i rekli su da sve naprave da se smanji broj upisa.Sad kad smo u eu broj na burzi se mora poklapati sa brojem traženih radnika i tu je cijela filozofija, mogli su nam svake godine ubirat novce, mogli smo se ispisivat i ponovo upisivat bez problema, sada vrijede neka druga pravila, i to se naravno mora obijat o naša leđa. Zašto bi nas iko išta pitao pa mi smo samo studenti koji smo puno puno ispod njih.

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ma oni su to namjerno napravili da nas se što manje upiše.Čula sam da su dobili upit od ministarstva kolko nas je upisano i kolko studiramo, i naravno to se ministarstvo nije svidjelo i rekli su da sve naprave da se smanji broj upisa.Sad kad smo u eu broj na burzi se mora poklapati sa brojem traženih radnika i tu je cijela filozofija, mogli su nam svake godine ubirat novce, mogli smo se ispisivat i ponovo upisivat bez problema, sada vrijede neka druga pravila, i to se naravno mora obijat o naša leđa. Zašto bi nas iko išta pitao pa mi smo samo studenti koji smo puno puno ispod njih.
Ministarstvo se čudi kaj tak dugo studiramo,a to kaj su nagurali min 4 god studija u 3,kaj se neki profesori prema nama odnose ko prema starim šlapama to ministarstvo nije briga naravno. Pa nek lijepo faksu stave zabranu upisa novih studenata barem 5 god pa će se onda valjda brojke poklapati. Ionak školuju vojsku nezaposlenih poslije.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Svi su željeli pripojenje Pravnom i specijalistički. :) To je cijena. :(

Aine

Dekanskog nema (nije si niti raspravljalo), roka u 12.-tom isto nema (samo su studentski predstavnici bili za). Veto nije bilo moguće dati jer nije bilo dovoljno predstavnika da imaju kvorum za veto. Rokovi su kao i prošle godine - 11. mjesec, dva u veljači, zatim u 4. mjesecu, redovni i izvanredni ljetni u 6. i 7., te dva roka u 9.-tom mjesecu. Dekanskog opet neće biti niti iduće godine.

sve pohvale sz-u. najbolji ste!

enna

Dekanskog nema (nije si niti raspravljalo), roka u 12.-tom isto nema (samo su studentski predstavnici bili za). Veto nije bilo moguće dati jer nije bilo dovoljno predstavnika da imaju kvorum za veto. Rokovi su kao i prošle godine - 11. mjesec, dva u veljači, zatim u 4. mjesecu, redovni i izvanredni ljetni u 6. i 7., te dva roka u 9.-tom mjesecu. Dekanskog opet neće biti niti iduće godine.

sve pohvale sz-u. najbolji ste!
ja bi samo dodala hvala i udruzi studenata i predstavnici, jako su se trudili zaštiti naša prava, a sad se slobodno svi ispišite iz te udruge jer je za bananu...:mad:

Skeletor

Želim se učlaniti u famoznu udrugu i postati studentski zaštitnik XD
Najbolji ste!Volim Vas sve tamo!
Nego,kad kreće prikupljanje potpisa za dekanski rok u sljedećoj akademskoj godini za koji se od danas zna da ga neće biti? :D

Nemojte svoj gnjev usmjeriti na udrugu.Udruga i postoji zbog dekanskog roka XD

Skeletor

Opalimo sad peticiju za dekanski rok iduće godine XD

Šta kaže studentski pravobranitelj na sve? :D

Aine

boli pravobranitelja kifla za to. cinjenica je da se sz nije sjetio, pazi nije sjetio zvati ostale clanove kako bi imali potreban kvorum. i to su buduci pravnici? ccc napravim znas kaj s nj diplomom.

Tončica

veliko hvala kolega(ic)ama koji su dali si truda organizirati peticiju, te istu nositi, trčati ili šta god kud god je trebalo.

žena zmaj

ja sam prošle godine suze i suze prolila kad su odobrili prijavu samo jednog ispita na dekanskom (inače sve ostavljam za kraj; na prvoj sam dala 3 ispita na dekanskom, prokleti kampanjac :D ), i od tad sam se naučila pameti. ljudi, računajte samo na sebe, svoje sposobnosti i svoje znanje. sreća i nada su ku*ve. ;)

sretno svima, i žao mi je ak neko nije uspio ostvariti dovoljno bodova za uvjet/parcijalu; nisam ni ja.
a kaj se tiče faksa općenito i školarine; čim manje stresa. oduvijek su nas šikanirali u odnosu na pravo, ali zato kad dođe vrijeme ispita - isto nas tretiraju i vrednuju odgovore ko i pravnicima.
nikad pravde i pravice, kakva ironija s obzirom na to kaj studiramo. ali na to se čovjek niti ne može oslanjati.
glavu gore - i sretno svima, again, sa završavanjem ove tuge od kvazi faksa ;)

minka

boli pravobranitelja kifla za to. cinjenica je da se sz nije sjetio, pazi nije sjetio zvati ostale clanove kako bi imali potreban kvorum. i to su buduci pravnici? ccc napravim znas kaj s nj diplomom.
nevjerovatno...:aplauz:bravo za udrugu još su se jednom dokazali...ok sve mogu shvatiti ali da napraviš takvu grešku u trenutku kad imaš kakvu takvu priliku da se bar potrudiš napravit nešto za te iste studente koji su te izabrali je neshvatljivo...nisu se sjetili pozvati ostale predstavnike?molim?što?
Aine kandidiraj se imat ćeš moj glas...

Aine

nevjerovatno...bravo za udrugu još su se jednom dokazali...ok sve mogu shvatiti ali da napraviš takvu grešku u trenutku kad imaš kakvu takvu priliku da se bar potrudiš napravit nešto za te iste studente koji su te izabrali je neshvatljivo...nisu se sjetili pozvati ostale predstavnike?molim?što?
Aine kandidiraj se imat ćeš moj glas...
da, vjerovala ili ne sz je sam napisao u svom priopcenju da se nisu sjetili pozvati ostale docente. bilo ih je 6, a za kvorum je potrebno 7. da su imali kvorum i ulozili veto mozda bi imali rok u 12.mjesecu. EPIC FAIL!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks