Bovary1999
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Čak su i studenti Filozofskog dobili sve na vrijeme i uredno, već im "zavidim"!Ostat će vječna tajna zašto im treba toliko :wtf:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Čak su i studenti Filozofskog dobili sve na vrijeme i uredno, već im "zavidim"!Ostat će vječna tajna zašto im treba toliko :wtf:
ne sviđa mi se tonazalost morate se naviknuti na takve stvari na ovom faksu, evo privikavaju vas od prvog dana![]()
Poduzmi nešto! Svijet je u tvojim rukama više nego što misliš.ne sviđa mi se to![]()
polako čovječe još neznam ni kad su mi predavanja :hm:Poduzmi nešto! Svijet je u tvojim rukama više nego što misliš.
Prvi korak, osnujte novu udrugu, registrirajte je na Sveučilištu, i dogodine kandidirajte svoje predstavnike.
Trneutno imamo na faksu smao jendu udrugu koja faktično ne postoji.
Loše je u startu ako to ne znaš.polako čovječe još neznam ni kad su mi predavanja :hm:
rekla bi da vanredni slobodno mogu doc na taj dan orijentacije, znam da se svake godine odrzava samo jedan takav dan, nema posebno za vanredne jer vjerojatno racunaju da oni rade i nisu u mogucnosti ni doc... uglavnom, slobodno otidi 7.10.E ja sam vandredni student javne uprave prva godina i zanima me da li je i nama orijentacijski dan 7.10. s obzirom da na stranici faksa stalno samo pise redovni studenti
ja imam ove zapisane:Jel netko možda zna tel. broj naše studentske referade?
ja sam vanredna i idem na orijentacijuDa li ima još netko brucoš vandredno da ide 7.10. na Dan orijentacije da vidim jesam sama ili![]()
i ja ću ićija sam vanredna i idem na orijentaciju![]()
ne samo da nije obavezno, nego je, po mojem skromnom mišljenju, i totalno suvišno.jel obavezno otić na taj dan orijentacije?
[email protected]Može li mi tko reći mail od naše studentske referade? Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.