AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Dan orijentacije

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ne sviđa mi se to :mad:
Poduzmi nešto! Svijet je u tvojim rukama više nego što misliš.

Prvi korak, osnujte novu udrugu, registrirajte je na Sveučilištu, i dogodine kandidirajte svoje predstavnike.
Trneutno imamo na faksu smao jendu udrugu koja faktično ne postoji.

ivonaj

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Poduzmi nešto! Svijet je u tvojim rukama više nego što misliš.

Prvi korak, osnujte novu udrugu, registrirajte je na Sveučilištu, i dogodine kandidirajte svoje predstavnike.
Trneutno imamo na faksu smao jendu udrugu koja faktično ne postoji.
polako čovječe još neznam ni kad su mi predavanja :hm:

VenusA

E ja sam vandredni student javne uprave prva godina i zanima me da li je i nama orijentacijski dan 7.10. s obzirom da na stranici faksa stalno samo pise redovni studenti

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
E ja sam vandredni student javne uprave prva godina i zanima me da li je i nama orijentacijski dan 7.10. s obzirom da na stranici faksa stalno samo pise redovni studenti
rekla bi da vanredni slobodno mogu doc na taj dan orijentacije, znam da se svake godine odrzava samo jedan takav dan, nema posebno za vanredne jer vjerojatno racunaju da oni rade i nisu u mogucnosti ni doc... uglavnom, slobodno otidi 7.10. :)

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
http://www.pravo.unizg.hr/veleuciliste/studij?@=6izy#news_20176

Poziv na predavanje " Kako uspješno preživjeti prvu - kako postati i uspješan student?!

Obavještavamo studente prve godine svih studijskih grupa da će psihologinja Slavica Jerinić Katić održati predavanje " Kako uspješno preživjeti prvu - kako postati i uspješan student?! Predavanje će se održati u srijedu, 9. listopada 2013. u 15.00 sati TMT 3 dvorana 3.

VenusA

Da li ima još netko brucoš vandredno da ide 7.10. na Dan orijentacije da vidim jesam sama ili :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks