Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja na poslu.DALI SE KO CIJEPIO
AKO SMIJEM PITATI S ČIM IMALI STE NUSPOJAVE ILI NEja na poslu.![]()
moderna....Nus pojave ja osobno ništa specijalno, malo samo su me zglobovi boljeli i ruka gdje sam primila cjepivo, ali moje kolege drhtavicu i temperaturu. Sve je to relativno i ovisi od osobe do osobeAKO SMIJEM PITATI S ČIM IMALI STE NUSPOJAVE ILI NE
okmoderna....Nus pojave ja osobno ništa specijalno, malo samo su me zglobovi boljeli i ruka gdje sam primila cjepivo, ali moje kolege drhtavicu i temperaturu. Sve je to relativno i ovisi od osobe do osobe
Evo ja sam se cijepila prvom dozom pfizera prošli tjedan, 2 dana me bolila ruka u koju sam cijepljena i to je to. Nikakvih drugih nuspojava nisam imala i sad čekam cijepljenje drugom dozom.ako ima još ko se cijepio pfizer , moderna neka nam javi kak je to prošlo , razmišljam o cijepljenju kao valjda i drugi pa mišljenja i iskustva rado ako bih netko s nama podjelio ,
ok, sretno dali se kod Vas ili znate nekog tko se cijepio dali su imali kakve nuspojave'Evo ja sam se cijepila prvom dozom pfizera prošli tjedan, 2 dana me bolila ruka u koju sam cijepljena i to je to. Nikakvih drugih nuspojava nisam imala i sad čekam cijepljenje drugom dozom.
Od ljudi koje poznajem, jedina je nuspojava bila bol u ruci.ok, sretno dali se kod Vas ili znate nekog tko se cijepio dali su imali kakve nuspojave'
ok hvalaOd ljudi koje poznajem, jedina je nuspojava bila bol u ruci.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.