Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ajmeeee..... a ja ću pušit dok god budem mogla, kome budem htjela i dok budem mogla klečatizaslužili smo da nas jebu gdje god mogu
A čuj, say it to Mape5, ona će ti valjda znati odgovoriti.pa dobro hoćemo li išta poduzeti ili ćemo stvarno dopustiti da nas likovi poput borasa rade debilima i da nakon što završimo ovaj mukotrpni faks baš ništa ne vrijedi?
Jesi ti izasao?https://www.pravo.unizg.hr/_news/20668/Privremeni rezultati izbora za SZ PFZ.pdf
znači na javnoj upravi izašlo je 18 ljudi na studentske izbore, o majko mila, stvarno se vidi da nam je stalo do studentskih prava...od vjerojatno tisuću studenata koliko je na javnoj upravi izađe 18 ljudi
Kad bi istraživali tko su im roditelji vjerojatno bi ispalo da su sve to djeca hadezeovaca, sdp-ovaca. Važno je popuniti mjesta na svim razinama. I studentski zbor je bitan.https://www.pravo.unizg.hr/_news/20668/Privremeni rezultati izbora za SZ PFZ.pdf
znači na javnoj upravi izašlo je 18 ljudi na studentske izbore, o majko mila, stvarno se vidi da nam je stalo do studentskih prava...od vjerojatno tisuću studenata koliko je na javnoj upravi izađe 18 ljudi
Pa nek netko proslijedi link s komentarima.U tijeku je esavjetovanje - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru s konačnim prijedlogom Zakona, otvoreno od 7.3. do 7.4. pa bi bilo lijepo dragi kolege koji smatraju da smo diskriminirani (većina ovdje komentirajući) ostavi i komentar na esavjetovanju pa neka se i naš glas čuje, a ne smo na forumu.
Uključi se u e-Savjetovanja!
[DOUBLEPOST=1490950849,1490950609][/DOUBLEPOST]U tijeku je esavjetovanje - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru s konačnim prijedlogom Zakona, otvoreno od 7.3. do 7.4. pa bi bilo lijepo dragi kolege koji smatraju da smo diskriminirani (većina ovdje komentirajući) ostavi i komentar na esavjetovanju pa neka se i naš glas čuje, a ne smo na forumu.
Uključi se u e-Savjetovanja!
Znam da sam sve quotala, ali nemam vise zivaca.pa ta peticija i inicijativa je napravljena da se uništi naš smjer.
kakav kreten moraš biti da misliš da su stručni studiji privatni fakulteti samo.
treba odijeliti privatne i državne fakultete, da. ali ne treba odijeliti smjerove na istome fakultetu kako ovi kreteni u ovoj inicijativi žele
Ako se usvoji alternativni prijedlog onda su stručni studiji na nižoj stepenici od sveučilišnih, bez obzira na Europu, Bolonju, ECTS bodove itd..AKO ĆE NAŠ SPECIJALISTIČKI STUDIJ BITI SVRSTAN U KATEGORIJU 7.1., DALI TO ZNAČI DA ONDA NEMAMO VSS ,ODNOSNO RADNO MJESTO 1.VRSTE?
Ako se usvoji alternativni prijedlog onda su stručni studiji na nižoj stepenici od sveučilišnih, bez obzira na Europu, Bolonju, ECTS bodove itd..
Hrvati su posebni i vole sve uništavati, blokirati i živjeti u prošlosti.
Peticija za koju sam stavila link je pokrenuta kako bi se spriječilo usvajanje alternativnog prijedloga u kojem se diskriminira studente stručnih studija, što bivših, što sadašnjih, što budućih.
Ako se usvoji alternativni prijedlog onda su stručni studiji na nižoj stepenici od sveučilišnih, bez obzira na Europu, Bolonju, ECTS bodove itd..
Hrvati su posebni i vole sve uništavati, blokirati i živjeti u prošlosti.
Peticija za koju sam stavila link je pokrenuta kako bi se spriječilo usvajanje alternativnog prijedloga u kojem se diskriminira studente stručnih studija, što bivših, što sadašnjih, što budućih.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.