AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Boras na ustavnom sudu pobija izjednačavanje sveučilišnih i stručnih studija

Picko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Najjače je ovo "Sveučilište" u Dubrovniku koje ne želi da stručni studiji imaju istu vrijednost :D

fakin

Super Moderator
ali pazi mi smo na ISTOM fakultetu kao i pravnici i socijalni rad, polažemo iste predmete, imamo iste profesore, jednaki su kriteriji, znači sve je isto i jednako i već sad podjelom na sveučilišni i stručni studij mi smo diskriminirani. ali naravno borasu to nije problem, on ide prema tome da budemo još više diskriminirani. jebo me pas ako ovo dozvolimo onda smo svi skupa na ovom faksu debili i zaslužili smo da nas jebu gdje god mogu

Tourniquet

jane doe.
Trebali bi i mi na ulice, kak su se filozofi izborili za sebe, a mi studenti stručnog ništa...ima na fejsu grupa Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola Republika Hrvatske pa se tamo može pratit neke vijesti

bella kiss

pravnik?
pa dobro hoćemo li išta poduzeti ili ćemo stvarno dopustiti da nas likovi poput borasa rade debilima i da nakon što završimo ovaj mukotrpni faks baš ništa ne vrijedi?
A čuj, say it to Mape5, ona će ti valjda znati odgovoriti.
Ovo što ti piše taj profesor onako zakulisno, ja ti opisujem direktno, bez fraza i idioma već duže vremena.

nijo

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znači ja se komotno mogu ubit jer kud nam poslove otimaju ljudi sa srednjom ja završavam studij koji kako je krenulo još malo pa neće ni bit studij nego tečaj, a konobarit ili bit pomoćni radnik ne mogu... Ostaje mi ili gore navedeno ili bit na teret državi

mape5

Super Moderator
dakle, kako situacija u zemlji stoji, zapravo je najbolje biti na teret državi , a ponekad možeš upotrijebiti i druge talente :)

još ako imaš puno djece... uuu pa nema ti kraja

bella kiss

pravnik?

maarijaa

U tijeku je esavjetovanje - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru s konačnim prijedlogom Zakona, otvoreno od 7.3. do 7.4. pa bi bilo lijepo dragi kolege koji smatraju da smo diskriminirani (većina ovdje komentirajući) ostavi i komentar na esavjetovanju pa neka se i naš glas čuje, a ne smo na forumu.

Uključi se u e-Savjetovanja!
[DOUBLEPOST=1490950849,1490950609][/DOUBLEPOST]U tijeku je esavjetovanje - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru s konačnim prijedlogom Zakona, otvoreno od 7.3. do 7.4. pa bi bilo lijepo dragi kolege koji smatraju da smo diskriminirani (većina ovdje komentirajući) ostavi i komentar na esavjetovanju pa neka se i naš glas čuje, a ne smo na forumu.

bella kiss

pravnik?
U tijeku je esavjetovanje - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru s konačnim prijedlogom Zakona, otvoreno od 7.3. do 7.4. pa bi bilo lijepo dragi kolege koji smatraju da smo diskriminirani (većina ovdje komentirajući) ostavi i komentar na esavjetovanju pa neka se i naš glas čuje, a ne smo na forumu.

[DOUBLEPOST=1490950849,1490950609][/DOUBLEPOST]U tijeku je esavjetovanje - Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskom kvalifikacijskom okviru s konačnim prijedlogom Zakona, otvoreno od 7.3. do 7.4. pa bi bilo lijepo dragi kolege koji smatraju da smo diskriminirani (većina ovdje komentirajući) ostavi i komentar na esavjetovanju pa neka se i naš glas čuje, a ne smo na forumu.

Pa nek netko proslijedi link s komentarima.

fakin

Super Moderator
pa ta peticija i inicijativa je napravljena da se uništi naš smjer.

kakav kreten moraš biti da misliš da su stručni studiji privatni fakulteti samo.

treba odijeliti privatne i državne fakultete, da. ali ne treba odijeliti smjerove na istome fakultetu kako ovi kreteni u ovoj inicijativi žele

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Minvajl in kroejša....

Peticija protiv uništavanja obrazovnog sustava

@fakin Deri!
pa ta peticija i inicijativa je napravljena da se uništi naš smjer.

kakav kreten moraš biti da misliš da su stručni studiji privatni fakulteti samo.

treba odijeliti privatne i državne fakultete, da. ali ne treba odijeliti smjerove na istome fakultetu kako ovi kreteni u ovoj inicijativi žele
Znam da sam sve quotala, ali nemam vise zivaca.
Na fc sam u krvnickoj raspravi sa degenericima, moram roknut saku normabela sto prije.
I sad, umjesto da ucim za ispit u petak, ja sam se tamo uvukla! Ali jebeno ne vrijedi.

Marianne

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
AKO ĆE NAŠ SPECIJALISTIČKI STUDIJ BITI SVRSTAN U KATEGORIJU 7.1., DALI TO ZNAČI DA ONDA NEMAMO VSS ,ODNOSNO RADNO MJESTO 1.VRSTE?
Ako se usvoji alternativni prijedlog onda su stručni studiji na nižoj stepenici od sveučilišnih, bez obzira na Europu, Bolonju, ECTS bodove itd..
Hrvati su posebni i vole sve uništavati, blokirati i živjeti u prošlosti.
Peticija za koju sam stavila link je pokrenuta kako bi se spriječilo usvajanje alternativnog prijedloga u kojem se diskriminira studente stručnih studija, što bivših, što sadašnjih, što budućih.

SUNČICA5626

Ako se usvoji alternativni prijedlog onda su stručni studiji na nižoj stepenici od sveučilišnih, bez obzira na Europu, Bolonju, ECTS bodove itd..
Peticija za koju sam stavila link je pokrenuta kako bi se spriječilo usvajanje alternativnog prijedloga u kojem se diskriminira studente stručnih studija, što bivših, što sadašnjih, što budućih.

što to konkretno znači za nas ako smo na 7.1., jel se naš specijalistički priznaje kao VSS , a to je važno zbog plaće i koeficijenta ?
[DOUBLEPOST=1492090569,1492090495][/DOUBLEPOST]

što to konkretno znači za nas ako smo na 7.1., jel se naš specijalistički priznaje kao VSS , a to je važno zbog plaće i koeficijenta ?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks