AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

nepravni

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
možeš mi reći šta si sve trebala napraviti?
Morala sam uplatiti iznos školarine, donijeti uplatnicu, predati molbu (u mom slučaju za naknadni upis) i na posebnoj uplatnici pokazati da sam platila i 150kn za molbu, a u indeks sam trebala upisati na listić papira koje predmete upisujem i dala to u referadu.

Suzy91Zg

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Potvrda/izjava o ukupnom broju članova kućanstva, jel to moze biti napisano na komadu papira i potpisano ili mora biti neka sluzbena potvrda? Treba mi za placanje na rate. Hvala :)

Karlo Pasariček

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav.
Evo prva sam god JU ( redovni),al sam previse zezal kroz godinu i necu moc proc ( ni za parcijalu).
Ima tko kakva iskakustva s tim? Npr koje su mi opcije (ako ih uopce imam)?

valentinak

Od opcija imas samo sjest i nastrebat par ispita sad za 9mj da bi mogao parcijalu upisati ili upisat one predmete koje nisi polozio (ponavljanje prve godine). Sto se tice placanja mislim da ide po bodovima koji su ti ostali.

Zna li netko kako ide s placanjem 2. godine specijalistickog redovni studenti? Po svemu sudeci ostat ce mi 3 ispita s prve godine. Placam li samo ta tri ispita sto nisam uspjela rijesiti ili i cijelu drugu godinu tj do 60 bodova sto uspijem upisati?

donam

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav kolege,
vanredni sam student I.god, kako to dalje ide sa upisom u II.god? Ostalo mi je 5 predmeta sada za 9.mj. i ne vjerujem da ću ih uspjeti sve položiti.
Zanima me koliko mi bodova najmanje treba za upis iduće godine i koje su sve moguće kombinacije? (ukoliko uopće postoje)
[DOUBLEPOST=1503431213,1503431142][/DOUBLEPOST]Pozdrav kolege,
vanredni sam student I.god, kako to dalje ide sa upisom u II.god? Ostalo mi je 5 predmeta sada za 9.mj. i ne vjerujem da ću ih uspjeti sve položiti.
Zanima me koliko mi bodova najmanje treba za upis iduće godine i koje su sve moguće kombinacije? (ukoliko uopće postoje)

mape5

Super Moderator
Pozdrav kolege,

posebno upisuješ zimski semestar. šta ti je ostalo nepoloženo iz zimskog semestra 1.godine to obavezno upisuješ, a dalje zbrajaš bodove do 35 ects-a odnosno, upisuješ predmete zimskog semestra 2. godine.. Dakle, ako je ostalo nešto iz zimskog semestra, poželjno bi ti bilo da to probaš položiti, barem jedan predmet...

Chelsea94

Ako mi ostane za prenijeti samo završni rad (upisala sam ga ove godine prvi put), dal se plaća opet ili plaćam samo upisninu? I da provjerim...da li obrane imaju veze sa ispitnim rokovima, ili mentorica može odrediti obranu npr. već kroz 10. mjesec? Hvala :)

nijo

Ne. Do 30 bodova je pad, od 30 do 49 mozes parcijalu druge, a s ostvarenih 50 i vise cistu drugu mozes upisati.
Ne....Parcijale više nema i upisuješ onoliko bodova s druge koliko imaš položeno s prve osim ako imaš 50 ECTS onda upisuješ cijelu drugu.Razlika je samo u participaciji tj. ako imaš manje od 30 ECTS plaćaš punu školarinu a sve preko 30 plaćaš 100 kn po bodu ako si vanredni ili 120 ako si redovni student

valentinak

Pozdrav, mene zanima ako ne skupim 30 ECTS-a (prva godina sam) da li mogu upisivati predmete iz 2.godine ? Ili ne? :)
Ne. Do 30 bodova je pad, od 30 do 49 mozes parcijalu druge, a s ostvarenih 50 i vise cistu drugu mozes upisati.
Ne....Parcijale više nema i upisuješ onoliko bodova s druge koliko imaš položeno s prve osim ako imaš 50 ECTS onda upisuješ cijelu drugu.Razlika je samo u participaciji tj. ako imaš manje od 30 ECTS plaćaš punu školarinu a sve preko 30 plaćaš 100 kn po bodu ako si vanredni ili 120 ako si redovni student

Moje isprike onda :)

PetraZG97

pozdrav, mene zanima kako će se predmeti upisivati u indeks nakon sto upisem "parcijalu" druge godine?
Iz timskog semestra prenosim dva predmeta (dip i nauku 1),a iz ljetnog semestra nauku 2. Ako ja riješim nauku 2 do 2.mjeseca onda mogu normalno upisati 5 predmeta s druge godine?

lea12

Da li netko zna ako sam prošle godine platila testiranje semestra, ugl nisam imala potpis iz izbornog predmeta i još uvijek ga nemam, da li u tom slučaju opet moram uplatiti 150kn?

Lola92

pozdrav, mene zanima kako će se predmeti upisivati u indeks nakon sto upisem "parcijalu" druge godine?
Iz timskog semestra prenosim dva predmeta (dip i nauku 1),a iz ljetnog semestra nauku 2. Ako ja riješim nauku 2 do 2.mjeseca onda mogu normalno upisati 5 predmeta s druge godine?
I mene zanima :)

.ivy.

Pozdrav,
moze pomoc, ostao mi je jedan predmet iz zimskog semestra i dva iz ljetnog iz druge godine. Kad rijesim taj iz zimskog 2.g dal cu moci polagat ispite iz zimskog trece godine il cu morat prvo upisat ljetni semestar i rijesit ta dva iz druge?
I jos jedno pitanje, na studomatu mi nudi da mogu upisat taj jedan predmet iz druge i sve iz trece, tj nudi mi da mogu upisat do 39 bodova. Dal je to moguce?

Darijana

Pozdrav,
moze pomoc, ostao mi je jedan predmet iz zimskog semestra i dva iz ljetnog iz druge godine. Kad rijesim taj iz zimskog 2.g dal cu moci polagat ispite iz zimskog trece godine il cu morat prvo upisat ljetni semestar i rijesit ta dva iz druge?
I jos jedno pitanje, na studomatu mi nudi da mogu upisat taj jedan predmet iz druge i sve iz trece, tj nudi mi da mogu upisat do 39 bodova. Dal je to moguce?[/QUOT
Moras prvo očistiti drugu da možeš polagati treću a ovo drugo pitanje možeš upisati 39 kak ti nudi studomat

katyy

Bok..Prošle godine mi je falilo bodova za upis pa sam morala upisati jedan predmet iz bilo kojeg predmeta smjera pa me zanima da li ja sad moram taj modul odabrati ili mogu neki drugi neovisno o tom predmetu od prošle godine koji mi piše u indeksu?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks