AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dal mi moze netko obajsnit zasto se izborni predmeti 3. godine nalaze pod predmetima smjera? dal je svejdeno pod kojim smjerom odaberem predmete? inace nisam upisala nista iz V. semestra, nisam odabrala ni smjer, dal mogu upisat onda izborne predmete?
možeš, ako nisi upisala nijedan predmet smjera onda upiši sad bilo koji smjer iduće godine ćeš moći upisati koji želiš kad ćeš upisivati predmete smjeta.
Hvala!

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Tako je, redovni ne plaćaju, a izvanredni plaćaju jednokratno 7200 + 300kn upisnine i još 100njak kn indeks.

Ako upadnete i izvanredno na studij uvijek ostane nekoliko mjesta na redovnom bez plaćanja, pa se može izabrati.

mape5

Super Moderator
Sa naše web stranice - "Studenti su dužni nakon upisa na studomatu u vremenu od 10 do 12 sati dostaviti indeks u referadu soba 8/I. kat (referent Tomislav Koščak) prema slijedećem rasporedu:  od 13. veljače do 27. veljače SAMO REDOVITI STUDENTI Redoviti studenti koji iz razloga manjeg ili većeg upisa bodova od propisanih pravilima upis ne mogu obaviti na studomatu dužni su pristupiti na ručni upis u referadu do 24. veljače.  od 28. veljače do 10. ožujka SAMO IZVANREDNI STUDENTI"

nepravni

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
dakle ovakva je situacija i trebam savjet... nisam upisala na studomatu u roku do 26.2 jer sam mislila da ću danas 1.3. moći upisati bez problema manje bodova od ovih 18 ECTS-a aliiii nije ispalo kako sam mislila da će ići. Uglavnom, sada moram podnijeti molbu pretpostavljam za naknadni upis u ljetni semestar 2017. godine? Jedino što mene sad zabrinjava je što da napišem pod razlog podnošenja molbe i zašto nisam upisala preko studomata <.<

mape5

Super Moderator
odi u referadu kod Koščaka, s indeksom i reci mu da nisi mogla napraviti upis, ali mislim da su 28 morali doći oni koji nisu mogli napraviti upis preko studomata

ines.asdf

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
molim pomoć :) zanima me zna li netko kakva je procedura ako bih nakon 8 god ponovo upisivala fax? priznaju li profesori položene ispite ili se kreće od početka?
naime studirala sam na pravnom u OS. isto tako, zanima me ima li netko bilo kakve informacije (priznavanje ispita, cijena školarine... ) o veleučilištu u požegi? tamo isto ima smjer uprave?

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
molim pomoć :) zanima me zna li netko kakva je procedura ako bih nakon 8 god ponovo upisivala fax? priznaju li profesori položene ispite ili se kreće od početka?
naime studirala sam na pravnom u OS. isto tako, zanima me ima li netko bilo kakve informacije (priznavanje ispita, cijena školarine... ) o veleučilištu u požegi? tamo isto ima smjer uprave?
Priznaju, smo morat ćeš čekati jesen i upis u zimski semestar

ines.asdf

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da da.. znam. nego, iskreno,, neznam dal bih trebala položiti drzavnu maturu ili ne...posto sam 2007/2008 upisala redovno, a nikad se nisam ispisala. nisam sigurna kak to točno ide. a i ja bi sad izvanredno, nije bas da bih se odrekla posla radi studiranja.

Dobri Duh

Da li netko zna da li i sada prilikom upisa ljetnog semestra, onaj tko nema potpisa mora plaćati testiranje semestra, ako nema potpise iz svih predmeta, ili se ta molba za testiranje piše i plaća samo na jesen početkom upisa godine, hvala na odgovoru unaprijed

andrijanak

Da li netko zna da li i sada prilikom upisa ljetnog semestra, onaj tko nema potpisa mora plaćati testiranje semestra, ako nema potpise iz svih predmeta, ili se ta molba za testiranje piše i plaća samo na jesen početkom upisa godine, hvala na odgovoru unaprijed
Samo na jesen kad se upisuje godina, provjerila sam to u referadi nedavno.....

andrijanak

hvala ti puno, jel ove po referadama pitat nije baš ugodno, vrlo su ljubazni!!!!!!
Nema na čemu....Da, nisu bas susretljivi, pa ja probam mailom riješiti ako mogu....
Ovo je odgovor od Sanje vezano za potpise:
"Nama potpisi neće trebati pri upisu u ljetni semestar. Testiranje semestara (ujedno i provjeravanje potpisa) vrši se pri upisu u akad. godinu u listopadu."

Srdačan pozdrav

Sanja Storjak

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks