Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne trebaš plaćati tih 150 kn, samo doneseš indeks i uplatnicu i na papiru napišeš predmete koje želiš upisati. u studomatu ništa ne diraš.Ako prelazim ove godine na izvanredno, a nemam sve potpise, jel trebam placati tih 150 kn? I upis ne radim na studomatu nego kod sanje? Hvala![]()
pošalji e-mail Sanji Storjak. imala sam situaciju s građanskim. Poslala sam joj e-mail ujutro, popodne mi je odgovorila da je upisana ocjena i bila je. [email protected]Jel imao tko problem da mu još nije evidentiran položeni ispit? Prošli tjedan sam položila sociologiju i kad idem na upise navodi mi da ga moram ponovo upisati. Zovem referadu, ne javljaju se..
da, plaćaš sve predmete koje upisuješ + 300 kn za upisninu. moraš imati minimalno 18 ects bodova. upiši samo što misliš da bi stigla položiti da ne plaćaš nagodinu opet iste predmeteIzvanredni sam student, upisujem ponovo godinu, prebacujem 2 predmeta iz prvog semestra, i upisujem 3 predmeta iz 3 semestra. Pa me zanima kako plaćam? 300 upisninu, 1400 ova dva predmeta i sto jos? Ova tri predmeta koja upisujem iz trećeg semestra ili kako?
UPISI U AKADEMSKU 2015/2016. GODINU - STUDENTI - Obavijesti studentske referade - Studijski centar za javnu upravu i javne financije - StudijPozdrav svima , treba mi potvrda.
Znaci izvanredni studenti (koji su pali) kad se prijave na studomat do 30.9. moraju dati uplatnicu u sob1 8/1. od 10 do 12 sati između 05.10. i 16.10.
Moze li mi netko dati link gdje to pise na stranici fakulteta jer ja to nisam uspio naci ?
Hvala unaprijed![]()
Izvanredi ne moraju na predavanja, niti moraju skupljat potpise. Iznimke su na trećoj godini, informatiča radionica i vježbe.Ovo što piše na str od faksa da izvanredni moraju odslušati predmet i dobiti potpis, to znači da potpis dobijemo na onim predavanjima za izvanredne?
molim vas da mi odgovorite,da li sad plaćam diplomski?prošle godine nisam morala platit,jer sam platila godinu ranije(2013/14).
i da li mogu u zimskom semestru polagat predmete iz ljetnog koje sam upisala prošle godine ili moram čekat ljetni semestar da ih mogu upisat i polagat??!!!pliizzzAko prelazim ove godine na izvanredno, a nemam sve potpise, jel trebam placati tih 150 kn? I upis ne radim na studomatu nego kod sanje? Hvala![]()
Od ove godine morajuIzvanredi ne moraju na predavanja, niti moraju skupljat potpise. Iznimke su na trećoj godini, informatiča radionica i vježbe.
Neka me netko ispravi ako postoji još koji predmet koji isto zahtjeva.
na kojim su to predmetima dijelili potpise izvanrednima?Od ove godine moraju
na kojim su to predmetima dijelili potpise izvanrednima?[/QUOTENapomene uz upis izvanrednih studenata:
Student koji prvi puta upisuje predmet dužan je taj predmet odslušati i iz njega dobiti
potpis.
Student koji je upisao višu godinu studija ima pravo polagati zaostale predmete koje je
odslušao, sukladno odredbama Pravilnika o studiju. Student koji je upisao pad godine
ima pravo polagati predmete koje je odslušao od slijedećih raspoloživih ispitnih rokova
i nije obavezan pohađati predavanja iz tih predmeta niti skupljati potpise.
To pise u pravilima upisa za izvanredne.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.