sanjagreen
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Koji naziv se dpbiva nakon zavrsetka poreznog studoja?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Kakvi god motivi ti bili za takakv poduhvat - ne isplati se. Mnogi predmeti su kongenijalni, ali ne i većina. Krećeš od nule.Do sada sam dala 76 ECST bodova na upravnom studiju.
Razmišljam da se prebacim na porezni studij.
Da li bi tamo nastavila na drugoj godini studij, koji predmeti bi mi se priznali za upravnog?
Ima li netko da mi da informacije o toj mogućnosti jer ozbiljno razmišljam o tome da tako nastavim na jesen ove godine.
Hvala!
sve ti ovisi o broju ects bodova i koliko ćeš platiti. znači, minimalno se upisuje 18, a max 30ects bodova. Znači ti bi u zimskom semestru upisala 25 ects bodova. E sad provjeriti ću još za upisivanje modula, odnosno da li treba upisati sve predmete modula ili ako se odlučiš za određeni modul da li se može upisati samo jedan ili dva... ovisno o situaciji.pozz
imam pitanje
ostalo mi osnove prava drustva ,,radno ,,upravljanje i opce upravno,,sta cu morat upisat i dali se predmeti smjera svi obavezno upisuju ili mogu kojeg hocu u zimskom semestru
odnosno nisu mi jasni ti moduli ,,,dali ih obavezno upisujem ili mogu uzet npr nomotehniku s obzirom da cu u zimskom morat upisivat osnove i oup 1 koji imaju 10 ects,,,i taj modul cine tri predmeta svaki od njih ma 5 ects?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.