AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

fakin

Super Moderator
da, odgovor je kakav sam ti ja rekao da će biti. i rekao sam da je glupo što su uveli ovakav način upisa, a ostavili stara pravila jer jedno s drugim ne ide...

i koliko sam shvatio sad više ni nema parcijale nego možeš upisati onoliko bodova koliko daš. znači možeš ukupno 60 bodova, od toga ono što nisi dala s niže godine to moraš sve upisati i ako imaš "mjesta" do 60 bodova onda možeš i neke s više...mislim da možeš iako imaš samo 20 bodova s druge da možeš upisati 20 bodova s treće, da nema više te parcijale di treba imati 31 bod za mogućnost upisa predmeta s više godine.

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hvala svima na odgovorima. znači ipak ću moć upisat koji predmet iz treće, ako ne već sve, samo mora bit do 30 bodova po semestru. bar neka, recimo, dobra vijest

JUNZI366

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav svima.

Zna li netko gdje mogu naci pravila o plaćanju participacije troškova studija za izvanredne studente.
Ako je netko u mogucnosti neka stavi link
Unaprijed hvala.

nepravni

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi imam pitanje :D
Prva sam godina i upisala bih "parcijalu" pa jel mi treba 30 ECTS bodova ili..? puno hvala
p.s. pročitala sam sve prethodno ali mi ništa nije odveć jasno pa opet pitam (znam da nisam prva i da vam je puna kapa ali hvala na odgovoru i nemojte se ljutiti) :)

fakin

Super Moderator
ne nije ti potrebno 30 bodova jer to više ne postoji otkad se upisuje semestar po semestar.

upisuješ od 18 do 30 bodova po semestra
(nebitno radi li se o predmetima s iste godine ili s dvije godine), (eventualno 39 ako upisuješ višu godinu)

pa eto, onda zbrajaj....

1234m

Molila bi ako bi mi mogao tko objasniti,
izvanredan sam student,prva godina (prvi put). Ako do kraja godine dam 6-7 ispita,odnosno 40-tak ECTS bodova, znači da ne ostvarujem pravo upisa u 2.god jer nemam 50 bodova. Znaci nakon ljeta upisujem ispite koji su mi ostali sa prve godine i ispite s druge godine tako da po semestru upisem 30 bodova. Zanima me koliko onda to sveukupno placam? 100 kn placam bod, trebam li onda jos platiti i semestar oko 3000 ili ne? Hvala unaprijed

Ellsssy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ljudi pitanje. Sutra sam trebala ici na komisiju 4. put, na pismeni, ali kolegica na poslu se razbolila i nazalost ja cu je morati zamijeniti te sumnjam da cu uspjeti stici na pismeni. Moje pitanje je; ako ne dodem na pismeni znaci da sam pali, pa da li onda naknadno trebam donjeti index da mi lupe onaj zig zabrane od 90 dana ili?

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi pitanje. Sutra sam trebala ici na komisiju 4. put, na pismeni, ali kolegica na poslu se razbolila i nazalost ja cu je morati zamijeniti te sumnjam da cu uspjeti stici na pismeni. Moje pitanje je; ako ne dodem na pismeni znaci da sam pali, pa da li onda naknadno trebam donjeti index da mi lupe onaj zig zabrane od 90 dana ili?
Pošalji mail profesoru/nekome sa katedre ,objasni situaciju pa ces vidjet.

adenise

prva sam godina i nije mi jasno koliko na kraju trebamo imati ETCS bodova za upis u visu godinu i koliko se ispita maksimalno moze prenijeti u drugu godinu tj koji su uvjeti? ako naprimjer ne polozim otpd koji nosi 7 ECTS da li to znaci da taj predmet upisujem ponovno i normalno onda upisujem drugu godinu ili?

fakin

Super Moderator
moraš imati 50 bodova za upis cijele više...znači može ti 1 predmet ostati i onda upisuješ njega i sve s druge godine

djubasta

Pozdrav,
Idem na upravno pravo veleucilista u gospicu.zelim se upisati na diplomski na javnu upravu kad zavrsim ovdje pa me zanima mogu li to s obzitom da sam s drugog veleucilista? Ako mogu koji su uvjeti,pise li se prijemni i kolika je skolarina?
Hvala puno.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks