AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

annbruges

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
huh, hvala, hvala =)

A sto ako ja prestanem sad nakon ljetnog semestra ic na faks, ne ispisem se, nego samo ne upisem nista, ne dolazim jednostavno i nakon par godina odlucim nastavit. Jel onda opet upisujem prvu godinu ili nastavljam gdje sam stala? Jel placam faks onda?

Dina77

Moze mi neko rec kaj znaci ovo tj na koga se odnosi : OBAVEZNO REGULIRANJE UPISA LJETNOG SEMESTRA BEZ ECTS BODOVA – PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJI? Hvala unaprijed :)

zagreb

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav. Ja sam danas propustila otići podići index. Da li mislite da bi bilo problema ako ga odem preuzeti sutra? Hvala!

zagreb

ja sam bila jučer i podigla svoj index. mogu potvrditi da je obavijest obješena samo na vratima sobe 10 (da se pruzimaju do 30.03.) i da je ostalo punoooo indexa. pretpostavljam da puno studenata još uvijek nema pojma da mogu podići svoj index.trebali bi obavijest svakako objaviti na stranici pravnog fakulteta

Antonija

kolege! da li zna netko ako se hoću prebaciti sa redovnih na izvanredne( ne mogu dat seminare) jel to moram u 10. mj na upisima i trebam li onda skupljat sad potpise ili ne moram? specijalistički 1. godina .tnx:)

zigg

Može li mi netko odgovoriti što sa dagađa ako sam platio semestar na vrijeme, ali nisam odnio u referadu index. Izvanredni sam student i nakon sto sam u drugom mj. uplatio za ljetni semestar htio sam odmah to rijesiti na faksu ali su mi rekli da tek u trećem primaju indexe od izvanrednih. Međutim ja sam u međuvremenu na to zaboravio, valjda sam mislio da sam riješio to. Uglavnom studomat mi radi, to je dobar znak, a sad me zanima dali je netko već bio u takvoj situaciji.

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ovo ti je obavijest koja je izašla na stranici od faksa. VAŽNA OBAVIJEST - NAKNADNI UPIS LJETNOG SEMESTRA

Studenti koji nisu upisali ljetni semestar prema objavljenom rasporedu upisa mogu podnijeti molbe za naknadni upis ljetnog semestra do zaključno 01. travnja 2015. god.
Nakon navedenog roka podneseni zahtjevi za naknadni upis neće se odobravati.

OBAVEZNO REGULIRANJE UPISA LJETNOG SEMESTRA BEZ ECTS BODOVA – PREDDIPLOMSKI STRUČNI STUDIJI

Pozivaju se studenti 3. godine stručnih studija koji su bili u obavezi regulirati upis u ljetni semestar bez ECTS bodova, odnosno bez upisa nastavnog sadržaja a isti nisu izvršili u propisanom roku da obavezno izvrše naknadni upis u studentskoj referadi, soba br. 14/I. kat najkasnije do 10. travnja 2015.
Nakon navedenog roka podneseni zahtjevi za ovaj naknadni upis neće se odobravati.
Trebao si voditi brigu o upisu. Jer to je bitna stvar. Sad odi odmah u uto u referadu i nadaj se da neće poludit na tebe i da će ti obaviti upis. Vjerojatno ćeš morati pisati molbu za naknadni upis,platiti 150kn i nadati se da će ti odobriti. U svakom slučaju ne čekaj više ni dana nego trči u referadu što prije.

zigg

Upravo sam vidio da mi na studomatu piše da mi je upisan prekid studija od 1.3.2015 do 30.09.2015.
Ako sam platio na vrijeme i upisao ljetni semestar na vrijeme, a samo nisam odnio studomat u referadu zanima me dali će se to moći ispraviti.

Mislim index u referadu

zigg

Ma ne zezam, nego ne mogu vjerovat da mi se ovo događa, jer čak sam bio odnio index u referadu ali rekli su mi da je rano jer da za izvanredne primaju indexe tek od početka ožujka, ali nakon toga sam jednostavno zaboravio, valjda sam mislio da sam riješio to.
Tarja hvala na odgovoru.

tarja30

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Piše ti prekid? E da. Da bi upis bio potpuno izvršen indeks se MORA odnijeti u referadu. Jer to kaj si se ti upisao u studomatu i platio ti ništa ne znači ako nisi odnio indeks u referadu da oni to sve provjere i obave upis. Jer kak oni mogu znati da si se ti upisao i platio ako ti njima ne doneseš dokaz? Zakasnio si i na onaj dodatni rok i zato su te sad stavili u prekid studija. Jasno je pisalo u obavijesti da nakon 1.4. naknadni upis neće biti moguć. Napravio si sam sebi glupost. Otiđi u referadu i raspitaj se,ali mislim da je sve jasno.
Takve stvari jednostavno ne bi smio zaboravljat. Nema tu nikakve filozofije. Ako studiraš onda znaš svoje obaveze. Žao mi je kaj ti se ovo dogodilo,nadam se da si sad naučio lekciju za ubuduće. Nema na čemu.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ma ne zezam, nego ne mogu vjerovat da mi se ovo događa, jer čak sam bio odnio index u referadu ali rekli su mi da je rano jer da za izvanredne primaju indexe tek od početka ožujka, ali nakon toga sam jednostavno zaboravio, valjda sam mislio da sam riješio to.
Tarja hvala na odgovoru.
Ako te odbiju upisati, samo vidi možeš li dobiti natrag cijeli upis ili će ti vrijediti dogodine.
Gle, ima i gorih stvari. Nije kraj svijeta.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Tarja hvala na odgovoru.
Ako te odbiju upisati, samo vidi možeš li dobiti natrag cijeli iznos školarine ili će ti već uplaćeno priznati na idućem upisu u listopadu. Gle, ima i gorih stvari. Nije kraj svijeta.

emma1993

Tarja hvala na odgovoru.
Grozno! :( Žao mi je.

mape5

Super Moderator
Važno je da se redovito prate stranice faksa. Ne kužim kak si zaboravio odnjeti index? Od kad su uveli studomat, bitno je da se upis napravi preko studomata.

ZIGG - bilo bi dobro da napišeš što si obavio u referadi

zigg

Nisam ništa riješio na referadi, upisi su završeni, rečeno mi je da kad bih i predao molbu za naknadni upis bila bi odbijena.
Što se tiče školarine rečeno mi je da će to biti riješeno na jesen, jer će se tada valjda riješiti i status ovog semestra. Kako sam shvatio čini mi se da i oni koji nisu uplatili i nisu odnijeli index na upis trebaju, ako se žele na jesen upisati, platiti i ovaj semestar...
A kako sam zaboravio, pa isti dan kad sam plaćao i upisao preko studomata, nosio sam index na referadu ali tada još nisu primali indexe za izvanredne, pa sam trebao doći idući tjedan. Uglavnom nakon toga bio vikend, nekako sam valjda mislio da sam najvažniji dio obavio. Taj tj imao puno posla, radim tako da ne stignem uvijek o tome razmišljati... Uglavnom džaba sad sve, sad sam na čekanju i gotovo

mape5

Super Moderator
A joj..... Fakat zeznuto. Sad bar možeš neobavezno pripremati ispite. Naravno, ukoliko ćeš nastaviti studirati.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks