AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

lilith

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Zna li netko, može li se poslati indeks i uplatnica poštom?
Ja cu danas poslati preporuceno sa povratnicom da vidim da su primili. Ja ne upisujem preko studomata nego rucno mora Sanja izvrsiti upis jer imam nastavak studija. Saljem index, uplatnicu i upisni list, i napisat cu na na ruke Sanje Storjak.

lasta218

Kolege, zanima me da li za upis 4 semestra moramo imati sve potpise iz 3. Semestra? I kako ide placanje testiranja, dal je 150 kn za samo jedan potpis ili ukupno? Hvala

nogalo007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bok svima! Treba mi mala pomoć. Naime,ako sam prilikom upisa u zimski semestar platila predmet iz ljetnog semestra, koji nisam položila još uvijek,(točnije riječ je o Radnom i socijalnom pravu) da li ga moram opet plaćati ? Hvala! :D

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
[QUOTEZnači moramo u referadu da oni upišu do petka?? [/QUOTE]

nemam pojma ali logicno bi bilo da ga ne upisujemo jer je on upisan vec. meni kraj njega stoji obavljen(polozen). ionako mislim da ga moramo ponovno upisat i platit studomat bi nam to omogucio

Kvizoman2

Upisao sam ponovo drugu godinu na jesen 2014. Nakon ovih rokova ostala su mi dva ispita s druge(engleski 4 i opće upravno 2). Studomat je nudio samo da to mogu upisati. Kod ponovnog upisa godine u 10-om mjesecu uz ispite s druge mogao sam upisati neke s treće. Kaže da Izvanredni student koji je upisao ponavljanje godine
upisuje ECTS bodove koje nije položio sa niže godine studija te predmete i ECTS bodove prve slijedeće godine studija, od 18 do najviše 30 ECTS bodova po semestru. Meni je studomat nudio samo da upišem 9 bodova. Šta da radim?

Plavuša

Upisao sam ponovo drugu godinu na jesen 2014. Nakon ovih rokova ostala su mi dva ispita s druge(engleski 4 i opće upravno 2). Studomat je nudio samo da to mogu upisati. Kod ponovnog upisa godine u 10-om mjesecu uz ispite s druge mogao sam upisati neke s treće. Kaže da Izvanredni student koji je upisao ponavljanje godine
upisuje ECTS bodove koje nije položio sa niže godine studija te predmete i ECTS bodove prve slijedeće godine studija, od 18 do najviše 30 ECTS bodova po semestru. Meni je studomat nudio samo da upišem 9 bodova. Šta da radim?
najvjerojatnije ti je eng4 2 boda i opce upravno 7 pa ti je tih 9 bodova i trebas jos 9 bodova kako bi zadovoljio kvotu od 18 bodova znaci jos moras odabrat neke predmete iz ljetnog semestra

ethela

Hej!! Da li itko zna,ako sam prošli semestar upisala upravno postupovno pravo da li ovaj semestar moram upisati vježbe? ili ne moram? Hvalaa

pigetic

Kolege imam dva pitanja.
-treba li za upis ljetnog semestra 2.godine specijalističkog imati potpise iz predmeta zimskog semestra 2.godine specijalističkog?jer na obavijestima na stranici nisam vidio gdje to piše a neki to spominju.

-mogu li sada ne upisati diplomski rad(ne plaćam participaciju za studiranje) jer sumnjam da ću ga stići do kraja godine riješiti pa da ga upišem tek iduće godine prvi put i besplatno a da ga ne prenosim?

Fala svima dobre volje koji odgovore!:)

minny

Pitanje, na studomatu mi ne dozvoljava da provedem upis do kraja, ako ne stavim kvačicu za engleski IV (ljetni semestar), a nisam ga ni upisala u zimskom semestru (engleski III) kaj to znači ??

ivana16

Pozdrav, moram upisati samo ustav iz prve godine, te bih upisala još oup2 i eng4 da popunim kvotu od 18 ECTS-a. Međutim piše mi da moram upisat izborni predmet iz drugog semestra, a ja sam engleski2 riješila pa mi nudi njemački2 koji nikada nisam ni upisivala. Zna li itko zašto je to tako te da li moram do referade da mi Sanja to riješi?

Plavuša

Ali studomat mi nije nudio ništa osim ovog.
onda zovi referadu il jis najbolje trk njima tamo al malo jos pogledaj il pod glavni predmeti meni fio pise semestar 2 pa ispod glavni predmeti pa biram i semestar 4 i isto biram.. ugl odi sutra do referade onda ;)

anabella

Ako student zbog obveze upisa manjeg broja upisanih bodova (nemogućnosti
upisa predmeta više godine prema pravilima upisa) nema mogućnosti upisa na
studomatu upis se obavlja ručno u referadi uz predočenje indeksa i uplatnice. - evo ti pravila upisa ljetnog semestra sa stranice faksa

blabla

Re: Studomat

Isti problem :/ kako si to sredila?

Kolege,
u ljetnom semestru prošle godine sam upisala radno, oup II i jedan izborni predmet s 3. god i to je 19 ectsa. To bih ponovila i ove godine (jer ujedno i moram upisati ono što sam već upisala), ali na studomatu mi je kod tog izbornog kolegija kvačica ali je i prekrižen (ispunjena je kvota). Iako je kvačica kod njega ne povlači mi dodatnih 5 ectsa tako da kao da sam odabrala za upis samo 14 (radno+oup II). Kad odaberem neki drugi izborni onda mi povuče oba i zaračuna mi 24 ectsa.
Jel netko ima(o) takvu situaciju? Greška ili ću fakat morati upisati upisati 2 izborna iako to ne želim?
Hvala!
Isti problem :/ kako si to sredila?

Mike7

Bok! Što znači na studomatu kod upisa izbornog predmeta "Izborni predmet 1 - VI. PSSJU"? Inače imam problem jer ne mogu upisati kao izborni Pravo EU, a upisao sam ga prošle godine pa bih sad trebao opet. Ne znam jel ova opcija ima veze s time. Hvala vam!

katyy

to i mene zanima što znači....ja imam 23 boda a nedozvoljava mi upis nego mi piše .......Na podređenom smjeru koji nije odabran za upis postoje predmeti koji se trebaju ponovo upisati. Odaberite podređeni smjer za upis......a za upp vježbe su prekrižene i onda ispod opet piše upp vježve ispunjena kvota...

sunshine01

E ljudi jel moramo opet platiti predmet koji smo vec bili platili kad smo se upisivali u zimski semestar? Inace mi je predmet iz ljetnog semestra,ali ga nisam polozila.

taz

E ljudi jel moramo opet platiti predmet koji smo vec bili platili kad smo se upisivali u zimski semestar? Inace mi je predmet iz ljetnog semestra,ali ga nisam polozila.
da mora se platiti
Pa, to je najobičniji kriminal! Nisam pojma imao da se to mora. Znači u zimskom sam upisao četiri predmeta. Jedan sam položio i sad opet moram platiti ta tri nepoložena iz zimskog plus ove iz ljetnog?!?! Pa, to nisu istine. Odakle mi toliki novci? Što mi zapravo plaćamo. Reket!!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks