Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ako si izvanredan moraš imat od 18-30 ects upisano po semestru,ects bod ti je 100knJos jedno pitanje. Zar treba imat upisan odredjen broj ects bodova za upis u zimski semestar?
moze se, meni studomat nudi prijavu ispita predmeta iz ljetnog semestra koji sam vec odslusalahello. da li netko zna jel se mogu polagati predmeti sad u 11. mjesecu koje upisujemo u 2. mjesecu. (naravno radi se o predmetima koje upisujemo ponovno, za koje već imamo potpis)
to se prije moglo jer smo odmah upisivali cijelu godinu, ali sad kad je upis prepolovljen stvarno ne znam. tko zna, zahvaljujem.
pozzzmoze se, meni studomat nudi prijavu ispita predmeta iz ljetnog semestra koji sam vec odslusala
A jel znaš za šta plaćam 150kn? platila sam predmet koji upisujem i 300kn upisnine!Molbu kupiš u knjižari pravnog fakulteta, dođe 3 kn. Uplatiš ovih 150 kn kako su ti rekli, napišeš molbu i to s indeksom nosiš u referadu.
to ce vjerojatno staviti kad obave upispozzz
a što je sa predmetima iz zimskog semestra, odnosno s rokovima? hoće li to naknadno staviti ili?
ja bih izašla na politologiju ali mi studmat ne pokazuje rokove za taj predmet?
ne,ni slučajno,to će oni sad napravit po novomU indeks kod upisa ne trebamo upisivati predmete?
plaćaš molbu za naknadni upis 150 kn.A jel znaš za šta plaćam 150kn? platila sam predmet koji upisujem i 300kn upisnine!![]()
misliš specijalistički javne uprave? ne.Plaća li se diplomski studij ukoliko si redovan student?
odmah sve uplatiSutra predajem molbu za naknadni upis, dali moram odmah uplatiti skolarinu i upisninu ili čekam da mi odobre molbu. Molim vas hitno pomoć, jer su me u referadi toliko zbunili da ne znam više da li samo predam molbu sa popisima predmeta i uplatim 150 kn ili moram odmah sve.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.