AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

martina_sk

Administrator
budeš najvjerojatnije na poleđini molbe napisala predmete koje želiš upisati a oni će ti naknadno dati korisničke podatke za studomat. tako da se nećeš sama upisivati preko studomata već će to oni. ali u svakom slučaju što prije odi u referadu.

Monsoon

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hello. da li netko zna jel se mogu polagati predmeti sad u 11. mjesecu koje upisujemo u 2. mjesecu. (naravno radi se o predmetima koje upisujemo ponovno, za koje već imamo potpis)

to se prije moglo jer smo odmah upisivali cijelu godinu, ali sad kad je upis prepolovljen stvarno ne znam. tko zna, zahvaljujem.

tina4

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
hello. da li netko zna jel se mogu polagati predmeti sad u 11. mjesecu koje upisujemo u 2. mjesecu. (naravno radi se o predmetima koje upisujemo ponovno, za koje već imamo potpis)

to se prije moglo jer smo odmah upisivali cijelu godinu, ali sad kad je upis prepolovljen stvarno ne znam. tko zna, zahvaljujem.
moze se, meni studomat nudi prijavu ispita predmeta iz ljetnog semestra koji sam vec odslusala

čedomir

Zna li netko; molbu za ponovni upis, preostala 3 predmeta, trebala bi predati u urudžbeni zapisnik fakulteta, gdje moram ići? ima li te molbe za kupiti u knjižari? kad sam bila na upisima to mi nitko nije rekao i sad kad sam donijela indeks sad odjednom to treba i uplata od 150kn... ako tko može pomoći, pliz!

Anita

Lutalica
Molbu kupiš u knjižari pravnog fakulteta, dođe 3 kn. Uplatiš ovih 150 kn kako su ti rekli, napišeš molbu i to s indeksom nosiš u referadu.

kristinac

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
moze se, meni studomat nudi prijavu ispita predmeta iz ljetnog semestra koji sam vec odslusala
pozzz

a što je sa predmetima iz zimskog semestra, odnosno s rokovima? hoće li to naknadno staviti ili?

ja bih izašla na politologiju ali mi studmat ne pokazuje rokove za taj predmet?

čedomir

Molbu kupiš u knjižari pravnog fakulteta, dođe 3 kn. Uplatiš ovih 150 kn kako su ti rekli, napišeš molbu i to s indeksom nosiš u referadu.
A jel znaš za šta plaćam 150kn? platila sam predmet koji upisujem i 300kn upisnine! :confused:

tina4

pozzz

a što je sa predmetima iz zimskog semestra, odnosno s rokovima? hoće li to naknadno staviti ili?

ja bih izašla na politologiju ali mi studmat ne pokazuje rokove za taj predmet?
to ce vjerojatno staviti kad obave upis :)

josipa12

Sutra predajem molbu za naknadni upis, dali moram odmah uplatiti skolarinu i upisninu ili čekam da mi odobre molbu. Molim vas hitno pomoć, jer su me u referadi toliko zbunili da ne znam više da li samo predam molbu sa popisima predmeta i uplatim 150 kn ili moram odmah sve.

vjewerica

Sutra predajem molbu za naknadni upis, dali moram odmah uplatiti skolarinu i upisninu ili čekam da mi odobre molbu. Molim vas hitno pomoć, jer su me u referadi toliko zbunili da ne znam više da li samo predam molbu sa popisima predmeta i uplatim 150 kn ili moram odmah sve.
odmah sve uplati

tref

Jel ima tko informaciju kada će biti gotovi indeksi, odnosno kada će se znati da li je odobren naknadni upis. Meni su rekli da će biti obavijest,ali ja ništa nisam vidio!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks