AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

martina_sk

Administrator
moja situacija..lani sam upisala zaostatak druge godine i iz treće lokalnu u zimskom semestru.ove godine postajem izvanredan, zimski mi semestar ostaje isti jer nisam nista rijesla,međutim nisam upisala lokalnu nego praksu i nomotehniku. Dal će mi to priznat? Jer lokalnu sam trebala lani premda smo trebali upisivat predmete po redu.
ak si prošle godine upisala lokalnu studomat ti sam automatski upisuje lokalnu opet, tako da oko toga nema izbora.

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
koliko ti studiraš da ti je skoro popunjen index,pitam jer je i moj skoro pun pa znaci nisam jedini :D

hahaha predugo vjeruj mi,...bolje da i ne govorim :whistling: ;), sram me :hm::hmmm:!!!
uglavnom odes kupiti novi indeks, platis ga 100kn molbu i uplatnicu (na koju uplacujes 50kn- za sta, ne znam :) ) !!!

rody

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ak si prošle godine upisala lokalnu studomat ti sam automatski upisuje lokalnu opet, tako da oko toga nema izbora.
Mi izvanredni nismo nista upisivali preko studomata :/ samo smo iza na molbi trebali napisat koje predmete zelimo upisat. Znaci neće mi upisat praksu i nomotehniku iako sam ih navela?

Ancy

Zanima ako se želim prebaciti sa studija javne uprave na upravno-menađerski smjer? Koja je procedura i da li je to moguće s obzirom da me je studomat automatski dozvolio upis na studij javne uprave?

valka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kad su gotovi indeksi onima koji su predavali molbe? Zaboravila sam pitati...
molbe za nastavak studija?
jesu,
kod sanje storjak trebas pokupit indeks,i upisnicu i to porješavat.
objasni ti ona kad dođeš tam kaj sve trebaš.

(možda nebi bilo loše odma danas otić jer su nekaj gunđali bili da je rok do 30.9.,pa ako možeš...)

martina_sk

Administrator
Mi izvanredni nismo nista upisivali preko studomata :/ samo smo iza na molbi trebali napisat koje predmete zelimo upisat. Znaci neće mi upisat praksu i nomotehniku iako sam ih navela?
ne znam. ovisi o broju bodova koji si ostvarila.

matejchy

propustila sam rok za upis preko studomata...što sad? Postoji li mogucnost za naknadni upis? Na drugim fakultetima postoji mogucnost naknadnog upisa, pa se nadam da postoji i kod nas

Nerea

propustila sam rok za upis preko studomata...što sad? Postoji li mogucnost za naknadni upis? Na drugim fakultetima postoji mogucnost naknadnog upisa, pa se nadam da postoji i kod nas
morat ćeš to pitati u referadi

stella

Ista stvar i kod mene, ali nitko mi se ne javlja u referadi već neko vrijeme, jer uz to imam i problem na studomatu koji mi ne prikazuje predmete koje sam odavno položila... jesi možda saznala što s nama koji smo fulali rok na studomatu?

matejchy

Ista stvar i kod mene, ali nitko mi se ne javlja u referadi već neko vrijeme, jer uz to imam i problem na studomatu koji mi ne prikazuje predmete koje sam odavno položila... jesi možda saznala što s nama koji smo fulali rok na studomatu?
Obavezno moras otici sto prije na faks. Prvo odi u knjiznicu fakulteta i kupi molbu, uplatnicu za upis skolarine i uplatnicu za molbu za naknadni upis. Molba za naknadni upis se placa 150,00 kuna. Također, molbi bi trebala priloziti dokaz zasto nisi mogla upisati. Glupost! Uglavnom sve plati (školarinu i upisninu na jednoj uplatnici te uplati naknadu za molbu) i s tim dodi na faks u sobu br. 8 na upis

DONA

Obavezno moras otici sto prije na faks. Prvo odi u knjiznicu fakulteta i kupi molbu, uplatnicu za upis skolarine i uplatnicu za molbu za naknadni upis. Molba za naknadni upis se placa 150,00 kuna. Također, molbi bi trebala priloziti dokaz zasto nisi mogla upisati. Glupost! Uglavnom sve plati (školarinu i upisninu na jednoj uplatnici te uplati naknadu za molbu) i s tim dodi na faks u sobu br. 8 na upis
Jesi li ti to učinila,imam isti problem

bikerica

Ja sam isto fulala preko studomata.. Uzela molbu i uplatnice i sutra do faksa.. Moze li mi tko molim Vas reci jel upisujem sve predmete kao i prosle godine? Prosle godine nisam dala ni jedan ispit. Mogu opet isto sve upisati ili? Hvala unaprijed.

tref

Meni studomat nije dozvolio upis,zvao sam tajništvo i rečeno mi je da dođem od 6. do 17.10. sa uplatnicom,indeksom i popisom predmeta,da ne moram dolaziti 30.09. Uz to mi je rečeno da imaju problem sa studomatom.

matejchy

Ja sam isto fulala preko studomata.. Uzela molbu i uplatnice i sutra do faksa.. Moze li mi tko molim Vas reci jel upisujem sve predmete kao i prosle godine? Prosle godine nisam dala ni jedan ispit. Mogu opet isto sve upisati ili? Hvala unaprijed.
U takvoj sam situaciji i ja bila. Jedna mi je cura rekla da upisujem samo zimski semestar sada, a onda ljetni. Nemam pojma! Mozda sam to krivo napravila. Stvarno ne znam. A nisam stigla pitati u referadi zbog posla

DONA

U takvoj sam situaciji i ja bila. Jedna mi je cura rekla da upisujem samo zimski semestar sada, a onda ljetni. Nemam pojma! Mozda sam to krivo napravila. Stvarno ne znam. A nisam stigla pitati u referadi zbog posla
gdje si upisala predmete, u index?

bikerica

A koliko si onda uplatila? Meni onaj ljubaznii gospodin u referadi nije spominjao ni zimski ni ljetni.. A gospoda Sanja mi je u mailu napisala da iza na molbi napisem predmete koje zelim upisati. I sad me strah ako ja sve uplatim, a krivo je, kaj onda s novcima..

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks