Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ak si prošle godine upisala lokalnu studomat ti sam automatski upisuje lokalnu opet, tako da oko toga nema izbora.moja situacija..lani sam upisala zaostatak druge godine i iz treće lokalnu u zimskom semestru.ove godine postajem izvanredan, zimski mi semestar ostaje isti jer nisam nista rijesla,međutim nisam upisala lokalnu nego praksu i nomotehniku. Dal će mi to priznat? Jer lokalnu sam trebala lani premda smo trebali upisivat predmete po redu.
koliko ti studiraš da ti je skoro popunjen index,pitam jer je i moj skoro pun pa znaci nisam jedini![]()
Mi izvanredni nismo nista upisivali preko studomata :/ samo smo iza na molbi trebali napisat koje predmete zelimo upisat. Znaci neće mi upisat praksu i nomotehniku iako sam ih navela?ak si prošle godine upisala lokalnu studomat ti sam automatski upisuje lokalnu opet, tako da oko toga nema izbora.
molbe za nastavak studija?Kad su gotovi indeksi onima koji su predavali molbe? Zaboravila sam pitati...
ne znam. ovisi o broju bodova koji si ostvarila.Mi izvanredni nismo nista upisivali preko studomata :/ samo smo iza na molbi trebali napisat koje predmete zelimo upisat. Znaci neće mi upisat praksu i nomotehniku iako sam ih navela?
utorkom od 15 do 16hmolim vas,koji dan referada radi popodne i od koliko do koliko,trebam dignuti index,a radim,pa mogu samo poslije podne,hvala
morat ćeš to pitati u referadipropustila sam rok za upis preko studomata...što sad? Postoji li mogucnost za naknadni upis? Na drugim fakultetima postoji mogucnost naknadnog upisa, pa se nadam da postoji i kod nas
Ista stvar i kod mene, ali nitko mi se ne javlja u referadi već neko vrijeme, jer uz to imam i problem na studomatu koji mi ne prikazuje predmete koje sam odavno položila... jesi možda saznala što s nama koji smo fulali rok na studomatu?propustila sam rok za upis preko studomata...što sad? Postoji li mogucnost za naknadni upis? Na drugim fakultetima postoji mogucnost naknadnog upisa, pa se nadam da postoji i kod nas
Obavezno moras otici sto prije na faks. Prvo odi u knjiznicu fakulteta i kupi molbu, uplatnicu za upis skolarine i uplatnicu za molbu za naknadni upis. Molba za naknadni upis se placa 150,00 kuna. Također, molbi bi trebala priloziti dokaz zasto nisi mogla upisati. Glupost! Uglavnom sve plati (školarinu i upisninu na jednoj uplatnici te uplati naknadu za molbu) i s tim dodi na faks u sobu br. 8 na upisIsta stvar i kod mene, ali nitko mi se ne javlja u referadi već neko vrijeme, jer uz to imam i problem na studomatu koji mi ne prikazuje predmete koje sam odavno položila... jesi možda saznala što s nama koji smo fulali rok na studomatu?
Jesi li ti to učinila,imam isti problemObavezno moras otici sto prije na faks. Prvo odi u knjiznicu fakulteta i kupi molbu, uplatnicu za upis skolarine i uplatnicu za molbu za naknadni upis. Molba za naknadni upis se placa 150,00 kuna. Također, molbi bi trebala priloziti dokaz zasto nisi mogla upisati. Glupost! Uglavnom sve plati (školarinu i upisninu na jednoj uplatnici te uplati naknadu za molbu) i s tim dodi na faks u sobu br. 8 na upis
U takvoj sam situaciji i ja bila. Jedna mi je cura rekla da upisujem samo zimski semestar sada, a onda ljetni. Nemam pojma! Mozda sam to krivo napravila. Stvarno ne znam. A nisam stigla pitati u referadi zbog poslaJa sam isto fulala preko studomata.. Uzela molbu i uplatnice i sutra do faksa.. Moze li mi tko molim Vas reci jel upisujem sve predmete kao i prosle godine? Prosle godine nisam dala ni jedan ispit. Mogu opet isto sve upisati ili? Hvala unaprijed.
gdje si upisala predmete, u index?U takvoj sam situaciji i ja bila. Jedna mi je cura rekla da upisujem samo zimski semestar sada, a onda ljetni. Nemam pojma! Mozda sam to krivo napravila. Stvarno ne znam. A nisam stigla pitati u referadi zbog posla
A koliko si onda uplatila? Meni onaj ljubaznii gospodin u referadi nije spominjao ni zimski ni ljetni.. A gospoda Sanja mi je u mailu napisala da iza na molbi napisem predmete koje zelim upisati. I sad me strah ako ja sve uplatim, a krivo je, kaj onda s novcima..U takvoj sam situaciji i ja bila. Jedna mi je cura rekla da upisujem samo zimski semestar sada, a onda ljetni. Nemam pojma! Mozda sam to krivo napravila. Stvarno ne znam. A nisam stigla pitati u referadi zbog posla
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.