marionette
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Otides sutra do referade jer je zadnji dan upisa.Da li netko zna što u slučaju kada se ne može izvršiti upis preko studomata, izvanredni student,ponavljanje godine.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Otides sutra do referade jer je zadnji dan upisa.Da li netko zna što u slučaju kada se ne može izvršiti upis preko studomata, izvanredni student,ponavljanje godine.
ako ti kod upisani predmeta stoji praksa a riješila si to onda to moraju prepraviti. to se radi kod sanje.i kod statusa predmeta(upisani predmeti) mi stoji strucna praksa (zasto to, kad sam to rijesila prije par godina )
izvanredni nemaju zdravstveno preko faksa već preko poslodavca ako si zaposlen ili preko zavoda za zapošljavanje ako si nezaposlen. ako si nezaposlena odneseš potvrdu da si prijavljena na hzz i produže ti osiguranje bez ispunjavanja obrazaca (neki dan sam to napravila).kak mi izvanredni produžujemo zdravstveno? ispunimo onaj obrazac da smo studenti i nosimo u hzzo ili?
u par postova prije sam napisala da sam po studomatu upisana..u cet sam odnijela uplatnicu; novi index (stari popunjen), na komad papira napisala zasto se ne mogu upisati preko studomata ( jer nemam 18bodova za semestar, vec 13.5 ), napisala im sta sam upisala u zimski i kolika mi je ukupna uplata..nadam se da je to to !Ja danas bila kod Sanje da pitam te da mi sredi studomat jer je sve automatski zabilježeno a neće ništa priznati pa mi je rekla kako mogu sve napisat na komad papira i predat s uplatnicom kada su upisi!
Tako da ću upravo to napraviti, ali ću sve predati sutra popodne kada primaju izvanredne (zbog posla) jer od onog studomata apsolutno nikakve koristi... Na neki način se moram osigurati pak zbog sutrašnjeg roka do ponoći... :wtf:
Baš volim ove kaj se vole praviti pametniji od Pape!znaci krivi su studomat i storjakica ako ste vi stisnuli tipku upisi, a niste se htjeli upisati
sto ovdje sve necu procitati
tvojoj bahatosti nema kraja? daj se malo spusti na zemljuznaci krivi su studomat i storjakica ako ste vi stisnuli tipku upisi, a niste se htjeli upisati
sto ovdje sve necu procitati
Ja sam ti specijalni slučaj :razz:Pet mjeseci je na faksu bila obavijest.![]()
do 17.10.Ja bih lijepo zamolila tko zna sigurno do kad izvanredni studenti trebaju platiti?! Unaprijed hvala!
tako jeSamo još jedno pitanje izvanredni upisuju samo zimski semestar, jel?
koliko ti studiraš da ti je skoro popunjen index,pitam jer je i moj skoro pun pa znaci nisam jediniu par postova prije sam napisala da sam po studomatu upisana..u cet sam odnijela uplatnicu; novi index (stari popunjen), na komad papira napisala zasto se ne mogu upisati preko studomata ( jer nemam 18bodova za semestar, vec 13.5 ), napisala im sta sam upisala u zimski i kolika mi je ukupna uplata..nadam se da je to to !
problem je bio za nas apsolvente (jer studomat to izgleda ne registrira ), kojima je po semestru ostao jedan;dva ili niti jedan ispit, i ne ispunjavas kvotu bodova a samim time ti "ne dozvoljava " da se upises!!
to je samo za redovne ili to vrijedi i za izvanredne?Studenti koji nemaju potpise za predmete koje su prvi puta upisali u 2013/14. akad. god. molbu za testiranje semestra bez potpisa nastavnika i uplatnicu na iznos 150,00 kn u svrhu „Testiranje semestra“ dostavljaju u referadu pri predaji indeksa.
samo za redovneto je samo za redovne ili to vrijedi i za izvanredne?
trebaš se upisati do 30.09.2014. do 23h , znači večeras preko studomata, danas ti je zadnji dan upisa.Trebam upisati ponovno cijelu prvu godinu vanredno jer nista nisam polozila.zna li itko kako i kada se trebam upisat?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.