AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

tref

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Fala,ja sam danas dobio tajništvo i rečeno mi je da su upoznati s problemom oko upisa preko studomata,da imaju neki problem,da će ga riješiti danas do 16 sati, da pokušavam i dalje, no,za sada ništa od toga. Uglavnom ovo je totalni kaos.

martina_sk

Administrator
i kod statusa predmeta(upisani predmeti) mi stoji strucna praksa (zasto to, kad sam to rijesila prije par godina )
ako ti kod upisani predmeta stoji praksa a riješila si to onda to moraju prepraviti. to se radi kod sanje.

kak mi izvanredni produžujemo zdravstveno? ispunimo onaj obrazac da smo studenti i nosimo u hzzo ili?
izvanredni nemaju zdravstveno preko faksa već preko poslodavca ako si zaposlen ili preko zavoda za zapošljavanje ako si nezaposlen. ako si nezaposlena odneseš potvrdu da si prijavljena na hzz i produže ti osiguranje bez ispunjavanja obrazaca (neki dan sam to napravila).

honey1706

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja danas bila kod Sanje da pitam te da mi sredi studomat jer je sve automatski zabilježeno a neće ništa priznati pa mi je rekla kako mogu sve napisat na komad papira i predat s uplatnicom kada su upisi!
Tako da ću upravo to napraviti, ali ću sve predati sutra popodne kada primaju izvanredne (zbog posla) jer od onog studomata apsolutno nikakve koristi... Na neki način se moram osigurati pak zbog sutrašnjeg roka do ponoći... :wtf:
u par postova prije sam napisala da sam po studomatu upisana..u cet sam odnijela uplatnicu; novi index (stari popunjen), na komad papira napisala zasto se ne mogu upisati preko studomata ( jer nemam 18bodova za semestar, vec 13.5 ), napisala im sta sam upisala u zimski i kolika mi je ukupna uplata..nadam se da je to to !
problem je bio za nas apsolvente (jer studomat to izgleda ne registrira ), kojima je po semestru ostao jedan;dva ili niti jedan ispit, i ne ispunjavas kvotu bodova a samim time ti "ne dozvoljava " da se upises!!

Aine

znaci krivi su studomat i storjakica ako ste vi stisnuli tipku upisi, a niste se htjeli upisati

sto ovdje sve necu procitati
tvojoj bahatosti nema kraja? daj se malo spusti na zemlju

Silvia

Pet mjeseci je na faksu bila obavijest. ;)
Ja sam ti specijalni slučaj :razz:
Nisam par godina uopće imala veze sa faksom i dosta toga se promijenilo. Koliko vidim, svatko od nas ima malo drugačiju situaciju i problem, koji nije opisan na uputama niti ga bilo koja obavijest rješava.
Evo, javljam ako će nekome još biti od pomoći, uplatila sam zimski semestar bez jedinstvenog akademskog broja, samo se treba upisati poziv na broj (ovisno koji stručni studij upisujete) i to bi bilo sve. Krajem listopada trebam doći po indeks, kada će mi biti gotova i lozinka za studomat i akademski broj.

dancha

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja bih lijepo zamolila tko zna sigurno do kad izvanredni studenti trebaju platiti?! Unaprijed hvala!

Nerea

Studenti koji nemaju potpise za predmete koje su prvi puta upisali u 2013/14. akad. god. molbu za testiranje semestra bez potpisa nastavnika i uplatnicu na iznos 150,00 kn u svrhu „Testiranje semestra“ dostavljaju u referadu pri predaji indeksa.

dado9

u par postova prije sam napisala da sam po studomatu upisana..u cet sam odnijela uplatnicu; novi index (stari popunjen), na komad papira napisala zasto se ne mogu upisati preko studomata ( jer nemam 18bodova za semestar, vec 13.5 ), napisala im sta sam upisala u zimski i kolika mi je ukupna uplata..nadam se da je to to !
problem je bio za nas apsolvente (jer studomat to izgleda ne registrira ), kojima je po semestru ostao jedan;dva ili niti jedan ispit, i ne ispunjavas kvotu bodova a samim time ti "ne dozvoljava " da se upises!!
koliko ti studiraš da ti je skoro popunjen index,pitam jer je i moj skoro pun pa znaci nisam jedini :D

Ellsssy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Studenti koji nemaju potpise za predmete koje su prvi puta upisali u 2013/14. akad. god. molbu za testiranje semestra bez potpisa nastavnika i uplatnicu na iznos 150,00 kn u svrhu „Testiranje semestra“ dostavljaju u referadu pri predaji indeksa.
to je samo za redovne ili to vrijedi i za izvanredne?

rody

moja situacija..lani sam upisala zaostatak druge godine i iz treće lokalnu u zimskom semestru.ove godine postajem izvanredan, zimski mi semestar ostaje isti jer nisam nista rijesla,međutim nisam upisala lokalnu nego praksu i nomotehniku. Dal će mi to priznat? Jer lokalnu sam trebala lani premda smo trebali upisivat predmete po redu.

mihica

Trebam upisati ponovno cijelu prvu godinu vanredno jer nista nisam polozila.zna li itko kako i kada se trebam upisat?

anabella

Trebam upisati ponovno cijelu prvu godinu vanredno jer nista nisam polozila.zna li itko kako i kada se trebam upisat?
trebaš se upisati do 30.09.2014. do 23h , znači večeras preko studomata, danas ti je zadnji dan upisa.

rhea

:surprised:ljudi šta je sa ovim studomatom?
Predmet koji sam položila mi se u studomatu vodi kao nepoložen???
I sada zbog toga nemogu upisati godinu jer mi baca taj još jedan predmet kao da ga moram upisati i stalno mi javlja da sam odabrala previše ECTS bodova :surprised:
I u referadi se duša živa ne javlja danima
Jel netko zna kako riješiti taj problem_pošto je danas zadnji prekrasni dan za upis preko studomata??

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks