AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

goa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav, može mala pomoć. Ispunjavam onaj upis preko studomata i ne da mi dok ne napišem podatke o uzdržavatelju. S obzirom da opcije da se uzdržavam sama, odnosno da radim nema, što napraviti? Jedino mogu navetsi muža da me uzdržava :) Puno hvala unaprijed.

EroSt

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hvala na odgovoru, još jedno pitanje...

Recimo da se odlučim sad ispisati i slijedeće godine ipak se odlučim vratiti. Da li to mogu? Mislim prva sam godina, sad sam izvanredan, tako da bi svejedno platio, a čemu platit godinu zamrzavanja ako nisam siguran da li ću nastaviti slijedeće godine. Šta mi je isplativije?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Hvala na odgovoru, još jedno pitanje...

Recimo da se odlučim sad ispisati i slijedeće godine ipak se odlučim vratiti. Da li to mogu? Mislim prva sam godina, sad sam izvanredan, tako da bi svejedno platio, a čemu platit godinu zamrzavanja ako nisam siguran da li ću nastaviti slijedeće godine. Šta mi je isplativije?

ako se baš ispišeš(oni ti izdaju papir/dokument kao potvrdu da si se ispisao sa studija javne uprave koji plaćaš 150kn) onda se više ne možeš vratiti/studirati na ovom studiju

peroz

To ti nas pitas ili informiras? Jer meni takvo sto prvi glas, no mozda moram update napravit.
tak je rekla cura u grupi na faceu da joj je Sanja
pokazala na studomatu da moze upisat i samo 1 ili 2 predm.smjera, da se ne moraju sva tri odjednom.

arnela

tak je rekla cura u grupi na faceu da joj je Sanja
pokazala na studomatu da moze upisat i samo 1 ili 2 predm.smjera, da se ne moraju sva tri odjednom.
zna li netko ako sam upisala na studomatu 3.godinu,izvanredni,a upravo ostajem bez posla i necu imati novce za upis,koji je postupak? može li se pauzirati godina i slijedeće god.se upisati ?
hvala na odogovoru

EroSt

ako se baš ispišeš(oni ti izdaju papir/dokument kao potvrdu da si se ispisao sa studija javne uprave koji plaćaš 150kn) onda se više ne možeš vratiti/studirati na ovom studiju
A zamrzavanje godine košta normalno ko godina ili je jeftinije?

I šta recimo ako nebi onda došao na upis? Ostao bi neupisan, ali bi mogao slijedeće godine ili? Jer recimo tako su mi rekli na pravu kad sam bio kao izvanredan, da se ne moram ispisivat ako neću, samo se ne upišem, a ako budem htio kasnije sačekam početak te godine i to je to.

Nerea

I šta recimo ako nebi onda došao na upis? Ostao bi neupisan, ali bi mogao slijedeće godine ili? Jer recimo tako su mi rekli na pravu kad sam bio kao izvanredan, da se ne moram ispisivat ako neću, samo se ne upišem, a ako budem htio kasnije sačekam početak te godine i to je to.
tako je bilo do sada. ne znam da li ima kakvih promjena po tom pitanju. najbolje da se raspitaš u referadi.

maricaa

Ljudi ima li itko da je trecu godinu upisao bez placanja i da je vec obavio upis ? Dali jr placao diplomski ili ne ? Redovni studenti !!

Mislin proslu akademsku godinu da je upisao trecu bez placanja a sada da upisuje ispit koji mu je ostao ?

mania

kak mi izvanredni produžujemo zdravstveno? ispunimo onaj obrazac da smo studenti i nosimo u hzzo ili?

honey1706

ljudi malo sam zbunjena, pa da li moze mala pomoc !? Ja sam za upis sve predala u cetvrtak..i sad sam otisla na studomat i one opcije "upisane godine-podaci o upisu " i pise kao studentska prava vrijede do 30.09.2015..pretpostavljam da sam upisana ili sam ja to krivo nes shvatila ?!
i kod statusa predmeta(upisani predmeti) mi stoji strucna praksa (zasto to, kad sam to rijesila prije par godina )

Nerea

ljudi malo sam zbunjena, pa da li moze mala pomoc !? Ja sam za upis sve predala u cetvrtak..i sad sam otisla na studomat i one opcije "upisane godine-podaci o upisu " i pise kao studentska prava vrijede do 30.09.2015..pretpostavljam da sam upisana ili sam ja to krivo nes shvatila ?!
i kod statusa predmeta(upisani predmeti) mi stoji strucna praksa (zasto to, kad sam to rijesila prije par godina )
da, upisana si! svima nama tako piše jer studentska prava vrijede 1 akademsku godinu od upisa.

Anita B

Ljudi ima li itko da je trecu godinu upisao bez placanja i da je vec obavio upis ? Dali jr placao diplomski ili ne ? Redovni studenti !!

Mislin proslu akademsku godinu da je upisao trecu bez placanja a sada da upisuje ispit koji mu je ostao ?
to i mene zanima...ja sam prošle godine upisala čistu treću i sad mi je ostao diplomski i još 2 predmeta pa me zanima što točno plaćam(ja sam redovni inaće...i mi plaćamo sad i zimski i ljetni znači što mi je ostalo tj ova 2 predmeta plus upisninu,ili kak?)

Silvia

Ljudeki, help!
Izvanredni sam student, ove godine nastavljam studij nakon dugo vremena, trebam izvršiti uplatu do utorka, ali ne znam koji je moj JMBAG? Što ću napisati u poziv na broj poslije 1012-... Ako netko zna, puno bi mi pomoglo, jer se u referadi ne javljaju.

Silvia

No divno, to mi nitko nije rekao, a i mogla sam pretpostaviti da neće biti tako jednostavno s našom referadom :( Morat ću sve zadnji dan obaviti u utorak, inače ne stignem zbog posla dva dana za redom izlaziti do faksa. Uf, već se počinjem živcirati!

lilith

Ljudeki, help!
Izvanredni sam student, ove godine nastavljam studij nakon dugo vremena, trebam izvršiti uplatu do utorka, ali ne znam koji je moj JMBAG? Što ću napisati u poziv na broj poslije 1012-... Ako netko zna, puno bi mi pomoglo, jer se u referadi ne javljaju.
Ja imam isti slucaj, niti nemam taj broj jer nastavljam nakon jako dugo vremena kad jos nije ni postojao. Ispunila sam uplatnicu bez tog broja samo 1012, tako su mi rekli u referadi.

ELVIRAZV

Dragi ljudi i ja trebam pomoć oko upisa,

naime, ponavljam 150-ti put drugu, odnosno ponovno upisujem predmete koji su mi ostali..Uljup, Eup, radno i državnu! Da li je točno da sve prvo (do sutra moram platiti), a onda izvršiti upis preko stuodmata ili kako to već ide?! Obzirom da se upisuje preko studomata pretpostavljam da ne moram kupovati materijale za upis? I..najmanje upisujem 30 ECTS-a, jel tako? Kaj mi savjetujete da upišem?! Ništa više ne kužim..ljetni zimski... Hel, plesae...Elvira

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks