AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

kabar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pozdrav.. ima li netko iskustva sa upisom nakon proteka roka za upise. da li se molba za odobrenjem piše na običnom obrascu molbe ili postoji nekakav poseban obrazac? da li navedene razloge kašnjenja treba potkrijepiti kakvom dokumentacijom ili nije potrebno? vidjela sam da se zahtjev plaća 150 kn. može li se to sve skupa (školarina, upisnina i molba) uplatiti na jednoj uplatnici ili je potrebna posebna uplatnica za to. hvala na odgovoru.

karosa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
za IZVANREDNE u zimskom i ljetnom semestru mora biti upisano minimalno 18ects-a. tako da bez obzira da li imali 31bod ili manje upisuje se predmet s više godine studija da bi zbroj bodova bio 18 u pojedinom semestru. od ove godine više nema klasične parcijale. to je rekao referent Koščak.
to su napravili da što više zarade na nama.
znam da sam već dosadna al to znači da se mogu upisati samo vježbe informatika/nomotehnika kad ti fali malo bodova ko meni 2,5 do 18 ili baš se mora neki predmet tipa postupovno?

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
znam da sam već dosadna al to znači da se mogu upisati samo vježbe informatika/nomotehnika kad ti fali malo bodova ko meni 2,5 do 18 ili baš se mora neki predmet tipa postupovno?
glavno da imaš 18ects-a

marty1711

Možeš šta hočeš ali postupovno nemožeš upisivat bez vježbi. To dvoje ti mora bit zajedno. Možeš ti upisat i praksu pa si sad rješiš to da nemoraš iduće god se zezat s tim.

karosa

Možeš šta hočeš ali postupovno nemožeš upisivat bez vježbi. To dvoje ti mora bit zajedno. Možeš ti upisat i praksu pa si sad rješiš to da nemoraš iduće god se zezat s tim.
znači kupim upisni materijal za drugu godinu i onda u zimski semestar gdje mi fali bodova upišem na kraju jedan iz treće...

selma

Ako sam dobro shvatila oko tih 18 ects-a za izvanredne, ako ću u zimskom upisati 16.5 a u ljetnom 14 bodova, to znači da i za zimski i za ljetni moram odabrati po jedan kolegij kako bih došla do tih famoznih 18 e.?

minka

sad sam malo u šoku kako upisuješ pad 2 a predmeti iz 3.g. :confused:
ja sam izvanredni i upisujem ponovno pad s time da imam u ljetnome 16,5 a u zimskom 28 bodova i sad bi trebala upisati predmet iz treće godine samo da imam 18 bodova u ljetnome s.?
ma ko je tu lud a kao važe pravila za izvanredne kao i prije:shock:
da kolega i sama sam u šoku...dakle nisaM PARCIJALU UPISIVALA već pad godine
i u zimskom semestru sam morala upisati ispit iz treće godine jer sam imala 11 bodova pa mi je rečeno da u svakom semestru moram imati minimalno 18bodova pa sam morala upisati i PLATITI još 7 bodova(upp iz treće god)..u ljetnom imam 21bod pa nisam ništa morala upisati...bio je to pravi šok,šok, šok...još sam mu 2 puta ponovila da ja upisujem pad misleći da me nije razumio...i da nisam bila jedina bilo nas je dosta u istoj situaciji i svima je ponovio isto i onda je izašao van i izderao se zašto ne čitamo upute kad tamo sve lijepo piše...

Ako sam dobro shvatila oko tih 18 ects-a za izvanredne, ako ću u zimskom upisati 16.5 a u ljetnom 14 bodova, to znači da i za zimski i za ljetni moram odabrati po jedan kolegij kako bih došla do tih famoznih 18 e.?
da nažalost

fakin

Super Moderator
pitao sam jučer, ali nitko nije odgovorio...

otkud sad ovih 18 po semestru, kad se uvijek moralo upisati sve iz zimskog semestra da bi se mogao neki predmet iz ljetnoga? (osim dvosemestralnih koji su se prvi morali upisivati onda tek sve ostalo) govorim za parcijale naravno...

martina_sk

Administrator
pitao sam jučer, ali nitko nije odgovorio...

otkud sad ovih 18 po semestru, kad se uvijek moralo upisati sve iz zimskog semestra da bi se mogao neki predmet iz ljetnoga? (osim dvosemestralnih koji su se prvi morali upisivati onda tek sve ostalo) govorim za parcijale naravno...
pravila se mijenjaju. sad je tako, nije bitno kako je prije bilo.

laminat

jel si nakupina nesposobnih bjelančevina iz referade produžila vikend do srijede ili se budu odvažili i došli na posal u ponedjeljak?

DONA

molim inf. do kojeg datuma su upisi za izvanredne studente? hvala

prošle godine sam upisala parcijalu druge...ostala su mi tri predmeta s prve godine..i dodala sam predmete s druge...nisam ništa položila..da li opet upisujem sve isto

minka

molim inf. do kojeg datuma su upisi za izvanredne studente? hvala

prošle godine sam upisala parcijalu druge...ostala su mi tri predmeta s prve godine..i dodala sam predmete s druge...nisam ništa položila..da li opet upisujem sve isto
do 15.10 ako imaš 18bodova po semestru upisuješ isto a ako ne onda ćeš morati upisati još nešto s druge god...

diana88

Pozdrav svima!
Upisujem ponovno izvanrednu apsolventsku (za jedan predmet manje), može li mi netko reći tko je već izvršio upis, moram li zaista donijeti upisni materijal i drugi navedeni glupi list, ili mi je dovoljan indeks s uplatnicom kao i prošle godine (ako sam dobro shvatila netko je upisivao redovnu apsolventsku, pa nije nosio sa sobom nikakve papire)?
Ne želim bezeze kupovati, al ni da moram dvaput stajat u redu...
Hvala!

Sonia

Mislim da se mora, tako piše u uputama. Ja ću ići u srijedu pa mogu javiti ako do tada nitko ne napiše

luni

Pozdrav..
Evo čitam tu po forumu i ako sam dobro shvatila.. ja sa svojih 14 bodova u zimskom i 23 u ljetnom moram upisati neki kolegij s druge godine da bih ostvarila 18 bodova i u zimskom semestru, bez obzira što nemam bodova za parcijalu... inače, namjeravala sam upisati pad godine, izvanredni sam student.. ako je tako, da li moram upisati neki kolegij iz zimskog semestra ili svejedno... i gdje se to u indeks upisuje, tj. upišem ove ispite koji su mi ostali i ovaj s više godine upisujem na novu stranicu ili...

Darijana

Pozdrav..
Evo čitam tu po forumu i ako sam dobro shvatila.. ja sa svojih 14 bodova u zimskom i 23 u ljetnom moram upisati neki kolegij s druge godine da bih ostvarila 18 bodova i u zimskom semestru, bez obzira što nemam bodova za parcijalu... inače, namjeravala sam upisati pad godine, izvanredni sam student.. ako je tako, da li moram upisati neki kolegij iz zimskog semestra ili svejedno... i gdje se to u indeks upisuje, tj. upišem ove ispite koji su mi ostali i ovaj s više godine upisujem na novu stranicu ili...
ako imas u zimskom 14 onda moras iz zimskog semestra upisati,a upisujes gdje i ostale iz zimskog

selma

Da li se za upis apsolventske kupuje neki tzv. 'apsolventski' upisni materijal ili normalno materijal za 3.godinu?

vina

Da li se za upis apsolventske kupuje neki tzv. 'apsolventski' upisni materijal ili normalno materijal za 3.godinu?
tražiš za apsolventsku, na njima gore piše upis u apsolventsku godinu stručnog studija il tak nešt :)

čedomir

Izvanredni sam student, ostala su mi još 4 ispita, na uputama iz referade piše da kao apsolvent sam dužna priloži uplatnicu u iznosu od 300kn (upisnina), da li ja onda ne plaćam ponovni upis već prošle god.plaćene/upisane predmete ili ih plaćam ponovno? I prošle god.nisam upisala diplomski pa vjerujem da sada moram???

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks