AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Opce mi nije jasno kaj su sad napravili sa tim 18 bodova pa bi molila bakoga da mi pomogne. Izvanredni sam student i iz prvog semestra imam polozeno sociologiju i politologiju.. znaci ostao mi je uvod,nauka i str jezik.. i kaj sad radim,upisujem neki predmet iz treceg semestra da imam vise od 18 bodova? Jer tak imam 16 bodova u tom zimskom semestru.Molim neka mi netko objasni..
moraš imati 18ects-a u svakom semestru. više nema klasične parcijale od 31bod za izvanredne. ako imaš manje od 18 u zimskom semestru onda upisuješ nešto iz zimskog semestra 2.god.,ako imaš manje od 18 u ljetnom onda upisuješ nešto iz ljetnog semestra s 2.god.
upiši onda strani jezik s 2.god.-njega upisuješ pod zimski i ljetni semestar.

scenadena

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
zna li tko kakva je situacija za upise? jesu li kilometarski redovi pred referadom, spremam sutra tamo pa me zanima što me čeka? hvala

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
molim pomoć... upisujem pad druge. prošle godine sam upisala sve predmete iz druge godine i sad me zanima dal i ove godine moram upisati sve ili mogu izostavit jedan predmet, točnije građansko, koji bi onda prebacila u treću iduće godine? i još me zanima dali je što se tiče predmeta sve ostalo isto, iznosi ECTS bodova i isti raspored predmeta po semestrima? pošto nemam još upisne materijale

bihter

zna li tko kakva je situacija za upise? jesu li kilometarski redovi pred referadom, spremam sutra tamo pa me zanima što me čeka? hvala
Ja sam isla u petak,i dosla tamo u 8 i 20,i vec je 11 ljudi bilo ispred mene.A još bi sve bilo super da oni pocnu radit tocno u 9,a poceli su oko 9 i 15/20.Ali brzo ide kad pocnu primat

jozefina

Jel mi moze netko odgovoriti molim Vas,ovako: u zimski semestar prosle godine sam upisala 33,5 ectsa al ove godine nista od toga nisam dala pa me sada zanima dal moram to isto upisivati ili?

enna

jel netko sad upisivao i imao situaciju ko ja,prošle godine sam upisala parcijalu 3. i sad bi upisala u zimskom semestru 18,5 boda i u ljetnom 31, da li ja to mogu tako?

Nerea

Jel mi moze netko odgovoriti molim Vas,ovako: u zimski semestar prosle godine sam upisala 33,5 ectsa al ove godine nista od toga nisam dala pa me sada zanima dal moram to isto upisivati ili?
ove godine možeš upisati najviše 30ects-a po semestru.

jel netko sad upisivao i imao situaciju ko ja,prošle godine sam upisala parcijalu 3. i sad bi upisala u zimskom semestru 18,5 boda i u ljetnom 31, da li ja to mogu tako?
ne možeš imati u ljetnom 31 kada maksimalno može biti 30 u svakom semestru

enna

ove godine možeš upisati najviše 30ects-a po semestru.

ne možeš imati u ljetnom 31 kada maksimalno može biti 30 u svakom semestru
ma netko mi kaže da mogu i sad opet ne znam ništa..

martina_sk

Administrator
molim pomoć... upisujem pad druge. prošle godine sam upisala sve predmete iz druge godine i sad me zanima dal i ove godine moram upisati sve ili mogu izostavit jedan predmet, točnije građansko, koji bi onda prebacila u treću iduće godine? i još me zanima dali je što se tiče predmeta sve ostalo isto, iznosi ECTS bodova i isti raspored predmeta po semestrima? pošto nemam još upisne materijale
moraš upisati ono što si prošle godine upisala, ne možeš izostaviti jedan predmet. a ako slučajno nemaš 18 bodova u nekom semestru onda moraš upisati neki predmet iz treće iz istog semestra nebitno što nemaš 31 bod za parcijalu.

ne znam kako je s tim, da li to dopuštaju jer je stanje od prošle godine il moraš poništiti jedan ispit. treba pitati u referadi il nekoga tko je imao takav slučaj..

ista stvar..

tinah

Zbunjuju me sva ova nova pravila! Molim vas ako mi netko moze reci ako sam prva godina,upisujem pad,izvanredni i iz zimskog sam dala 9 ects i iz ljetnog 2 ects,znaci da sad mogu upisati sve sto nisam dala iz zimskog prve zajedno do 9 ectsa iz treceg semestra i 2 ectsa iz cetvrtog? moram obavezno,ne moram ili mi samo daju mogucnost?hvala

Nerea

Zbunjuju me sva ova nova pravila! Molim vas ako mi netko moze reci ako sam prva godina,upisujem pad,izvanredni i iz zimskog sam dala 9 ects i iz ljetnog 2 ects,znaci da sad mogu upisati sve sto nisam dala iz zimskog prve zajedno do 9 ectsa iz treceg semestra i 2 ectsa iz cetvrtog? moram obavezno,ne moram ili mi samo daju mogucnost?hvala
upisuješ sve ono što ti je ostalo s 1.godine u svakom semestru.

ninab

pozz
prvo da li netko zna koji je postupak ko promjene prezima, da li je dosta dostavili samo izvadak iz matice vjenčanih ili treba još nešto
i drugo u zimskom semstru druge godine imam 16,5 ects, da li mogu upisti bilo koji predmet iz zimskog semstra trećeg od npr: informatička radionca (2 ects) ili postoje neka pravila
hvala

Nerea

pozz
prvo da li netko zna koji je postupak ko promjene prezima, da li je dosta dostavili samo izvadak iz matice vjenčanih ili treba još nešto
i drugo u zimskom semstru druge godine imam 16,5 ects, da li mogu upisti bilo koji predmet iz zimskog semstra trećeg od npr: informatička radionca (2 ects) ili postoje neka pravila
hvala
dovoljan je izvadak iz matice vjenčanih

za 3.god. ipak postoje neka pravila i ne možeš bilo koji predmet upisivati.

ninab

dovoljan je izvadak iz matice vjenčanih

za 3.god. ipak postoje neka pravila i ne možeš bilo koji predmet upisivati.
da li netko zna koji predmet iz treće god zimskog semestra mogu upisati da popunim ects bodove

kabar

da li netko može odgovorit na moja pitanja. netko tko ima iskustva sa upisom nakon proteka roka za upise. da li se molba za odobrenjem piše na običnom obrascu molbe ili postoji nekakav poseban obrazac? da li navedene razloge kašnjenja treba potkrijepiti kakvom dokumentacijom ili nije potrebno? vidjela sam da se zahtjev plaća 150 kn. može li se to sve skupa (školarina, upisnina i molba) uplatiti na jednoj uplatnici ili je potrebna posebna uplatnica za to. hvala na odgovoru.

ana15

Dal je bitno kod izvanrednih da bude najviše 30 ects po semestru ili može biti 31 kao prijašnjih godina a da ukupno ne prelazi 60? Ako se netko tako upisao sad ove godine neka javi jer neki tvrde da se ne može a drugi da može

luni

Zanima me da li baš mi osobno moramo doći na upis ili nam može netko otfurat indeks... Ne znam da li ću zbog posla ja stić, moć pa.. a znam da se prijašnjih godina moglo tako..

martina_sk

Administrator
vjerujem da možeš upisati informatičku radionicu. i mislim da su jedina pravila kod biranja predmeta iz 3. god da sve predmete smjera moraš skupa upisivati i da ne možeš upisati završni rad.

da li navedene razloge kašnjenja treba potkrijepiti kakvom dokumentacijom ili nije potrebno?
vjerujem da je uvijek bolje potkrijepiti sa što više dokumentacije. a na ostala pitanja ne znam odg..

Dal je bitno kod izvanrednih da bude najviše 30 ects po semestru ili može biti 31 kao prijašnjih godina a da ukupno ne prelazi 60? Ako se netko tako upisao sad ove godine neka javi jer neki tvrde da se ne može a drugi da može
kažu kolege da ne smije biti preko 30 bodova.

Zanima me da li baš mi osobno moramo doći na upis ili nam može netko otfurat indeks... Ne znam da li ću zbog posla ja stić, moć pa.. a znam da se prijašnjih godina moglo tako..
kažu kolege da može ići i netko drugi ali da mora imati punomoć.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks