AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Dragana G

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam pitala samo za indeks dali mi može netko drugi podići i tip iz referade je rekao da ne,ili osobno ili da dam nekom punomoć ovjerenu kod javnog bilježnika!!! Ja ga slusam,i nevjerujem!! Pa do sad mi je uvijek frendica podizala indeks jer živi blizu! Tako da je vjerovatno jos manje moguće da netko drugi umjesto tebe ode na upis,ali nazovi pa ih pitaj..

vina

Ja sam pitala samo za indeks dali mi može netko drugi podići i tip iz referade je rekao da ne,ili osobno ili da dam nekom punomoć ovjerenu kod javnog bilježnika!!! Ja ga slusam,i nevjerujem!! Pa do sad mi je uvijek frendica podizala indeks jer živi blizu! Tako da je vjerovatno jos manje moguće da netko drugi umjesto tebe ode na upis,ali nazovi pa ih pitaj..
to znači da su indeksi gotovi? ja sam predala 27.9., a KAO bit će obavijest na webu. ove godine su katastrofa totalna.

minnie92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi, pomozite tko zna! trebala sam upisati 44 boda ove godine, sve predmete iste kao i prosle ali sam zaboravila engleski (upisati u indeks i uracunati ga u skolarinu) tako da sam uplatila prvu ratu bez njega. i sad ne znam da li moram cijeli engleski platiti ili pola, tj, 400 ili 200 kn jer bi mi prva rata trebala biti 2500 kn a meni je bez eng 2300. morat cu i na drugoj onda dodati 200 kn vise. dajte tko zna pliz!

ninsi

Raspitala sam se i ja u vezi takvog slučaja i može se, potvrdila je Sanja. Dođeš na upis sa molbom u kojoj objasniš razloge kašnjenja i uplatnicom da si uplatila zaostali dug školarine, još uz to kupiš upisne materijale i uredno popuniš te indeks popuniš kako je navedeno i sve to zajedno predaš pri upisu. Plus, naravno, i uplatnicu da si uplatila školarinu za tekuću godinu. Da bi upisao sljedeću akademsku godinu, ne smiješ imati dugova prema faksu. Samo se nadam da taj gospodin koji upisuje neće imati drugačije viđenje situacije, vidim da sve loše pišu o njemu, ali glavnom da je potvrđeno da se može. ;)

a jel znas mozda koliko jos moram platit kao zbog kasnjenja te druge rate? neki pisu 150,neki 200 kn i sta moram na uplatnicu napisati?

martina_sk

Administrator
to znači da su indeksi gotovi? ja sam predala 27.9., a KAO bit će obavijest na webu. ove godine su katastrofa totalna.
nisu gotovi. bit će obavijest na netu. sigurno će biti krajem 10, početkom 11.

ljudi, pomozite tko zna! trebala sam upisati 44 boda ove godine, sve predmete iste kao i prosle ali sam zaboravila engleski (upisati u indeks i uracunati ga u skolarinu) tako da sam uplatila prvu ratu bez njega. i sad ne znam da li moram cijeli engleski platiti ili pola, tj, 400 ili 200 kn jer bi mi prva rata trebala biti 2500 kn a meni je bez eng 2300. morat cu i na drugoj onda dodati 200 kn vise. dajte tko zna pliz!
uplati samo 200 kn više. s tim da ne znam je li možda pametnije čekati da ti oni vrate indeks i kažu da si krivo upisala i da moraš doplatiti.

a jel znas mozda koliko jos moram platit kao zbog kasnjenja te druge rate? neki pisu 150,neki 200 kn i sta moram na uplatnicu napisati?
vjerujem da 150 kn jer toliko valjda košta molba. vidi tamo pod cjenama. napiši to što je - druga rata školarine i molba.

vina

grozno da.. ne znam da li možda ipak mogu izdati potvrdu ako vide da je indeks tu kod njih...
imaš pravo, možda može tak, morat ću otići pitat, samo mi se ne da ak je tolika gužva, valjda bude bolje poslije 15.10. :)

fakin

Super Moderator
lani sam upisao parcijalu druge i sad opet upisujem i znači MORAM upisati SVE PREDMETE koje sam i lani je li tako? i onda ako fali po semestru min. 18 bodova, moram dodati još neki da bude 18?

katyy

lani sam upisao parcijalu druge i sad opet upisujem i znači MORAM upisati SVE PREDMETE koje sam i lani je li tako? i onda ako fali po semestru min. 18 bodova, moram dodati još neki da bude 18?
točno

martina_sk

Administrator
A ako imam viška, dal mogu nest izbaciti? Pošto sam prošle upisala drugu i sad opet upisujem, ali bi izbacila jedan predmet. Poslala sam Sanji mail, ali nista ne odgovara...HVALA :meh:
nema viška :) ako si upisala prošle godine i nisi položila, moraš i ove upisati.

blabla

A ako imam viška, dal mogu nest izbaciti? Pošto sam prošle upisala drugu i sad opet upisujem, ali bi izbacila jedan predmet. Poslala sam Sanji mail, ali nista ne odgovara...HVALA :meh:
nema izbacivanja. što si upisala prošle godine-moraš i ove (ako nisi položila naravno).

ethela

Ej ljudovi,trebam popuniti ovu uplatnicu pa mi nekaj nije jasno-da li ovaj model 00 pišem znači kod primatelja?I kod tog broja računa primatelja(Iban) pišem također...I ovaj dio slovima-IBAN HR ili pišem samo od HR9823... Hvala

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ej ljudovi,trebam popuniti ovu uplatnicu pa mi nekaj nije jasno-da li ovaj model 00 pišem znači kod primatelja?I kod tog broja računa primatelja(Iban) pišem također...I ovaj dio slovima-IBAN HR ili pišem samo od HR9823... Hvala
od toga ništa ne trebaš pisati jer ti sve već piše na uplatnici koju dobiješ zajedno s ostalim upisnim materijalima u Pravnoj knjižari.

ti samo upisuješ ime i prezime,adresu,iznos i poziv na broj primatelja(npr.1212)

minnie92

nisu gotovi. bit će obavijest na netu. sigurno će biti krajem 10, početkom 11.

uplati samo 200 kn više. s tim da ne znam je li možda pametnije čekati da ti oni vrate indeks i kažu da si krivo upisala i da moraš doplatiti.

vjerujem da 150 kn jer toliko valjda košta molba. vidi tamo pod cjenama. napiši to što je - druga rata školarine i molba.
hvala ti na odg, trebam 200 kn uplatiti samo jer mi po racunici ukupnoj fali 200kn. zeznula sam se zbog tog eng ali eto, danas uplatila to i idem sutra na upis. :)

Endless

Ne razumijem, citam sad Pravila upisa za izvanredne studente i zbunjuju me 2 recenice:
"Izvanredni student koji upiše nove predmete pri upisu godine u slučaju da ih ne položi te iste predmete će imati obvezu upisati slijedeće akademske godine."

Ok, već sam upisala predmete iz 2. godine i nisam ih polozila.

Ponovni upis godine studija
"Izvanredni student pri ponovnom upisu godine ima pravo upisati od najmanje 18 do najviše 30 ECTS bodova po semestru."

Znaci, izvanredni sam student, prosle godine sam upisala 10 bodova iz prve i 60 iz druge i sad to opet moram upisati, sve ili mogu 18 bodova po semestru ? Zbunjola sam.

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ne razumijem, citam sad Pravila upisa za izvanredne studente i zbunjuju me 2 recenice:
"Izvanredni student koji upiše nove predmete pri upisu godine u slučaju da ih ne položi te iste predmete će imati obvezu upisati slijedeće akademske godine."

Ok, već sam upisala predmete iz 2. godine i nisam ih polozila.

"Izvanredni student pri ponovnom upisu godine ima pravo upisati od najmanje 18 do najviše 30 ECTS bodova po semestru."

Znaci, izvanredni sam student, prosle godine sam upisala 10 bodova iz prve i 60 iz druge i sad to opet moram upisati, sve ili mogu 18 bodova po semestru ? Zbunjola sam.
moras upisati sve jer si upisala prosle godine

Endless

moras upisati sve jer si upisala prosle godine
To sam si i mislila, na koga se onda odnosi ovo :

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks