AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

martina_sk

Administrator
Izvanredni sam , iz 2.mi ostalo samo gradansko, dal sad upisujem 3. +grad. ? (Pretpostavljam) Koliko sad moram platiti ako netko zna ...hvala unaprijed !!! :)(dala sam nomot I vjezbe upp)
da. plaćaš 100 kn po svakom bodu koji upisuješ + 300 kn upisnine.

Zna li netko kako se dobiva ona POTVRDA O DULJINI TRAJANJA STUDENTSKIH PRAVA koja je potrebna za zdravstveno izvanrednim studentima-dobiva li se u referadi ili postoji tiskanica u knjižari fakulteta?
Molim hitan odgovor, da ne čekam dva puta u redu.Puno hvala!
to je u slučaju kad redovni student prelazi na izvanredne, jel da? ako je to to onda ti treba ovo ovdje. tu je lijevo dolje http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/studij/obrasci
s tim se sigurno mora dokazati da ti prestaju prava sad s 30.9.2013. pa da te osiguraju po drugoj osnovi.

josipa12

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dragi svi, studiram po starom programu, već porpiličan broj godina, zadnje tri godine upisujem se kao apsolvent ali izvanredno, od ispita su mi ostali građansko i upravo sa druge i cijela treća, vjerojatno ćemo morati sada na bolognu, pošto još i danas nema drugačije obavijesti, pa Vas molim ako mi netko može pomoći otprilike izračunati koliko ću morati platiti slijedeću godinu, kako se računaju ti bodovi? ništa mi nije jasno...hvala unaprijed svima

martina_sk

Administrator
Dragi svi, studiram po starom programu, već porpiličan broj godina, zadnje tri godine upisujem se kao apsolvent ali izvanredno, od ispita su mi ostali građansko i upravo sa druge i cijela treća, vjerojatno ćemo morati sada na bolognu, pošto još i danas nema drugačije obavijesti, pa Vas molim ako mi netko može pomoći otprilike izračunati koliko ću morati platiti slijedeću godinu, kako se računaju ti bodovi? ništa mi nije jasno...hvala unaprijed svima
inače izvanredni plaćaju 100 kn po bodu + 300 kn upisnine, ali ne znam koliko bi plaćala ako prelaziš na bolonju..

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudi molim vas da mi netko potvrdi da li izvanredni pri upisu više godine (konkretno 2 godine) moraju upisati svih 60 ects ili mogu i manje ako žele; znači ne parcijale nego više godine

brancy

Trebala bih pomoc :( izvanredni sam student, prvi put upisujem parcijalu druge godine, prenosim 25 bodova iz prve godine.. i sad me zanima koliko minimalno bodova moram upisati na drugoj godini??? da platim sto manje..i placam li ovih 25 bodova iz prve godine ?

Unaprijed hvala na odgovoru!

karosa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pozdrav svima!
izvanredni sam student i došla sam do kraja indexa tj. ostala mi je samo jedna stranica, pa bi trebala kupiti novi index tj. dal trebam zimski semestar upisati u stari a ljetni u novi index, a malo mi je to glupo tj. logičnije da oba upišem u novi al se bojim da me ne gnjave na upisu ...
i još mi nije jasno dal za novi index na ŽR moram uplatiti 250kn ili 50kn i dal molbu samo isprintam sa stranica faxa i priložim kod upisa
hvala unaprijed!

dborov 50

Ako se ove šk.g.ne prebacim sa starog programa na Bolonju, da li se to može učiniti sljedeće šk.g.? Izvanredni sam student starog programa.

ssanjaa

Pomoć...jer su ovi jedino znaju reći sve vam je na oglasnoj...
Izvanredno studiram i pišem ponovni upis 2.god pa...ostalo mi je 6 ispita odnosno 37 bodova ali me zanima dal moram baš sve upisat ili mogu jedan od napr 7 prebacit za nagodinu jer osim što nemam viška love za platit bojim se da ako upišem sve neću stić položit pa u biti plaćam bezveze...dakle dal mogu upisat koliko hocu ili sve sto mi je ostalo?!

Hvala na odgovoru...

Darijana

Pomoć...jer su ovi jedino znaju reći sve vam je na oglasnoj...
Izvanredno studiram i pišem ponovni upis 2.god pa...ostalo mi je 6 ispita odnosno 37 bodova ali me zanima dal moram baš sve upisat ili mogu jedan od napr 7 prebacit za nagodinu jer osim što nemam viška love za platit bojim se da ako upišem sve neću stić položit pa u biti plaćam bezveze...dakle dal mogu upisat koliko hocu ili sve sto mi je ostalo?!

Hvala na odgovoru...
ako si prosle godine upisala sve mislim da onda moras i sada

Anchi0202

Dragi svi, moj je slučaj isti kao i Josipin, studiram po starom programu, zadnjih godina upisujem se kao apsolvent ali izvanredno, od ispita su mi također ostali građansko i upravno pravo sa druge i cijela treća, vjerojatno ćemo morati na bolognu, pa Vas molim ako nam netko može pomoći otprilike izračunati koliko ćemo morati platiti slijedeću godinu, kako se računaju ti bodovi? kad se bira smjer i da li se upisuje samo razlika preostalih ispita ili upisujemo sve predmete odjednom? ništa ne kužim, a od referade nikakve pomoći.. :(

ssanjaa

ako si prosle godine upisala sve mislim da onda moras i sada
oooooo ma odlično...nakon ovog odgovora baš mi super.

Jel ima netko iskustva sa time da se može platit u 3 rate možda ako se napiše neka molba ili sl?!

Aine

Jel ima netko iskustva sa time da se može platit u 3 rate možda ako se napiše neka molba ili sl?!
budi sretna sto se moze na 2,a kamoli 3. trebaju im novci, nemaju ih jadni dosta.

ssanjaa

budi sretna sto se moze na 2,a kamoli 3. trebaju im novci, nemaju ih jadni dosta.
Ovo nažalost tako ironično zvuči...budi sretna sa 2 rate...u jednu ruku i jesam, ali bez posla i plaće bilo bi ne samo meni već hrpi ljudi lakše platit u 3. jer treba platit i stan, režije (preživit)...ne znam valjda ovi misle da nama padaju pare sa neba. Ali dobro, tako mora bit očito...uostalom pa sad će zima treba njima netko platit skijanje i odmor, neće se samo platit...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks