AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ssanjaa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
nemoj me krivo shvatiti, ja nisam nista lose mislila. sve potpisujem sto si rekla i sve razumijem ;).
Ma sve ok...nisam ja ni mislila da si ti mene htjela "podbost" ...uostalom svi se mi tu jadnički razumijemo i tko ima imalo pameti i normalno razmišljanja shvatit će da prave budale od nas, izvuku pare pa ko vas fučka kasnije...nit da ubace koji rok, nit dekanskog, a bome nit poštovanja (čast iznimkama) prije svega katedre UZ, ono jedva prođeš pismeni i onda te zaj...bu na umenom...i tako vučes cijelu god neke predmete...i prođe godinica!!!

Kako god...nema smisla duljit.

Pozz svima, da mi dudete dobri i pametni :)...i puni živaca i strpljenja...Trebat će nam.

martina_sk

Administrator
Trebala bih pomoc :( izvanredni sam student, prvi put upisujem parcijalu druge godine, prenosim 25 bodova iz prve godine.. i sad me zanima koliko minimalno bodova moram upisati na drugoj godini??? da platim sto manje..i placam li ovih 25 bodova iz prve godine ?

Unaprijed hvala na odgovoru!
plaćaš predmete koje prenosiš, tj ponovo upisuješ i smiješ upisati minimalno 18 bodova po semestru.

Alianna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ima li ograničenja studiranja za izvanredne studente? Znam da je ovo već vjerojatno netko odgovorio, ali malo me panika uhvatila. Hvala unaprijed.

tommas

Pozdrav, redovni sam student i ove godine sam upisao parcijalu 3. god. Položio sam građansko (6.5 bodova) + predmeta sa treće godine u vrijednosti 26 bodova. - sve skupa 32.5 ects.
Zanima me računali se u onih 31 bod koji se moraju ostvariti da se ne placa puna skolarina, samo bodovi ostvareni za treću godinu (ostvarenih 26 bodova, dakle bez građanskog) ili sveukupno ostvareni bodovi kroz cijelu godinu (sa građanskim)?

I jel upisi za redovne traju i 1.10-og ili zaključno sa 30.9?
Hvala!

martina_sk

Administrator
Zanima me računali se u onih 31 bod koji se moraju ostvariti da se ne placa puna skolarina, samo bodovi ostvareni za treću godinu (ostvarenih 26 bodova, dakle bez građanskog) ili sveukupno ostvareni bodovi kroz cijelu godinu (sa građanskim)?
vjerujem da se računaju samo bodovi ostvareni za treću godinu. ali nisam 100% sigurna..

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
izvanredni student, prošle godine sam upisala nauku + predmete sa druge, položila sam sveukupno 30etsc bodova ove akademske godine...
sad upisujem 44 boda sa druge godine... ( 25.5 upisujem istih ko prošle godine , ostalo prvi put)...
znači prvi put upisujem čistu drugu godinu.

plačam 44X100+300 jel tako?

mape5

Super Moderator
izvanredni student, prošle godine sam upisala nauku + predmete sa druge, položila sam sveukupno 30etsc bodova ove akademske godine...
sad upisujem 44 boda sa druge godine... ( 25.5 upisujem istih ko prošle godine , ostalo prvi put)...

e to i mene zanima, da l upisujemo drugu godinu redovno?
ja sam imala nepoloženu nauku i financiranje i dobila sam u indeks štambiljić "ponovni upis studijske godine" iliti ponovno 1. godina

a sad u 9. sam položila samo obiteljsko iz druge godine. Jako mi je važan taj podatak
:shock:

kabar

pozdrav, molila bih pomoć ako netko zna..
upisujem 3. put apsolventsku bez ijednog nepoloženog ispita. ostao mi je samo diplomski. da li ja moram uopće upisivat nešto? inače sam redovni student, pa me zanima ako moram opet regulirati status, da li sam sada automatski prebačena na izvanredno. da li moram popunjavati kakav upisi list? jer koliko se sjećam, prošle godine sam samo platila upisninu i 9x50 kn za diplomski, bez ispunjavanja ikakvih listova. hvaaalaaa puno!!!

Vugra

e to i mene zanima, da l upisujemo drugu godinu redovno?
ja sam imala nepoloženu nauku i financiranje i dobila sam u indeks štambiljić "ponovni upis studijske godine" iliti ponovno 1. godina

a sad u 9. sam položila samo obiteljsko iz druge godine. Jako mi je važan taj podatak
:shock:
kako misliš redovno ?

upisujemo čistu drugu godinu.

martina_sk

Administrator

da.

pozdrav, molila bih pomoć ako netko zna..
upisujem 3. put apsolventsku bez ijednog nepoloženog ispita. ostao mi je samo diplomski. da li ja moram uopće upisivat nešto? inače sam redovni student, pa me zanima ako moram opet regulirati status, da li sam sada automatski prebačena na izvanredno. da li moram popunjavati kakav upisi list? jer koliko se sjećam, prošle godine sam samo platila upisninu i 9x50 kn za diplomski, bez ispunjavanja ikakvih listova. hvaaalaaa puno!!!
vjerujem da prelaziš na izvanredne i plaćaš 100 kn po bodu jer više apsolventski bod nije 50 kn. inače se ne treba ispunjavati ništa kad se upisaju apsolventska ali sad moraš regulirati neka prava jer više nemaš zdravstveno preko faksa. pogledaj na kraju pravila za upis izvanrednih studenata.

baloncic

izvanredni sam student..već poduže..ostalo mi je građansko koje iznosi 6.5.boda,upravno 12( ali se dijeli 5+7) radno 7,uljp 7? jer ako se bodovi iz upravnog gledaju odvojeno onda nemam ni 18 bodova? građansko 6.5 +upr 5( 3.semestar)= 11.5, a 4.semestar radno7,uljp 7 ostatak upravnog 7 je 21? molim vas recite da se upravno pravo gleda kao zasebno unatoč tome što je dvosemestralni...

METVICA

imam pitanje vezano uz MOLBE.
Piše kod "rasporeda studenata u više godine" da postoji molba za nastavak studija.. Za koju vjerujem da ju moram ispuniti i do sutra (zadnji dan) predati. Pošto samo izvanredan, druga god., a uspjela dati samo jedan ispit (posao itd.), jel uopće potrebna ta molba? Jer koliko čitam, te su molbe predavali putem upisa..

Molim nekog brzi odgovor.

ivana583

Ja ću se nadovazeat na ovo pitanje gore još jednim pitanjem u vezi molba...Naime, nisam platila drugu ratu školarine zbog, za mene opravdanih razloga financijske prirode pa bih još malkice pričekala s uplatom tog zaostalog duga, recimo još tjedan dana? Da li je to ikako moguće, mogu li to riješiti pri upisu izvanrednih studenata što i jesam, ima li tko kakav suvisli odgovor ili iskustvo s tim? Da li može zbog toga biti nekih posljedica? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.:)

Nerea

imam pitanje vezano uz MOLBE.
Piše kod "rasporeda studenata u više godine" da postoji molba za nastavak studija.. Za koju vjerujem da ju moram ispuniti i do sutra (zadnji dan) predati. Pošto samo izvanredan, druga god., a uspjela dati samo jedan ispit (posao itd.), jel uopće potrebna ta molba? Jer koliko čitam, te su molbe predavali putem upisa..

Molim nekog brzi odgovor.
to je za one studente koji prelaze na Bolonju,a koji su do sada studirali po starom studijskom programu.

METVICA

da, vidim ja to.. to je ovdje http://veleuciliste.pravo.hr/_news/13984/PRAVILA UPISA ZA IZVANREDNE STUDENTE(1).docx
Ali ja pitam za ovo http://veleuciliste.pravo.hr/_news/13984/RASPORED UPISA U VISE GODINE.docx

piše: RASPORED UPISA STUDENATA U VIŠE GODINE STUDIJA
 EVENTUALNE PROMJENE RASPOREDA UPISA BITI ĆE OBJAVLJIVANE NA WEB STRANICI I OGLASNIM PLOĈAMA FAKULTETA.
 Odluke i obavijesti o modelima subvencioniranja participacije za redovite studente u 2013/14. akad. god. redoviti studenti su dužni pogledati na internet stranici Fakulteta i u pravilima upisa.
 Molbe (za mirovanje studijske godine, molbe za nastavak studija, molbe za prijelaz s redovitog na izvanredan studij, molbe za promjenu statusa sa izvanrednog u redoviti studij, te molbe za prijelaz na bolonju sa starog studijskog programa) podnose se u studentsku referadu do zaključno 30. rujna 2013. god.

Nerea

da, vidim ja to.. to je ovdje http://veleuciliste.pravo.hr/_news/13984/PRAVILA UPISA ZA IZVANREDNE STUDENTE(1).docx
Ali ja pitam za ovo http://veleuciliste.pravo.hr/_news/13984/RASPORED UPISA U VISE GODINE.docx

 EVENTUALNE PROMJENE RASPOREDA UPISA BITI ĆE OBJAVLJIVANE NA WEB STRANICI I OGLASNIM PLOĈAMA FAKULTETA.
 Odluke i obavijesti o modelima subvencioniranja participacije za redovite studente u 2013/14. akad. god. redoviti studenti su dužni pogledati na internet stranici Fakulteta i u pravilima upisa.
 Molbe (za mirovanje studijske godine, molbe za nastavak studija, molbe za prijelaz s redovitog na izvanredan studij, molbe za promjenu statusa sa izvanrednog u redoviti studij, te molbe za prijelaz na bolonju sa starog studijskog programa) podnose se u studentsku referadu do zaključno 30. rujna 2013. god.[/QU
mislim da ti nije potrebna molba

ivana583

 Molbe (za mirovanje studijske godine, molbe za nastavak studija, molbe za prijelaz s redovitog na izvanredan studij, molbe za promjenu statusa sa izvanrednog u redoviti studij, te molbe za prijelaz na bolonju sa starog studijskog programa) podnose se u studentsku referadu do zaključno 30. rujna 2013. god.
I na koga se to, kolega, odnosi? Na mene slučajno? Bilo bi dobro da napišeš kome konkretno repliciraš. Neki trebaju pomoć pri nekom problemu, pa bi bilo dobro lijepo to lijepo obrazložiti, a ne putem sarkazama. Ne kužim zašto čovjek nešto ne može pitati, zato jer ima financijskih problema pa bi platio van roka tj. tjedan dana nakon tog roka jer će dobiti novce, a nije u stanju platiti do tog određenog roka. Ionako misli planira pauzirat godinu dana tj. ništa ne regulirati sa svojim statusom godinu dana??? Pitam koje bi bile posljedice neplaćanja te zaostale 2. rate do 30.9...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks