AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
upomoć,prije ću diplomirati nego dobiti korisne informacije iz referade :(
ovako, sada sam bila redovni ponavljač prve i skupila 39 ects-a... sada bi me trebali prebaciti na izvanredne.. imam bodove za parcijalu... e sada, kako ide to upisivanje predmeta, koliko bodova mogu upisati?
i koliko će me sve to koštati? hvala unaprijed
znaci svaki nepolozeni ispit s prve godine 100kn po bodu + koliko upises bodova s druge godine 100kn bod i 300kn upisnine

moras imati najmanje 18 bodova po semestru

britni

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
znaci svaki nepolozeni ispit s prve godine 100kn po bodu + koliko upises bodova s druge godine 100kn bod i 300kn upisnine

moras imati najmanje 18 bodova po semestru
zašto po 18?
znači upisujem 2 predmeta s prve god koji imaju ukupno 21 bod..koliko onda još mogu s druge upisat?koje su sve varijante?

martina_sk

Administrator
Dobro jel mi može netko objasnit jer ja više niš ne kužim, moja je situacija da sam prošle godine upisala čistu 3. godinu , dala sam sve iz 3. godine i ostalo mi je građansko i diplomski. Kolko sad plaćam? 100kn po ects-u???izvanredni sam
da.

Izvanredni sam student, sa druge godine su mi ostali predmet koji iznose 32,5 ecst (znači nemam ostvarenih 31 ecst za parcijalu), da li ja uz te predmete sa druge godine mogu upisati i predmete sa treće do ukupno 60 ecst?
ne. upisuješ čisti pad, znači samo te predmete s druge koji su ti ostali.

postoji li netko tko je prosle godine upisao pad prve godine i sad upisuje cistu drugu godinu (redovni studenti)? zanima me koliko je morao platiti, samo upisninu buduci da se upisuje druga godina prvi puta ili ??
plaćaš čitavu drugu godinu jer si prošle godine ostvario manje od 55 ects bodova.

to vrijedi samo za redovne studente ili i za izvanredne?
vrijedi samo za redovne!

ima netko da se danas upisao a redovni je i ne plača maksimalni iznos participacije a da je platio na rate i da mu je to ok? svi nešto nagađaju a referadu je nemoguce dobiti..
nažalost u pravilima piše ovo: "Iznimno, redoviti studenti koji plaćaju maksimalni iznos participacije školarine od 7.200 kuna plaćaju participaciju školarine u dva obroka." što bi značio da ne možeš platiti u dvije rate ako ne plaćaš puni iznos.

Eriatarka

zašto po 18?
znači upisujem 2 predmeta s prve god koji imaju ukupno 21 bod..koliko onda još mogu s druge upisat?koje su sve varijante?
Upisuješ parcijalu druge. Kupiš upisne materijale i u njima ti je objašnjeno apsolutno sve (znači tražiš tetu upisne materijale za upis parcijale druge godine). Index popunjavaš na dvije stranice, znači po semestru. Sve ti piše na upsinim materijalima kako upisuješ, koje predmete možeš, a obavezno one koje nisi položila u prvoj godini.
Svaki semsetar mora imati minimalno 18 bodova, maksimalno 30.
I sada popunjavaš predmete koje možeš platiti, misliš položiti, a da imaju po stranici ( semestru) sve skupa minimalno 18 bodova. Ne bi trebalo biti nikakvih problema.

martina_sk

Administrator
što je ovo, neka šala? upisujem apsolventsku i prebacujem građansko i diplomski, redovni bez placanja, što stvarno cu morati placati 7200???
ak si redovni bez plaćanja onda valjda ne plaćaš. po meni je to logično, ali tko bi više znao s njima :/

emina

Upisujem treći put prvu godinu, znači prebacujem se automatski na izvanredne, imam ukupno 25 bodova, znači moram upisati 35 što mi nije dosta za parcijalu. Sad me zanima kak da upišem u zimski semestar min 18 ECTS kako su oni napisali kad mi je u zimskom semestru ostao samo jedan predmet od 7 ECTS-a, a ostali predmeti su mi iz ljetnog semestra?

tome0330

moja situacija je sljedeća:
po treći put upisujem 1 godinu(pad), sto znaci da padam na izvanredni studij, ove godine sam ostvario 22 boda(dakle, sveukupno imam 22 boda)...zanima me da li placam punu skolarinu od 6300 kn ili placam samo one predmete koje nisam polozio???i kad upisujem predmete u index da li onda upisujem samo one koje nisam polozio? unaprijed hvala na odgovoru

mahagonija

Svaka pohvala na organiziranosti fakulteta.
Gospođe na državnim jaslama sjede, sa svim mogućim benificijama, a ne znaju dati konkretnu informaciju o cijeni boda!!
Od kuda uopće mogućnost apsolventima za ostvarenje 30 bodova!!!

Nerea

moja situacija je sljedeća:
po treći put upisujem 1 godinu(pad), sto znaci da padam na izvanredni studij, ove godine sam ostvario 22 boda(dakle, sveukupno imam 22 boda)...zanima me da li placam punu skolarinu od 6300 kn ili placam samo one predmete koje nisam polozio???i kad upisujem predmete u index da li onda upisujem samo one koje nisam polozio? unaprijed hvala na odgovoru
plačaš i upisuješ samo one predmete koje nisi položio

totalna neorganiziranost fakulteta. uopće nemaš koga pitati u referadi,a oni su tu zbog nas. ja sam jučer bila na faksu da dobijem informacije,a jedva mi je čovjek iz referade u prolazu potvrdio kada su upisi(naime referada je bila prazna nekih pola sata i rečeno mi je da dođem u drugo vrijeme jer je sada gužva,ali sada mi trebaju informacije i došla sam u vrijeme kada su informacije za izvanredne-utorkom od 15 do 16h). zaista svašta.

kikica

Ostalo mi je jos građansko i diplomski, izvanredni sam student, znaci imam jos 15,5 bodova, da li placam 100 kn po bodu ili svih 7200 kn jer imam manje od 30 bodova odnosno 18, ne kuzim nista, molim odgovor ?

Aine

Ostalo mi je jos građansko i diplomski, izvanredni sam student, znaci imam jos 15,5 bodova, da li placam 100 kn po bodu ili svih 7200 kn jer imam manje od 30 bodova odnosno 18, ne kuzim nista, molim odgovor ?
ajme ljudi ajmo svi udahnut i koncentrirano procitati one upute. to vrijedi za redovne.

martina_sk

Administrator
Upisujem treći put prvu godinu, znači prebacujem se automatski na izvanredne, imam ukupno 25 bodova, znači moram upisati 35 što mi nije dosta za parcijalu. Sad me zanima kak da upišem u zimski semestar min 18 ECTS kako su oni napisali kad mi je u zimskom semestru ostao samo jedan predmet od 7 ECTS-a, a ostali predmeti su mi iz ljetnog semestra?
tih minimalno 18 po semestru vrijedi ako si parcijala a ne pad. a ti upisuješ pad, tj sve što ti je ostalo.

Tincincila

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
evo danas bila u referadi,predala sve papire, upisala. pa možda nekome pomogne situacija slična mojoj. Bio je onaj gospodin Tomislav, uzeo mi je indeks, provjerio sve 3 godine da sam redovno polagala,upisala apsolventsku i sad opet upisujem apsolventsku po drugi put,prebacujem građansko, predmet smjera i diplomski, dakle placam samo ono sto prebacujem x 120..
Frendica upisala cisti trecu prosle godine, sada upisuje apsolventsku i prebacila diplomski i građansko, i također 120 po ectsu. Redovni studenti oboje. Dakle ne moramo placati 7.200! lakše se diše.

škola

Zna li netko kako se dobiva ona POTVRDA O DULJINI TRAJANJA STUDENTSKIH PRAVA koja je potrebna za zdravstveno izvanrednim studentima-dobiva li se u referadi ili postoji tiskanica u knjižari fakulteta?
Molim hitan odgovor, da ne čekam dva puta u redu.Puno hvala!

jelenko.wt

evo danas bila u referadi,predala sve papire, upisala. pa možda nekome pomogne situacija slična mojoj. Bio je onaj gospodin Tomislav, uzeo mi je indeks, provjerio sve 3 godine da sam redovno polagala,upisala apsolventsku i sad opet upisujem apsolventsku po drugi put,prebacujem građansko, predmet smjera i diplomski, dakle placam samo ono sto prebacujem x 120..
Frendica upisala cisti trecu prosle godine, sada upisuje apsolventsku i prebacila diplomski i građansko, i također 120 po ectsu. Redovni studenti oboje. Dakle ne moramo placati 7.200! lakše se diše.
kolko dugo se čeka? ja se bum išla sutra upisivat al nemrem doć rano(mislila sam doć oko pol 10, 10), a kasnije moram na posao u 14h, pa da znam dal bum stigla

Pozojsky

Izvanredni sam , iz 2.mi ostalo samo gradansko, dal sad upisujem 3. +grad. ? (Pretpostavljam) Koliko sad moram platiti ako netko zna ...hvala unaprijed !!! :)(dala sam nomot I vjezbe upp)

Dee

e jel ti index ostao u referadi? pošto je moj kao morao ostati da se provjeri,bla,bla...neznam jel to zato šta prelazim sa redov. na izvan... ili to svima uzme?

Sonia

Možeš molim te pitati frendicu kako je upisivala u indeks, građansko na jednu stranu a diplomski na sljedeću ili je sve na istoj strani? Imam istu situaciju a malo mjesta u indeksu. :blush: Hvala!

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks