AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Tourniquet

jane doe.
Ajme ljudi molim opet pomoć! Sutra bi se išla upisati pa kalkuliram malo za sljedeću godinu... :(

Ako su meni npr. ostala 2 ispita iz 3. godine (apsolventske) i nemam minumum od 30 ects-a (npr. zbroj ta 2 ispita je 20) znači li to da za tu ponovljenu apsolventsku godinu moram platiti ukupan iznos školarine od 7000 kn???

hvala!

cocci

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ajme ljudi molim opet pomoć! Sutra bi se išla upisati pa kalkuliram malo za sljedeću godinu... :(

Ako su meni npr. ostala 2 ispita iz 3. godine (apsolventske) i nemam minumum od 30 ects-a (npr. zbroj ta 2 ispita je 20) znači li to da za tu ponovljenu apsolventsku godinu moram platiti ukupan iznos školarine od 7000 kn???

hvala!
mislim da sad plaćaš samo one bodove koje upisuješ, tako mi je barem logično, nema smisla da plaćamo cijelu školarinu. al eto nisam sigurna. ipak nam javi sutra kak prođe pa da i mi ostali znamo.

Tourniquet

jane doe.
mislim da sad plaćaš samo one bodove koje upisuješ, tako mi je barem logično, nema smisla da plaćamo cijelu školarinu. al eto nisam sigurna. ipak nam javi sutra kak prođe pa da i mi ostali znamo.
Ma ja sad tek uspisujem 3.godinu, prenosim građ. i radno...
ovo pitam za iduću godinu...

ako npr. sad upišem 3.god tj. one predmete da imam ukupno 40 i nekaj ects-a i ako to položim onda ne plaćam nikaj... i mogu li onda iduće godine upisati one predmete kaj su mi ostali? i ak to opet položim ne plaćam nikaj... :surprised:

laminat

A ako nas sad prebacuju sa redovnih na izvanredne, plaćamo 100 kn po bodu svejedno?

Ja prošle godine upisah apsolventsku, platil 50 kn bod. Sad moram upisat samo radno, ali pošto mi je to 7.godina studiranja automatski me bacaju na izvanredne pa vjerujem tj. toplo se nadam da me ovih 7200 kn ne bude kačilo, jel? :D

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Meni su iz 2.god ostali građ i radno, a iz 3. upisujem sve osim diplomskog znači upp, smjer, izborne i lokalnu, jel to spada pad 2. parcijala 3???

cocci

kak sam skuzila po jednom postu cure na pravoutniku, iako upisujem samo upp, gradjansko i diplomski, te sam apsolvent, ako u prosloj godini nisam ostvarila 30 bodova placam cjelokupnu skolarinu u iznosu od 7200 kn. ima tam na topicu pod upisi u 5 godinu.

Sonia

Ma to je nemoguće i bilo bi krajnje bezobrazno! Ja sam isto apsolvent, ostalo mi je samo građansko, lani sam isto upisivala kao apsolvent i nisam ni mogla položiti ispite za 30 bodova kada ih toliko nisam ni imala. Dovoljno je što su nam digli na 100kn umjesto 50 :disgusted:

cocci

a to vrijedi samo za redovne. tak tamo pise, pa moze netko ko bude sutra isao na upise napisati. ma bas je katastrofa, upisujem ko da upisujem 60 bodova.

nogalo007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pomoc ljudi! Ove godine upisujem cistu drugu jer sam prosle godine upisala parcijalu druge. Eeeh sad,zanimaju me dvije stvari. Prvo,jel ja i dalje ostajem redovan student? A drugo,da li upisujem u index samo one predmete koji su mi ostali,a imam ih 5? Ili uz to moram jos nesto upisivat? Hvala vam! :D

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ove godine upisujem cistu drugu jer sam prosle godine upisala parcijalu druge. Eeeh sad,zanimaju me dvije stvari. Prvo,jel ja i dalje ostajem redovan student?
Kao što je nebrojeno puta kazano u ovoj temi, parcijala je isto što i pad. Redovni student može pasti samo jednom godinu bez gubitka studentskih prava.
Prema tome, ove godine ostaješ redovni student.

da li upisujem u index samo one predmete koji su mi ostali,a imam ih 5? Ili uz to moram jos nesto upisivat? Hvala vam!
Ako imaš uvjet za parcijalu (30 ili 35 bodova, mijenjali su prag, pa nisam ziher) onda upisuješ predmete koji su ti ostali + nove do maksimalnog broja bodova.

blankad

jel se moze upisati parcijala dvije godine zaredom a da se ostane redovni(prošle godine parcijala 2. sad 3.) ?

Nerea

jel se moze upisati parcijala dvije godine zaredom a da se ostane redovni(prošle godine parcijala 2. sad 3.) ?
redovni može 2god. studirati 1god. nakon toga prelazi u izvanredne(kada 3.put upisuje istu godinu)

škola

Pomoć! Prelazim s redovnih na izvanredne studente (položen 1 ispit prve godine) pa me zanima plaćam li punu školarinu ili samo ispite koji nisu položeni (po semestru od 18 do 30 bodova). Moram li upisati sve preostale ispite iz 1. godine? Puno hvala!

minka

mislim da redoviti studenti mogu samo jednom pasti godinu a budući da je parcijala pad mislim da ćeš morati preći na izvanredne...:hm:...ipak se raspitaj

Pomoć! Prelazim s redovnih na izvanredne studente (položen 1 ispit prve godine) pa me zanima plaćam li punu školarinu ili samo ispite koji nisu položeni (po semestru od 18 do 30 bodova). Moram li upisati sve preostale ispite iz 1. godine? Puno hvala!
dosad si upisivao samo ono što nisi položio...dakle upisuješ sve osim tog jednog ispita...

škola

dosad si upisivao samo ono što nisi položio...dakle upisuješ sve osim tog jednog ispita...[/QUOTE]

..i plaćam 100 kn po preostalom nepoloženom ECTS bodu (plus upisnina) ili moram platiti 7 200?

MARYYNNA

Dobro jel mi može netko objasnit jer ja više niš ne kužim, moja je situacija da sam prošle godine upisala čistu 3. godinu , dala sam sve iz 3. godine i ostalo mi je građansko i diplomski. Kolko sad plaćam? 100kn po ects-u???izvanredni sam

minka

dosad si upisivao samo ono što nisi položio...dakle upisuješ sve osim tog jednog ispita...
..i plaćam 100 kn po preostalom nepoloženom ECTS bodu (plus upisnina) ili moram platiti 7 200?[/QUOTE]

da tako je do sad bilo..zašto bi plaćao nešto što si položio...ali pitaj u referadi za svaki slučaj da nije došlo do nekih promjena

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks