AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

NUNU

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
znači 100kn za izvanredne :/ a dali ima netko informaciju hoće se ponovno moć plaćat u dvije rate školarina??

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
znači 100kn za izvanredne :/ a dali ima netko informaciju hoće se ponovno moć plaćat u dvije rate školarina??
Baš sam u četvrtak pitala u referadi i rekle su da ni one još ne znaju.

Vugra

da imamo studentske predstavnike (ili kako vec se zovu) koji rade svoj posao (bore se za neka prava ,organiziraju peticije,i kaj je najvaznije informiraju studente da ce dana tog i tog bit sjednica na kojoj se odlucuje o dekanskom,cijenama i nacinu placanja) bilo bi nam bolje jer bi mozda mogli(barem bi probali ) utjecati na neke stvari !

ovako saznamo za odluke ,tek kada su donesene i kada se vise nista ne moze ( npr dekanski ove godine)...

(mozete sad reci da se tu tako i tako nista nebi moglo,ali da smo barem pokusali nesto napracviti,pa da nije uspjelo, znali bi sigurno, ovako me nitko nece uvjerit da se bas nista nije moglo)

medoo

Pozdrav svima, ispričavam se ako se moja tema već negdje ponovila.

Htjela bih se prebaciti iz redovnog studenta u izvanrednog. Što mi treba za to?? koji je postupak? Koliko sam skužila trebam napisati molbu za to,,što bih trebala napisati u njoj?

NAdam se da će neko pomoć

frankie.sh

Lažljivac
Pozdrav svima, ispričavam se ako se moja tema već negdje ponovila.

Htjela bih se prebaciti iz redovnog studenta u izvanrednog. Što mi treba za to?? koji je postupak? Koliko sam skužila trebam napisati molbu za to,,što bih trebala napisati u njoj?

NAdam se da će neko pomoć
pa sad ja sam kod upisa prošle ak god prešao na izvanredne, nisam nikakvu molbu davao. ali kod mene se radilo o prisilnom prijelazu zbog dugog studiranja (treći put upis iste godine) a ako se treba neka molba pisat to onda popuniš ovo http://veleuciliste.pravo.hr/_download/repository/obrazac_-_MOLBA[6].pdf i predaš sanji u referadu.

ivana583

jel netko predavao molbu za uplatu 2. rate školarine, koliko se čeka na odgovor? i što u slučaju ako se molba odbije, postoje neke sankcije?

Lavica01

jel netko predavao molbu za uplatu 2. rate školarine, koliko se čeka na odgovor? i što u slučaju ako se molba odbije, postoje neke sankcije?
Ja sam mislila drugu ratu uplatiti krajem kolovoza ili početkom rujna pa da mogu izaći na neki rok još u rujnu ili event. dekanski no još nisam predala molbu...ili treba uplatiti ratu pa molbu predati uz co uplatnice?

MARYYNNA

provjeri kod sanje, jer nam apsulventima iako smo inzvaredni nije vise 50 kn bod nego 100 kn, tako da mislim da je i vam 100 kn jer redovnim studentima je 120 kn bod
nemoj zezat ,kaj nema više onoga da je za apsolvente 1 ects bod 60 kn???

lex89

Bok, trebala bih pomoc, znaci ja sam ove god upisala pad prve, dala sam 40 ectsa da li na jesen prelazim u izvanredne studente ili upisujem parcijalu? Hvala

frankie.sh

Lažljivac
Bok, trebala bih pomoc, znaci ja sam ove god upisala pad prve, dala sam 40 ectsa da li na jesen prelazim u izvanredne studente ili upisujem parcijalu? Hvala
ako sam dobro skopčo, prošle godine si upisala prvi put 1.u, ove ak. godine si imala upisan pad prve. i sad da možeš upisat drugu redovno treba 50.i nekaj bodova, a ti imaš 40. onda da prelaziš na izvanredne jer ti je parcijala druge opet kao da po 3.i put upisuješ 1 godinu, a kao redovni ju možeš samo dva puta upisati. ja sam takav slučaj imao na ovim prošlim upisima i isto sam morao na izvanredne preći.

lex89

ako sam dobro skopčo, prošle godine si upisala prvi put 1.u, ove ak. godine si imala upisan pad prve. i sad da možeš upisat drugu redovno treba 50.i nekaj bodova, a ti imaš 40. onda da prelaziš na izvanredne jer ti je parcijala druge opet kao da po 3.i put upisuješ 1 godinu, a kao redovni ju možeš samo dva puta upisati. ja sam takav slučaj imao na ovim prošlim upisima i isto sam morao na izvanredne preći.
da, ali i da imam 50 bodova ne bih mogla upisat drugu redovno jer bih onda neke predmete treći put upisivala ili ne?

frankie.sh

Lažljivac
da, ali i da imam 50 bodova ne bih mogla upisat drugu redovno jer bih onda neke predmete treći put upisivala ili ne?
ako skupiš 51 bod (mislim da je tolko) upisuješ se redovno bez obzira onda na taj jedan predmet što prenosiš po treći put

Marinchy

Zanima me da li mogu upisat sve predmete s 3. god. ako mi ostane jedan nepoloženi (građansko ili radno) s 2. god.? Hvala unaprijed!

jelaa

Da li netko zna, dali se izvanredni studenti mogu ove godine upisati do 12 mjeseca?
Naime čula sam ovu za informaciju, al mi se čini poporilično nerealno, iako bi bilo jako dobro da nam to dopuste s obzirom da su povisili cijene upisa ?

krika23

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li netko zna, dali se izvanredni studenti mogu ove godine upisati do 12 mjeseca?
Naime čula sam ovu za informaciju, al mi se čini poporilično nerealno, iako bi bilo jako dobro da nam to dopuste s obzirom da su povisili cijene upisa ?
i mene bi to zanimalo, to bi bilo odlično ako dopuste, al čist mislim da će biti kao i do sada u 10 mj

didach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel netko zna koliko izvanredni apsolventi ove godine plaćaju ects?da li sam dobro shvatila da je sto kn kao i ostali izvanredni studenti? malo me to neugodno iznenadilo jer su do sada redovni plaćali 50kn... užas

jelenko.wt

ak bude sve po planu, trebala bi redovno upisati diplomski i vježbe, dakle 15ectsa(ak sam dobro zbrojila) i njih plaćam po zadnjem 120kn? jel mogu to u dvije rate?

i jel je točna informacija da ove godine nikako nemože biti dekanskog?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks