Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Samo imaj na umu da je dekanski ukinut a prijave za prvi rok u 9 mj su bile u 7, znači možeš izaći na jedan rok možebitno dva ako tete u referadi budu dobre volje.Dobro, kaj nitko ne zna odgovor na moje postavljeno pitanje u kojem sam zamolila da mi netko kaže koliko treba za rješavanje mobe za uplatu 2. rate školarine i što se prije ide uplata pa molba ili molba pa uplata???:surprised:
jel itko znada li se zna hoće li se moći platiti školarina u dvije rate,izvanredni studenti ?
pošto piše da za izvanredne vrijede pravila od prošle ak.godine to bi podrazumijevalo i plaćanje školarine u dvije rate ...
ja bih rekla da diplomski možeš redovno upisivati 3 puta kao i svaki kolegij, ali ako ti nitko ne zna točno odg najbolje da nazoveš sanju.upisala sam 2009.god, potrošila 3godine studiranja na teret ministarstva, sad upisujem uz plaćanje i to bi trebala upisati diplomski i vježbe. sad mene zanima kolko ja puta mogu upisivati diplomski jer mi trebaju prava? jel mogu druge godine redovno upisati samo diplomski?
tako je. sve kako si napisala. osim što moraš položiti samo radno ili građ da možeš polagat dalje ispite s treće godine. jedan ti može ostati.Neka mi neko potvrdi pliiiz
Prvu sam riješila sve u roku, sad sam druga i ostat će mi radno i građansko...to prenosim u treću..onda moram platit ects x 100 i nekaj kuna jel tak??
a kaj se tiče upisa u treću, onda upisujem predmete iz treće, minus dva predmeta koje stavljam RiS i Građ. I prvo moram to riješit da bi mogla polagat predmete iz treće? Jesam dobro skužila?![]()
da, prebacuješ ono što ti ostane i upisuješ ostatak. a ako treći put upisuješ iste predmete onda ideš na izvanredne.moze pomoc... ja sam prosle godine upisala parcijalu trece,sve sam rjesila iz druge sta mi je ostalo...jos mi je ostalo za dat od onog sta sam upisala upp i lokalna..sad me zanima,sta ak ja nedam sad u 9.mj ta dva predmeta,dal ih prebacujem i upisujem ono sta mi je ostalo ili...te dal cu ostat redovna? hvala unaprijed
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.