AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

ivana583

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dobro, kaj nitko ne zna odgovor na moje postavljeno pitanje u kojem sam zamolila da mi netko kaže koliko treba za rješavanje mobe za uplatu 2. rate školarine i što se prije ide uplata pa molba ili molba pa uplata???:surprised:

tinah

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
uplatis skolarinu,kupis i ispunis molbu,uplatis dodatno 200 kuna za molbu.U referadi predas indeks,molbu,uplatnice za skolarinu i molbu. Imaj na umu da razlog koji napises na molbi moras i potkrijepiti dokumentom jer ti inace nece uzeti u razmatranje.Kad predas cekas nekoliko dana da vidis da li ce proci.Dosta su postrozili kriterije,govorim iz iskustva,sretno

marionette

Dobro, kaj nitko ne zna odgovor na moje postavljeno pitanje u kojem sam zamolila da mi netko kaže koliko treba za rješavanje mobe za uplatu 2. rate školarine i što se prije ide uplata pa molba ili molba pa uplata???:surprised:
Samo imaj na umu da je dekanski ukinut a prijave za prvi rok u 9 mj su bile u 7, znači možeš izaći na jedan rok možebitno dva ako tete u referadi budu dobre volje.

enna

ja imam pitanje u vezi tog dekanskog,znam da ovo nije prava tema ali nije ni otvorena.. zašto nam predstavnik nije,tko god da je, objasnio zašto nije moguć dekanski ili se ne misli ni pokušavat?
digli sad školarinu i sad nam još 1 rok ukinuli, pa kaj oni misle da smo ovce?!

krejzi19

da li se zna hoće li se moći platiti školarina u dvije rate,izvanredni studenti ?
pošto piše da za izvanredne vrijede pravila od prošle ak.godine to bi podrazumijevalo i plaćanje školarine u dvije rate ...

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
upisala sam 2009.god, potrošila 3godine studiranja na teret ministarstva, sad upisujem uz plaćanje i to bi trebala upisati diplomski i vježbe. sad mene zanima kolko ja puta mogu upisivati diplomski jer mi trebaju prava? jel mogu druge godine redovno upisati samo diplomski?

katyy

da li se zna hoće li se moći platiti školarina u dvije rate,izvanredni studenti ?
pošto piše da za izvanredne vrijede pravila od prošle ak.godine to bi podrazumijevalo i plaćanje školarine u dvije rate ...
jel itko zna

martina_sk

Administrator
upisala sam 2009.god, potrošila 3godine studiranja na teret ministarstva, sad upisujem uz plaćanje i to bi trebala upisati diplomski i vježbe. sad mene zanima kolko ja puta mogu upisivati diplomski jer mi trebaju prava? jel mogu druge godine redovno upisati samo diplomski?
ja bih rekla da diplomski možeš redovno upisivati 3 puta kao i svaki kolegij, ali ako ti nitko ne zna točno odg najbolje da nazoveš sanju.
a zar nemaš pravo 4 godine studirati na teret ministarstva? a i ako si upisala 2009 godine zar ne studiraš već 4 godine?

L0rY

Upisujem ove godine parcijalu treće god... Već imam u planu koje bi sve predmete htjela upisati. No, na upisima neću točno znat dali ih ziher mogu upisat sve dok ne udem u referadu i dok mi ne kažu da mogu? Iz toga slijedi da sve do tog trenutka neću znat TOČNU cifru koliko moram platit školarinu te tek kad to saznam moram ić školarinu uplatit u poštu, što znači da ću 2 puta morati (tko zna koliko h) stajat u šugavom redu na upisima? hahah
Razuvjerite me molim vas :D

ivana2103

moze pomoc... ja sam prosle godine upisala parcijalu trece,sve sam rjesila iz druge sta mi je ostalo...jos mi je ostalo za dat od onog sta sam upisala upp i lokalna..sad me zanima,sta ak ja nedam sad u 9.mj ta dva predmeta,dal ih prebacujem i upisujem ono sta mi je ostalo ili...te dal cu ostat redovna? hvala unaprijed

dea

Provjerio netko možda u referadi u vezi plaćanja na rate za izvanredne studente? Mislim pošto je poskupljela članarina a piše da su uvjeti ostali nepromjenjeni pa me zanima jel nama ukinuto plaćanja za izvaredne pošto je za redovne navedeno samo mogućnost plaćanja u rate ukoliko plaćaju puni iznos od 7200

Tourniquet

jane doe.
Neka mi neko potvrdi pliiiz :D
Prvu sam riješila sve u roku, sad sam druga i ostat će mi radno i građansko...to prenosim u treću..onda moram platit ects x 100 i nekaj kuna jel tak??
a kaj se tiče upisa u treću, onda upisujem predmete iz treće, minus dva predmeta koje stavljam RiS i Građ. I prvo moram to riješit da bi mogla polagat predmete iz treće? Jesam dobro skužila? :eek:

frankie.sh

Lažljivac
Neka mi neko potvrdi pliiiz :D
Prvu sam riješila sve u roku, sad sam druga i ostat će mi radno i građansko...to prenosim u treću..onda moram platit ects x 100 i nekaj kuna jel tak??
a kaj se tiče upisa u treću, onda upisujem predmete iz treće, minus dva predmeta koje stavljam RiS i Građ. I prvo moram to riješit da bi mogla polagat predmete iz treće? Jesam dobro skužila? :eek:
tako je. sve kako si napisala. osim što moraš položiti samo radno ili građ da možeš polagat dalje ispite s treće godine. jedan ti može ostati.
i 120kn je po ECTS.u

martina_sk

Administrator
moze pomoc... ja sam prosle godine upisala parcijalu trece,sve sam rjesila iz druge sta mi je ostalo...jos mi je ostalo za dat od onog sta sam upisala upp i lokalna..sad me zanima,sta ak ja nedam sad u 9.mj ta dva predmeta,dal ih prebacujem i upisujem ono sta mi je ostalo ili...te dal cu ostat redovna? hvala unaprijed
da, prebacuješ ono što ti ostane i upisuješ ostatak. a ako treći put upisuješ iste predmete onda ideš na izvanredne.

enna

Pozdrav kolege..mene zanima da li ja mogu normalno upisati čitavu 3.god.,sa završnim radom,iako sam prošle god.upisala parcijalu i ako bi uspjela sad položit radno i uljp? jer sam računala ECTS bodove to bi bilo 59,5 bodova... hvala..

minnie92

hej.. dakle situacija je ovakva: upisala sam parcijalu 2. godine u 10.mj (s prve mi ostao uvod, nauka i financ). nazalost nisam polozila nista s prve godine, tek cu sada jedan ili dva predmeta. ako polozim dva (nauku i jos jedan) znam da mogu prenijeti 10 ectsa -ako to jos uvijek vrijedi?? i upisati cijelu 2. a ako mi ostanu 2 ispita, zanima me da li onda mogu upisati samo ta dva ikako samo za cijelu godinu ili moram nesto opet s druge? mozda sam zakomplicirala, ali me zanima da znam sto da radim. hvala unaprijed!

Donki

Bok ekipo,imam jedno pitanje. Ja sam upisala 2009. godine ,redovno bez plaćanja,niti jednu godinu nisam pala. Ove akademske godine sam upisala prvi put apsolventsku i studentska prava mi traju do 30.9 Ostalo mi je za položiti građanako pravo i javni menadžment + diplomski. Sad mene zanima ako netko tko zna, koliko moram platiti sve to u slucaju da nista nedam u 9. mj.? kolika je cijena po ects bodu? Hvala na pomoci.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks