Melanie
Bakalar
da li je i dalje cijena 80kn ects za izvanredne??izvanredni mogu platit školarinu u dvije rate,zvala danas referadu![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da li je i dalje cijena 80kn ects za izvanredne??izvanredni mogu platit školarinu u dvije rate,zvala danas referadu![]()
nažalost nije, 100 kn je. a i jako me ljuti jer za apsolvente nije jeftinije, morat ću dat 1800 kn za diplomski i građansko!!!da li je i dalje cijena 80kn ects za izvanredne??![]()
za pad plaćaš punu cijenuhej svima. Zanima me da li se pad godine plaća punom skolarinom ili u slucaju ako smo rijesili 3,4 ispita (nedovoljnih za parcijalu) nam to oduzimaju od skolarine?
ne kužim sada ovo.za pad plaćaš punu cijenu
a gle nemam pojma onda, nazovite si sanju storjak i pitajte ju, ja isto ne kužim zašto se ako smo već jednom upisali i platili predmete moraju ponovno plaćati. u mojem slučaju građansko, ove godine ga 3.put plaćam, razumijem, netko će reć, pa nisi ga položila. pa platila sam ga, imala uvjete za upisati, zašto se nejde za tom logikom. isto tako zašto apsolventi nemaju niže cijene upisa, itd.izvlače se novci gdje god mogune kužim sada ovo.
ja sam ove godine upisala nauku + oup,državnu, eup,obiteljsko, njemački, uljp , zasad sam položila nauku, eup i obiteljsko... i šta sad u slučaju da nemam položenih 31 bod (samo iz ovih predmeta druge godine), plačam 6300kn samo za ove iste predmete koje sad nisam položila ???:shock:
što nije da, znači ja sad imam obiteljsko i eup položen, i u najgorem slučaju da sada u 9.mjesecu ništa ne položim, mogu upisat sve predmete kaj mi ostanu nepoloženi (uključujući i građansko, radno, i osnove prava društva) sa cijenom 100kn po bodu + 300 upisnine) ?![]()
koliko ja znam za parcijalu je potrebno imati 31 bod a ti to imaš tako da bi trebala upisati to kaj ti je ostalo plus predmete od treće da ođeš do 60 bodova ...ako sam u krivu neka me netko ispravihej..ako bi mi netko mogao pomoc..dakle,upisala sam 2010/2011 parcijalu druge,pa 2011/2012 drugu,pa sam 2012/2013 ponovo upisala drugu,upisala sam 30.5 bodova,sad mi ostala tri predmeta,u slučaju da ne uspijem riješit u devetom mjesecu koje su mi mogućnosti? koji su uvijeti za parcijalu trece? hvala unaprijed
http://veleuciliste.pravo.hr/veleuciliste/upisi/odluka_o_cijenama ovdje ti sve pišePozdrav, zanimalo bi me da li izvanredni studenti plaćaju 6000 kn god ili 7200? Hvala
2 puta možeš redovno upisati godinu. imala si upisanu prvu pa opet prvu i sad ti je parcijala druge opet prva tako da sad prelaziš na izvanrednepoz, koliko puta se smiju ponovo upisivati predmeti s prve godine? redovni sam ponavljač prve i nadam se da ću sada upisati parcijalu druge.. da li postoje neka ograničenja?
naravno da možeš, ali čista 3 godina mora imati 60 bodova. ne razumijem kako si došla do brojke 59,5 jer ako položiš sve iz druge i upisuješ samo treću to je to, čisto 60 bodova.Pozdrav kolege..mene zanima da li ja mogu normalno upisati čitavu 3.god.,sa završnim radom,iako sam prošle god.upisala parcijalu i ako bi uspjela sad položit radno i uljp? jer sam računala ECTS bodove to bi bilo 59,5 bodova... hvala..
ne možeš samo dva jer moraš upisati minimalno 31 bod.hej.. dakle situacija je ovakva: upisala sam parcijalu 2. godine u 10.mj (s prve mi ostao uvod, nauka i financ). nazalost nisam polozila nista s prve godine, tek cu sada jedan ili dva predmeta. ako polozim dva (nauku i jos jedan) znam da mogu prenijeti 10 ectsa -ako to jos uvijek vrijedi?? i upisati cijelu 2. a ako mi ostanu 2 ispita, zanima me da li onda mogu upisati samo ta dva ikako samo za cijelu godinu ili moram nesto opet s druge? mozda sam zakomplicirala, ali me zanima da znam sto da radim. hvala unaprijed!
plaćaš 120 kn po bodu kao redovni student jer više nema onog 50 kn po bodu za apsolvente.Bok ekipo,imam jedno pitanje. Ja sam upisala 2009. godine ,redovno bez plaćanja,niti jednu godinu nisam pala. Ove akademske godine sam upisala prvi put apsolventsku i studentska prava mi traju do 30.9 Ostalo mi je za položiti građanako pravo i javni menadžment + diplomski. Sad mene zanima ako netko tko zna, koliko moram platiti sve to u slucaju da nista nedam u 9. mj.? kolika je cijena po ects bodu? Hvala na pomoci.
ne zna se još uvijek..Do kada su upisi za izvanredne studente?
ma računala sam ak mi ostanu građansko,opd,i sve iz 3. osim prakse i svih vježbi,sam dobila 59,5...naravno da možeš, ali čista 3 godina mora imati 60 bodova. ne razumijem kako si došla do brojke 59,5 jer ako položiš sve iz druge i upisuješ samo treću to je to, čisto 60 bodova.
ne možeš samo dva jer moraš upisati minimalno 31 bod.
plaćaš 120 kn po bodu kao redovni student jer više nema onog 50 kn po bodu za apsolvente.
ne zna se još uvijek..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.