martina_sk
Administrator
ne košta ništa molba, osim što moraš smisliti kako da ju napišeš. košta te 150 kn kazna ako nije dovoljno opravdan razlog.kolko kosta molba ?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne košta ništa molba, osim što moraš smisliti kako da ju napišeš. košta te 150 kn kazna ako nije dovoljno opravdan razlog.kolko kosta molba ?
Dakle, to možeš pitati ALI i što je puno VAŽNIJE već pročitati u temi koja se zove: http://www.drustveno-veleuciliste.n...pravima-hzzo-stud-ugovori-osiguranja-itd.htmlljudi, neznam di da pitam
jesi, hvala ti puno.. jer na drugim faksevima, npr koji traje 5 god, ima pravo 6 godina na studentska prava, pa sam mislila da i mi tak nekak imamo, jer meni je ovo 4. god, pisala sam pad prve i druge, pa reko da cu na jesen izgubiti prava.. nadam se da je tak kak si rekoDakle, to možeš pitati ALI i što je puno VAŽNIJE već pročitati u temi koja se zove: http://www.drustveno-veleuciliste.n...pravima-hzzo-stud-ugovori-osiguranja-itd.html
No, da se ne bi mučila "bezveze" čitati tamo neke "stare i bezvezne postove" iz listopada prošle godine, mogu ti ih otprilike citirati, ako želiš? U njima piše da se svaka godina može redovno studirati najviše dvije godine, odnosno svaku godinu možeš ponavljati najviše jednom bez gubitaka stud prava, odnosno nužnosti prelaska na izvanredni studij.
Nadam se da sam ti pomogao.
je, tak je kak je rekaonadam se da je tak kak si reko
izgleda da je to samo strašnje kad su kolegi licto rekli da će bez problema proći, samo da napiše molbu..rekli su mu iz referade da su sankcije isključenje sa faksa na godinu dana.Prestrašno!!! Neznam šta da kažem...Eto da znate što vas čeka ako niste platili ratu do 1.3.
bit će ti pad godine i ovak i onak, jer kad drugi put upisuješ pad jedne godine, onda te prebacuju na izvanredni studij (a parcijala je ponavljanje prve i parcijalno druga), a i da si upisala samo čistu drugu, i da nisi platila drugu ratu, a redovni si student, mislim da bi te samo na upisima onda prebacili na izvanredni...Ljudi, mene zanima što ako uopće ne platim drugu ratu? kak mi se to računa? Sada sam parcijala s prve na drugu.. Redovni student. Ako ne platim drugu ratu,a dođem ponovno na upise u 10.mj kako će oni na to gledati? Kao na pad godine ili?
nejel mozemo izaci na komisijski ako nismo platili drugu ratu?
Imaš pravo na pad godine, al mislim da time ne možeš izbjeć plaćanje zaostatka školarine, jer si ipak studirala cijelu ovu godinuAko ne uplatim uopće drugu ratu, da li onda mogu sve to ponovo upisati u listopadu, mislim ponovo pad 2.god?
Zapravo te zanima hoće li ti oprostiti ovu drugu ratu?Ako ne uplatim uopće drugu ratu, da li onda mogu sve to ponovo upisati u listopadu, mislim ponovo pad 2.god?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.