AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

matejica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi, mene zanima što ako uopće ne platim drugu ratu? kak mi se to računa? Sada sam parcijala s prve na drugu.. Redovni student. Ako ne platim drugu ratu,a dođem ponovno na upise u 10.mj kako će oni na to gledati? Kao na pad godine ili?

ivana583

da li ima ikakvih sankcija ako ne platim 2. ratu u smislu zabrane izlaska na rok u 4. mjesecu što je bilo špekulacija oko toga? planiram sigurno platiti ratu do 1.4. pa bi nakon nekoliko dana prijavila ispit...:confused:

blackdevil

ljudi, ne znam di da pitam.. ali dal netko zna kolko mozemo studirati, a da imamo studentska prava.. ja sam pisala pad, 1. i 2. god.. znaci ovo mi je 4. godina kaj sam redovni student, i sve me strah da cu na jesen izgubiti prava bez obzira sta upisala? ima ko malo vise informacija??tnx

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ljudi, neznam di da pitam
Dakle, to možeš pitati ALI i što je puno VAŽNIJE već pročitati u temi koja se zove: http://www.drustveno-veleuciliste.n...pravima-hzzo-stud-ugovori-osiguranja-itd.html

No, da se ne bi mučila "bezveze" čitati tamo neke "stare i bezvezne postove" iz listopada prošle godine, mogu ti ih otprilike citirati, ako želiš? U njima piše da se svaka godina može redovno studirati najviše dvije godine, odnosno svaku godinu možeš ponavljati najviše jednom bez gubitaka stud prava, odnosno nužnosti prelaska na izvanredni studij.

Nadam se da sam ti pomogao.

blackdevil

Dakle, to možeš pitati ALI i što je puno VAŽNIJE već pročitati u temi koja se zove: http://www.drustveno-veleuciliste.n...pravima-hzzo-stud-ugovori-osiguranja-itd.html

No, da se ne bi mučila "bezveze" čitati tamo neke "stare i bezvezne postove" iz listopada prošle godine, mogu ti ih otprilike citirati, ako želiš? U njima piše da se svaka godina može redovno studirati najviše dvije godine, odnosno svaku godinu možeš ponavljati najviše jednom bez gubitaka stud prava, odnosno nužnosti prelaska na izvanredni studij.

Nadam se da sam ti pomogao.
jesi, hvala ti puno.. jer na drugim faksevima, npr koji traje 5 god, ima pravo 6 godina na studentska prava, pa sam mislila da i mi tak nekak imamo, jer meni je ovo 4. god, pisala sam pad prve i druge, pa reko da cu na jesen izgubiti prava.. nadam se da je tak kak si reko ;)

zagreb

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jučer mi je bio suprug na faksu kako bi mi potvrdili u indeks da sam platila drugu ratu.
budući da sam ratu platila 6.3. nisu mu ništa htjeli potvrditi.ipak je istina da se mora pisati molba dekanu te imati valjan razlog zašto nisi mogao platiti do 1.3.
Kako mi je muž nezaposlen i plaću sam tek tada dobila, uz molbu moram priložiti platnu listu te potvrdu sa zavoda za zapošljavanje da je suprug nezaposlen.
rekli su mu iz referade da su sankcije isključenje sa faksa na godinu dana.Prestrašno!!! Neznam šta da kažem...Eto da znate što vas čeka ako niste platili ratu do 1.3.

Licto

Također sam bio u referadi. Gospođa mislim da se zove Mirjana je bila susretljiva dok je njen kolega bio "naoštren" . Uputili su me da napišem molbu i uplatim 150 kn kazne i donesem čim prije i da će proći :) .Nisam stekao tako strašan dojam.

mopsy4ever

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ljudi, mene zanima što ako uopće ne platim drugu ratu? kak mi se to računa? Sada sam parcijala s prve na drugu.. Redovni student. Ako ne platim drugu ratu,a dođem ponovno na upise u 10.mj kako će oni na to gledati? Kao na pad godine ili?
bit će ti pad godine i ovak i onak, jer kad drugi put upisuješ pad jedne godine, onda te prebacuju na izvanredni studij (a parcijala je ponavljanje prve i parcijalno druga), a i da si upisala samo čistu drugu, i da nisi platila drugu ratu, a redovni si student, mislim da bi te samo na upisima onda prebacili na izvanredni...

ivana583

Da li možemo prije pisanja molbe uplatiti 2. ratu školarine ili čekamo odgovor pa tek onda uplaćujemo? Zatim, uplaćujemo li tih 150 kuna na žiroračun ili damo u referadi na ruke? I treće, koliko se čeka odgovor na molbu jer bih željela uplatiti školarinu i dobiti odgovor na nju prije prijava za rok u 4. mjesecu?

te

još jedno neaktualno, jer pročitala sam cijelu temu i našla oprečne odgovore na više mjesta, da li kada upisujemo parcijalu 3. moramo upisati predmete smjera ili ih možemo ostaviti za kraj kada upisujemo onaj višak i diplomski? Sada će mi biti nezgodno u narednoj godini jer nema više upisa na jednoj strani nego na dvije, a izvanredni sam student. U najgorem slučaju pri upisu ostatka predmeta iz 3. semestra, ako moram upisati predmete smjera ispast će mi 32 boda, a tko zna jel se to tako može upisati? Neka mi odgovori onaj tko zna 120 %, a ne zato da mi se odgovori da se skupi što više postova, pa makar ispao krivi odgovor...čisto me ovo pitanjce zanima...

Ninek

Ako ne uplatim uopće drugu ratu, da li onda mogu sve to ponovo upisati u listopadu, mislim ponovo pad 2.god?
Imaš pravo na pad godine, al mislim da time ne možeš izbjeć plaćanje zaostatka školarine, jer si ipak studirala cijelu ovu godinu

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Ako ne uplatim uopće drugu ratu, da li onda mogu sve to ponovo upisati u listopadu, mislim ponovo pad 2.god?
Zapravo te zanima hoće li ti oprostiti ovu drugu ratu? ;)
99 posto sam siguran da neće. S pravima idu i obveze. Tako da će te sasvim sigurno dočekati plaćanje te druge rate dok budeš upisivala pad. :whistling:

matejica

Nemam više riječi za ovaj faks :mad: Znači, nisam platila 2.ratu (jer je došlo do nekih neočekivanih događanja u mom životu). I sad, hoću se ko čovjek ispisati s faksa tak da se prijavim na burzu i zaradim si nekaj, al ne.. Oni mene ne puste jer nisam platila 2.ratu :disgusted: Odem do burze, tamo mi pak vele da moram biti izvanredni student da bih se mogla prijaviti. Ima tko kakav savjet, bi mene prebacili na izvanrednog makar nisam platila 2.ratu? Jer ovak sam nigdje, nit mogu ić na ispite nit si mogu tražit posao :hm:

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks