martina_sk
Administrator
možda. svakako pokušaj.Može pomoć...uplatila sam 2 ratu još 10.01 i dobila štambilj. Ali sam zaboravila danas ponjet index...pa me zanima hoće li mi prijavit ispit bez indexa?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
možda. svakako pokušaj.Može pomoć...uplatila sam 2 ratu još 10.01 i dobila štambilj. Ali sam zaboravila danas ponjet index...pa me zanima hoće li mi prijavit ispit bez indexa?
a gle vjerojatno nema nikakve posljedice osim toga da dok ne platiš ne možeš izlaziti na rokove...nema tu neke filozofije. MISLIM da je tako...da al fascinantno je da svi zagovornici toga "rok je bio 31.1 " ne govore sto ako ne? letimo s faksa? gubimo godinu? ovo ono...najlakse je govorit "ne ,ne rok je bio do 31.1" ...a objasnjenja koje su posljedice, NIGDJE
II ratu trebalo je platiti do 31.siječnja 2012. godine, ukoliko se do toga roka ne uplati, nema polaganja ispita za veljaču i ostale mjesece
Ne budi naivan.provjerena informacija ili nagadjas?
ajmo malo više o ovom saznanju, molim te :happy:II ratu trebalo je platiti do 31.siječnja 2012. godine, ukoliko se do toga roka ne uplati, nema polaganja ispita za veljaču i ostale mjesece
mislim da možeš takopitanje samo, ja još uvijek nisam platila tu drugu ratu.. znači, platim ju ovaj mjesec i mogu izaći na ispite u 4. mjesecu? ili... :/
Da bi upisala čistu drugu godinu potrebno je ostvarenih 50ECTS bodova, znači može se prenijeti jedan, odnosno dva ispita ovisno o broju bodova istih, a s time da se Nauka o javnoj upravi ne može prenijeti u drugu godinu jer iznosi 14ECTS. Redovna studentica ostaješ i ako upišeš parcijalu ili padneš godinu, jer se svaka godina može dva puta studirati a da pritom ostaje status redovnog studenta.Bokić... na prvoj godini sam javne uprave i zanima me kolko je potrebno bodova da bi se redovno upisala druga godina i kolko se može ispita prenositi u drugu godinu a da i dalje budem redovna studentica??![]()
http://www.pravokutnik.net/btw/besplatna-prva-godina-studijaLjudi, da li netko zna, da li će ove godine svi redoviti studenti koji upišu imati besplatnu prvu godinu, ili će biti sve po starom?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.