Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nisi jedini, ima nas puno koji nis ne kuzimo na ovom glupom faxu...cek cek cek kako moze skolarina za izvanredne bit 3600, kad do prije neki dan sam citao da se to racuna po ects bodova i da se mnozi s 80 i tak nes
ja tu vise nis ne kuzim
ima nas par sa tim pitanjem :unsure:ostao mi je još diplomski rad,a gubim redovna studentska prava ove godine,tj. do 30.9...znači ja mogu obraniti diplomski još i u dekanskom roku? da li netko zna do kada i što ako ne stignem? šta moram upisati izvanredno radi diplomskog i uplatiti tih kolko 500kn?? išla sam u referadu al su tolki redovi zbog upisa da nisam mogla dobiti informaciju...dal je sigurno da su upisi do 20.10 ?
bila ja u referadi jucer i pitala. da, tako je. zbrojis bodove koliko upisujes i x 80 kn za izvanredne ili x 100 kn za redovne + 300 kuna skolarinenisi jedini, ima nas puno koji nis ne kuzimo na ovom glupom faxu...
300 kuna upisnine... ispricavam se...:crazy:bila ja u referadi jucer i pitala. da, tako je. zbrojis bodove koliko upisujes i x 80 kn za izvanredne ili x 100 kn za redovne + 300 kuna skolarine
V. semestarja bi molila popis ispita treće godine sa bodovima,jer nemam upisne materijale za parcijalu a nikako ne mogu skinuti na netu ovaj vodič za studente,da znam koje ispite po redu moram upisati u index i koliko ce mi doci skolarina.
molim vas, hitno je!
nemoze li se skolarina placat na rate ili ne???
Ne, samo upisninu 300kn.Upisujem parcijalu 3 godine, redovan uz potporu ministarstva. Zna li netko dali moram platiti predmete koje ponovno upisujem iz 2 godine? Prema ects bodovima, jer se prije nije..
1.nije mi jasno kako možeš upisati sve osim diplomskog i prakse kad imaš 46 boda a za upis svega osim diplomskog i prakse treba ti 49 bodova,znaći logično je da možeš upisati sve osim diplomskog,prakse i jednog izbornoghelp ljudi ja imam 46 boda i kako mogu sve upisat osim dipl.i prakse kada iznosi to skoro 50 bodova sve...naravno osim ovo dvoje...i koliko na kraju plaćam 46 puta nešto ili 50???
zbroji bodove i pomnoži s 80ljudi zamoljen sam da pitam, nauka , socio,ustav i financ, prelazak s redovnog na izvanredni, koliko novaca...hvala!
da+300 upisnine naravno?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.