AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

saga

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ostalo mi je samo financiranje sa prve godine i to zelim prenijeti u drugu, jel mi moze netko ko zna reci tocan (ukupan) iznos koji trebam upisati na onoj uplatnici. Znam da je financiranje 7 ects bodova, znaci 700kn, zanima me kojoj cijeni to jos pridodajem da dobijem ukupan broj. Hvala.
Ako si redovni student:

Financije 7 Ects* 100 kn=700
2. god 60ECTS* 100 KN=6000
Upisnina 300 kn
Ukupno 7000 kn

Moj ti je savijet da ne upisuješ sve predmete sa 2. godine jer teško da ćeš ih svih 10 dati, a one koje ne daš morati ćeš prenesti u 3. god i ponovno platiti.

ludo dete

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Molim nekog da mi javi ako zna ili je već išao uplatiti skolarinu da li zna koliko
moramo platiti mi koji sno po starom programu i ostalo nam je 2 ispita + diplomski?!
Da li je isto 2000 kn kao do sad što smo plaćali produženje, tj. reguliranje prava ili manje?
Nadam se samo da nije više...
I DO KADA SE MORA PLATITI?!
Hvala

jadra

Molim nekog da mi javi ako zna ili je već išao uplatiti skolarinu da li zna koliko
moramo platiti mi koji sno po starom programu i ostalo nam je 2 ispita + diplomski?!
Da li je isto 2000 kn kao do sad što smo plaćali produženje, tj. reguliranje prava ili manje?
Nadam se samo da nije više...
I DO KADA SE MORA PLATITI?!
Hvala
upisi za redovne i one koji prelaze s redovnog na izvanredno studiranje su do 20.10., upisi za izvanredne studente su do 29.10. - za cijenu još ne znam ništa.

jadra dobro da si napisala da oni koji prelaze mogu upisati do 20.10. mislila sam da za nas vrijedi kao za izvanredne

sad me zanima ako prelazim s redovnog na izvanredno jel se upisujem kod Sanje ili gore u sobi 8? :confused2:
Upisi se vrše svaki radni dan od 10:00 - 12:00 sati, a za izvanredne studente još i utorkom od 15:00 - 16:00 sati;

- za redovite studente u studentskoj referadi u sobi br. 3a/priz.
- za izvanredne studente u studentskoj referadi u sobi br. 8/I. kat

Za upis je potrebno u skriptarnici Pravnog fakulteta (TMT 3, ulaz s dvorišne strane) kupiti i prema uputama ispuniti sve upisne materijale (uključujući i indeks), te uplatiti školarinu i upisninu sukladno Odluci o naknadama za usluge na Upravnom i Poreznom odjelu Društvenog veleučilišta u Zagrebu u akademskoj 2010/11. godini.

Apsolventi trebaju podnijeti samo dokaz o izvršenoj uplati.

martex

Ak sutra slučajno idem ja ču tu odma objavit kaj mi je rekla i koliko bu mi izračunala. Bolje da ništa sami ne nagađamo.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo, maloprije je kolegica lilith na temi "Stari program..." objavila da je bila na upisu i da je platila 1950,00 kn. Znaci, ako sam dobro shvatila, platimo opcom uplatnicom, internet bankarstvom i sl. i dokaz o uplati prilozimo indexu i bok...:happy:

martex

Da, samo donesemo uplatnicu i index i ona lupi žigič na zadnjoj strani. Sad i to znamo. Hvala još jednom kolegici Lilith na informaciji.:happy:

mateja19

prošle sam godine upisala drugu.sada izlazim na dekanski i ako prođem imati ću za parcijalu ako ne,nastavljam dalje?.prošle sam godine platila ,znači ove godine ne moram ništa,uopće ići u referadu,samo nastavljam jel? pretpostavljam da je tako,samo neka mi netko potvrdi.

B_Beast

Da,mene isto zanima..ako se netko prebacio s redovnih u izvanredne i platio akademsku godinu..dal to i dalje vrijedi za dvije kalendarske godine(ukoliko se zeli ostati na istoj godini)kao sto mi je bilo receno..ili se mora ponovno placati?
ja isto cekam potvrdu
Thnx

misty

Da,mene isto zanima..ako se netko prebacio s redovnih u izvanredne i platio akademsku godinu..dal to i dalje vrijedi za dvije kalendarske godine(ukoliko se zeli ostati na istoj godini)kao sto mi je bilo receno..ili se mora ponovno placati?
ja isto cekam potvrdu
Thnx
ako si to platila sve prošle godine, to vrijedi dvije godine. e, onda ćeš morat sljedeću sve plaćat samo za jednu godinu. ukoliko se prebacuješ ove godine i platiš ove godine, onda ti vrijedi samo jednu godinu.:wink5:

B_Beast

Platila sam sve prosle godine..i sada imam uvjete za 2.,ali nekako mi se neda pljunut 2000 kn ponovno u vjetar za preostale ispite..Znaci ne moram opce ici u referadu..niti placati 300 kn onih?
Hvala puno :five:

misty

Platila sam sve prosle godine..i sada imam uvjete za 2.,ali nekako mi se neda pljunut 2000 kn ponovno u vjetar za preostale ispite..Znaci ne moram opce ici u referadu..niti placati 300 kn onih?
Hvala puno :five:
ako ne želiš ništa ove godine upisati, ne moraš. sljedeće si obavezna, i tako svake sljedeće...hehe:wink5:

5ra

moze li mi netko odgovoriti, ja sam upisala prvu godinu izvanredno 2008, i prvu godinu sam studirala dvije platila s tim da sam platila samo jednu god. i znaci sada cu upisat drugu godinu, e dali cu ja sam moci i drugu godinu studirat dvije s tim da samo jednom platim ili cu opet morat sljedece godine platit ako nedam sve ispite???

Prčiguz

moze li mi netko odgovoriti, ja sam upisala prvu godinu izvanredno 2008, i prvu godinu sam studirala dvije platila s tim da sam platila samo jednu god. i znaci sada cu upisat drugu godinu, e dali cu ja sam moci i drugu godinu studirat dvije s tim da samo jednom platim ili cu opet morat sljedece godine platit ako nedam sve ispite???
Moci ces studirat jednu godinu. Ovo pitanje je postavljeno vec sto tisuca milijardi milijona puta :D

jana21

ostao mi je još diplomski rad,a gubim redovna studentska prava ove godine,tj. do 30.9...znači ja mogu obraniti diplomski još i u dekanskom roku? da li netko zna do kada i što ako ne stignem? šta moram upisati izvanredno radi diplomskog i uplatiti tih kolko 500kn?? išla sam u referadu al su tolki redovi zbog upisa da nisam mogla dobiti informaciju...dal je sigurno da su upisi do 20.10 ?

Panic

Dragi kolege, imala bi jedno pitanje ako mi netko moze pomoc jer sam fakat izgubljena u svemu.
Ovako, ja sam redovni student bez placanja, i prosle godine sam upisala parcijalu druge, sve osim 3 predmeta. Sada naravno nemam uvijet za parcijalu trece znaci moram upisat pad. Sad mene zanima, ja znaci opet upisujem ovo sta nisam dala, i jel mogu onda sad upisat ova 3 predmeta koja nisam prosle godine ( jer ona spadaju u 2 god ) ?
I ako je tako, jel mi jos uvijek vrijedi besplatno ili moram sta platit?

Puno vam hvala unaprijed

molim vas nek mi netko pomogne, htjela bi sutra ic upisat pa da znam, jel treba skupljat lovu i to...

Panic

a koliko ti je ostalo ispita još? da li si riješila sve sa prve?
dala sam cijelu prvu, iz druge mi je ostalo opce upravno i građansko , a uljp, radno i obiteljsko nisam ni upisivala jer sam upisala parcijalu druge! kuzis?
kaj sad onda upisujem?

mateja19

pa vjerojatno sve ostalo.znači ponovno upisuješ ove koje si upisala a nisi dala + sve ostale. a sto se tice placanja to ti ne znam jer ja sam izvanredni kojima je do sada bilo da placanje jedne vrijedi za dvije godine...kako je sa redovnima ne znam.imas malo nize tu link na kojem ti je pravilnik o cijenama.

Panic

pa vjerojatno sve ostalo.znači ponovno upisuješ ove koje si upisala a nisi dala + sve ostale. a sto se tice placanja to ti ne znam jer ja sam izvanredni kojima je do sada bilo da placanje jedne vrijedi za dvije godine...kako je sa redovnima ne znam.imas malo nize tu link na kojem ti je pravilnik o cijenama.
hvala bar si mi nesto pomogla...

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks