Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
meni je rekla da se plaća 3600kn jer parcijala je nista drugo doli padMeni je rekla teta Mirjana da onda plaćaš 1650+300 upisnina
Mislim da ne.A da li se može upisati ostatak ispita iz druge po tom iznosu od 1950 kuna ako nisi položio sve ispite koje si upisao iz druge u parcijali? Hvala
Da li si u indeks upisala samo one ispite koje prošle godine nisi (tj.koji su ti ostali) ili cjelokupnu drugu godinu?nemoraš ih sve položiti, ja sam prošle godine upisivala razliku druge a nisam položila sve ispite koje sam upisala u parcijali i platila sam 1950 kn. a opet tako je bilo prošle godine, a pošto je u nas svaki dan drugačije neznam.
A ja sam prošle godine upisala četiri ispita s druge, položila samo dva i gđa. Mirjana mi je rekla da upisujem drugu iznos 3300,00+300kn, jer da sam položila i ta preostala dva mogla bi upisati ostatak druge i to je 1950,00kn ili parcijalu treće što je 3300,00knnemoraš ih sve položiti, ja sam prošle godine upisivala razliku druge a nisam položila sve ispite koje sam upisala u parcijali i platila sam 1950 kn. a opet tako je bilo prošle godine, a pošto je u nas svaki dan drugačije neznam.
hm, pojma nemam u čem je štos jer to se kosi s ovim kaj je Dalida napisala.bila sam ih 5 upisala u parcijali, od toga 4 položila znači kada sam upisivala razliku druge nisam sve iz parcijale položila ostao mi je taj jedan kojeg sam ponovno upisala i 4 koja uopće nisam upisala u parijali, uglavnom nisam ih svih 5 iz parcijale položila nego 4 i platila sam 1950-.
ove godine ne moras nista ni platiti ni upisivatistudiram izvanredno,prošle sam godine upisala parcijalu druge. načula sam da kao izvenredamn student imam pravo jednu godinu studirat dvije. pa me zanima kako se to odražava na plaćanje skolarine tj. moram li ove godine i koliko moram platiti ako prostudiram ovu godinu jos jednom? :unsure: :crazy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.