AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

pepy

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa da upisat ću parcijalu treće, nego je pitanje plaćam li 3600 ili manje s obzirom da mi školarina za ta dva ispita vrijedi još jednu godinu?

red panda

pa da upisat ću parcijalu treće, nego je pitanje plaćam li 3600 ili manje s obzirom da mi školarina za ta dva ispita vrijedi još jednu godinu?

sorry nisam skužila, loše čitam... na žalost 3600kn

jasminka

malo sam zbunjena s tim skolarinama, ja sam prošle godine platila 1950, izvanredni sam student po starom programu, molim da mi netko kaže kakav je iznos skolarine za to ove godine

viexen

malo sam zbunjena s tim skolarinama, ja sam prošle godine platila 1950, izvanredni sam student po starom programu, molim da mi netko kaže kakav je iznos skolarine za to ove godine
platila si 1950 kn vjerovatno zbog toga što si godinu prije bila parcijala... jesam li u pravu??

molly

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav svima!
Prvi put sam na forumu, također sam jedna od onih koja je zabrinuta u pogledu školarina i sve te zbrke.Znam samo da su za povećanje školarina govorili jučer za Pravni fakultet, a za naš još ništa.Nadam se da će to tako i ostati i da će naše školarine ostati nepromijenjene.:unsure:
Htjela bih još pohvaliti sve one koji sudjeluju na forumu.Stvarno mislim da je dobro da imamo ovaj forum i ovu stranicu i da se na taj način povezujemo i da razmijenjujemo informacije o faxu.:happy:

laptopp

jel mi može netko pomoći? ja sam upisala porezni studij 2007 god i sad se patim s ispitima. radovni sam student za osobne potrebe,znači uz plaćanje. pitala sam tete u referadi,ali one nemaju pojma. jel mi može netko reći koliko dođe parcijala a koliko pad?

Sonia

sad ste i mene zbunili... ako sam lani upisala parcijalu druge, a ove godine upisujem drugu i prenosim samo financiranje, koliko onda plaćam? puni iznos školarine ili polovicu jer sam pola ispita s druge odslušala?

zanemarite ovaj post, sad vidim na drugom topicu da svejedno plaćam 5800 :sad:

Ivy

Admin
proucavajuci oglasnu plocu jucer
dosli smo do zakljucka da se nakon parcijale ne placa cijela godina (5800) vec manje
ne znam tocno ali ne bi smijelo biti vise od 3000 a moglo bi biti manje
razlicito su tablice iznesene za izvanredne i redovne
tako da ne mogu govoriti o tocnim ciframa
e da i vise necu odgovarati u ovom topicu;)

Lukap

Nego, zvao sam u referadu pa su tete bile ljubazne da me otkantaju jer ne znaju odgovor na moje pitanje. Muči me I TO JAKO činjenica da je možda redovnima parcijala privilegiran pad, no meni kao izvanrednom studenu u poooodmakloj dobi (HAHAHA?) je to uspjeh ako sam uspio prije roka skupiti bodove za parcijalu (upisao sam se prošle godine pa mi prava vrijede do 2009.). I sad mi nije jasno ako sam platio prvu godinu, a uplata mi vrijedi do 2009. kako to da mi nitko ne zna odgovoriti zašto opet plaćam nešto što sam platio a nisam iskoristio??? Mišljenja sam da bih trebao platiti samo za ispite iz druge koje upišem zar ne? Mislim situacija je specifična, a gospođe u referadi su apsolutno nestručne za bilo kakve informacije i pomoć!!! Ja više ne znam kome da se obratim?

laptopp

molim red pandu ili moderatora ili bilo koga drugoga da mi odogovore na sljedeće pitanje: jel moguće da snize prag na 42 boda za upis druge godine poreznog odjela? molim vas utješite me malo. zato jer ne stignem prikupiti 50 bodova

Dee

redovni bez plačanja ,kad upisuje parcijalu jel on samo plaća 150kn testiranje semestra i 300 kn upis ili još nešto??

branko

ako ima netko sa sličnom situacijom neka mi pošalje odgovor - upisao sam studij po starom programu 2000. godine, sada mi je ostalo dva ispita i diplomski pa me zanima da li plaćam opet cijelu godinu 1950kn ( ako nisu povisili i tu cijenu ) ili se plaća nešto manje??

Jadranka15

Javi se u referadu teti Mirjani, mislim da samo razliku nešto uplatiš, ali moraš k njoj sa indeksom, pa će Ti ona reći sve informacije.

Sonia

redovni bez plačanja ,kad upisuje parcijalu jel on samo plaća 150kn testiranje semestra i 300 kn upis ili još nešto??
testiranje se ne plaća ako ga napraviš u roku koji su zadali.

sway

ja sam prošle godine upisala drugu godinu i naravno platila 3600kn,i ako sad ne uspijem upisati treću već parcijalu koliko moram platiti?

Dee

testiranje se ne plaća ako ga napraviš u roku koji su zadali.
onda samo 300kn???pitam pošto je bilo svakakvih govora,pa da znam obavjestiti starce koliko treba para :)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks