AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

[arhivirano] cijena školarine, ects bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Vugra

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Odluku o naknadama za usluge na Upravnom i Poreznom odjelu Društvenog veleučilišta u Zagrebu
u akademskoj 2010/11. godini
I. Naknade školarine i ostale naknade na studiju
1. Naknada troškova za preddiplomski studij po upisanom ECTS bodu

za jednu akademsku godinu

- za redovite studente po osobnim potrebama 100,00 kn

- za izvanredne studente 80,00 kn

2. Naknada troškova za preddiplomski studij po upisanom

ECTS bodu, za jednu apsolventsku godinu 50,00 kn

3. Naknada troškova za preddiplomski studij, za hrvatske

branitelje, djecu poginulih, umrlih, zatočenih i nestalih

hrvatskih branitelja, te HRVI Domovinskog rata i djece

HRVI Domovinskog rata I. skupine, po upisanom ECTS

bodu, za izvanredne studente 40,00 kn

4. Naknada za ocjenu diplomskog rada za studente kojima

je ostala samo obrana diplomskog rada 500,00 kn

5. Naknada troškova za studente strane državljane,

za akademsku godinu 6.000,00 kn

6. Upisnina za sve studente

(s doprinosom za biblioteku i osiguranje studenata) 300,00 kn

7. Naknada troškova za izdavanje duplikata indeksa 250,00 kn

8. Naknada troškova za odlučivanje o zahtjevu za testiranje

odnosno upis godine po proteku propisanog roka 150,00 kn

9. Naknada troškova za izdavanje dokumenata odnosno njihov

prijepis za studente koji su diplomirali, koji se ispisuju ili su

se ispisali s Upravnog ili Poreznog odjela 150,00 kn

10. Vodič kroz studij za akademsku 2010/11. godinu 20,00 kn

11. Prijavnica za ispite

(u cijenu je uključena i naknada troškova za priređivanje

i održavanje pisanog dijela ispita te djelomična naknada

administrativne provedbe ispita) 5,00 kn

12. Obrazac za prijavu diplomskog rada 10,00 kn

elamica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Računa li se upis čiste treće (nakon parcijale treće) za invaredne kao apsolventska godina?? 50kn po bodu, ili budući da je upis čiste treće 80 kn? Hvala unaprijed

nata

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hey!!! pitanje, ako sam prosle godine upisala kao redovan uz placanje dali i ove godine placam punu cijenu ako upisujem ponavljanje godine ???

misty

hey!!! pitanje, ako sam prosle godine upisala kao redovan uz placanje dali i ove godine placam punu cijenu ako upisujem ponavljanje godine ???
ne, plaćaš cijenu razmjerno koliko imaš bodova...npr. položila si predmete koji ukupno iznose 29 bodova, a ostale ćeš predmete upisati, znači 31 bod...to ti ispada 31*100=3100 kn + 300 kn upisnine.jedino ako nisi ništa položila s godine, plaćaš punu cijenu onda..,:wink5:

Lukas

Odluka o točnom datumu završetka upisa biti će donesena na sjednicama Stručnih vijeća odjela koje će se održati krajem mjeseca rujna, o čemu će studenti biti pravodobno obaviješteni putem oglasne ploče i na drugi prikladan način
Da li se to odnosi i na mogućnost produženja prava studiranja za nas koji studiramo po starom programu? Ima li nade?

Meni je preostalo 8 ispita do kraja po starom programu. Da li me možeš uputiti koliko bi me koštalo (otprilike) upisivanje nastavka studija po bolonji?
Hvala unaprijed!

Gigi

pa moze, upisuje parcijalu, ima 46 bodova iz prve i u drugoj upisuje onoliko predmeta koji nose do 46 bodova, u njegovom slucaju to je 6 predmeta koji imaju sveukupno 39 bodova... neka me netko ispravi ako grijesim!

mislim da se 14 bodova nemože prenjeti i upisati cijela sljedeća god!!!

stella

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
imam pitanje, upisala sam parcijalu treće prije dvije godine izvanredno i s druge su mi još ostali radno i građansko, i ako sada padnem jedan od tih predmeta što ja mogu upisati? (jer mi ističe onaj rok od dvije godine ako si izvanredan)pad ili? dal mogu uopće dalje što upisivati? po bolonji sam.

Marinica

imam pitanje, upisala sam parcijalu treće prije dvije godine izvanredno i s druge su mi još ostali radno i građansko, i ako sada padnem jedan od tih predmeta što ja mogu upisati? (jer mi ističe onaj rok od dvije godine ako si izvanredan)pad ili? dal mogu uopće dalje što upisivati? po bolonji sam.
upisuješ ponovo parcijalu

misty

e kaj sad mi izv koji smo prošle godine platili moramo i ove? ja sam treća god
ne moraš, ako si prošle godine upisala godinu kao izvanredni. od sljedeće godine, tako i tako svi upisuju i uplaćuju godinu studija svake godine.:wink5:

Maryna

Koliko godina možemo studirati na teret Ministarstva jer na neki kažu 4 godine, a neki 6 godina!

ŽELJKA

isuse ljudi moji ovo je za film snimiti,haha.kako smo mi jadni,jbt pa od kud toliki novci.ahahha mene lovi smijeh od muke.SRETNO NAM SVIMA U SKUPLJANJU I MOLJAKANJU OD SVIH PRIJATELJA I FAMILIJE KOJU KUNU ZA OVO SMEĆE OD FAXA.SREEEEETNNNNOOOOO:happy:

simpa1988

Mene zanima sljedeća situacija...
Redovan sam student treće godine i do sada sam sve davala redovito, sad mi je ostalo još 3 ispita i diplomski, s time da računam sljedeći tjedan 1 ispit riješit.
Dakle, ostat će mi 2 ispita i diplomski, a zbog obaveza na poslu neću moći izaći na dekanski.
Što onda? Da li ja moram nešto platiti ako mi ostanu ta dva ispiti i diplomski, i da li imam i dalje prava? Pošto neki navode da 4 godine mogu studirati na teret Ministarstva, da li to znači da ako mi ostanu ti ispiti, da ne moram ništa platiti i da imam prava dok ne riješim te ispite?

lea1605

da li možda netko zna, mogu li dobiti oslobođenje od plačanja studija ako primam obiteljsku mirovinu, dakle po smrti jednog roditelja? hvala

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks