AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Završni rad

Macak2806

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da ni mene ne dozivljavaju
Ljudi, mene danas ne pušta u Studomat i piše mi da sam ispisana sa fakultete. Možete provjeriti kod sebe da li je i kod vas tako? Da li to znači da su proveli obranu završnog rada, a ako jesu kad će nam poslati diplomu ili koji je uopće sljedeći korak?

Helena40

Ljudi, mene danas ne pušta u Studomat i piše mi da sam ispisana sa fakultete. Možete provjeriti kod sebe da li je i kod vas tako? Da li to znači da su proveli obranu završnog rada, a ako jesu kad će nam poslati diplomu ili koji je uopće sljedeći korak?
Evo i meni je tak. Upisana mi je ocjena iz zavrsnog rada i ne dopusta mi da udem u Studomat. Vjerojatno jos trebaju poslati diplomu i onu dopunsku izjavu i tjt.

Macak2806

Evo i meni je tak. Upisana mi je ocjena iz zavrsnog rada i ne dopusta mi da udem u Studomat. Vjerojatno jos trebaju poslati diplomu i onu dopunsku izjavu i tjt.
Aha...a kak vidimo upisanu ocjenu ak me me pušta u Studomat? Diplomu šalju poštom? Kroz koje vrijeme?

Mihaela95

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Aha...a kak vidimo upisanu ocjenu ak me me pušta u Studomat? Diplomu šalju poštom? Kroz koje vrijeme?
Nemam pojma za upisanu ocjenu i mene zanima. Studomat je za nas gotov. Evo sto su mi napisali sa podrske

U skladu sa zakonskim rokom Fakultet e-diplomu i dopunsku ispravu o studiju izdaje u roku 30 dana (od dana zaprimanja točne i cjelovite dokumentacije od strane studenta i mentora), a tiskanu diplomu i dopunsku ispravu o studiju u roku od 45 dana (od dana zaprimanja točne i cjelovite dokumentacije od strane studenta i mentora) isključivo prema redoslijedu zaprimanja istih.

Macak2806

Nemam pojma za upisanu ocjenu i mene zanima. Studomat je za nas gotov. Evo sto su mi napisali sa podrske

U skladu sa zakonskim rokom Fakultet e-diplomu i dopunsku ispravu o studiju izdaje u roku 30 dana (od dana zaprimanja točne i cjelovite dokumentacije od strane studenta i mentora), a tiskanu diplomu i dopunsku ispravu o studiju u roku od 45 dana (od dana zaprimanja točne i cjelovite dokumentacije od strane studenta i mentora) isključivo prema redoslijedu zaprimanja istih.
Hvala. A kak je s promocijom?

Mariya

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, kada obično počnu odabiri mentora za završni? Treba li nam stići obavijest na mail ili?

Macak2806

Biralo se prosle godine tamo 1 mjesec negdje
Ne, ja dam dobila mail 7.11.2024. da od 8. do 15.11. odaberemo jednog od ponuđenih mentora
I 15.11. mi je bio potvrđen odabir..Pošto sam imala još 3 ispita, mentorici sam se javila 29.5. za odabir teme i uspjela diplomirati 22.9.
Preporučam prof Lanu Ofak iz katedre Upravnog prava. Tad pisala manje od mjesec dana, žena odgovara kroz par sata tako da je išlo ekspresno.
Sretno svima!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks