forum
<i>automatski bot</i>
Ovdje se šalju komentari za članak ili kolumnu: Završeno potpisivanje peticije
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jesi li pročitala članak koji si sad s tom rečenicom komentirala??Hoce biti taj dekanski rok ili ne? I ako bude kada cemo znati!
danas smo pitali profesora Ravlića hoće li biti dekanski, a on je rekao "koliko sam shvatio, bit će". e sad, koliko on zna o svemu tome, ne znam, ne bih željela se prerano veseliti, ne prije ponedjeljka.:happy:jesi li pročitala članak koji si sad s tom rečenicom komentirala??
Možeš i sve ako želiš, nije ograničen broj na 2 ispita.ljudi,znači najviše 2 predmeta možemo prijavit za dekanski??
Meni to ne igra nikakvu ulogu,hoće li odobriti ili ne,ali potpisala sam i iskreno,zbog vas se nadam da će biti,držim vam fige,sretnoo :laughing:Ma evo ja se iskreno nadam da će ga biti, jer meni jaaaaako treba taj rok!!!
Ej ljudi da, hvala još jednom svima na trudu i naporu koji ste uložili da se peticija provede...evo i moj je potpis tamo negdje i nadam se da je koliko toliko pomogao da sve to nije uzalud!!!
Hvala još jednom**
Otkaži pretplatu za internet. Bojin se da nije to za te.Hoce biti taj dekanski rok ili ne? I ako bude kada cemo znati!
Hoce biti taj dekanski rok ili ne? I ako bude kada cemo znati!
Mda,kaj misliš.:dry:jesi li pročitala članak koji si sad s tom rečenicom komentirala??
Osjećam se bolje pročitavši da je Ravlić to rekao. On mi ulijeva povjerenje.
Danas sam riješila još jedan predmet s dnevnog reda, ali još mi treba dekanski. Pozitivne misliiiii :crazy:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.