AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

Lola A

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
e ljudi jel moguče naučit 3 predmeta sad za 9ti mj i proč sva tri lol...ono najtežaa koma...kak vi naučite tu skriptu od 169 za samo dva tjedna kad meni treba verć evo tri tjedna je prošlo a ja sam još na 20 toj str...i učim po par sati na dan polako da pamtim..kak je onda moguče taj vaš prolaz u tako kratkom roku? i nek neko napiše članke koji se kao trebaju znat najvažniji i koje su to promjene nove u ustavu..sam početak pa ču nač ja več...hvlaa.

Andrej21

e ljudi jel moguče naučit 3 predmeta sad za 9ti mj i proč sva tri lol...ono najtežaa koma...kak vi naučite tu skriptu od 169 za samo dva tjedna kad meni treba verć evo tri tjedna je prošlo a ja sam još na 20 toj str...i učim po par sati na dan polako da pamtim..kak je onda moguče taj vaš prolaz u tako kratkom roku? i nek neko napiše članke koji se kao trebaju znat najvažniji i koje su to promjene nove u ustavu..sam početak pa ču nač ja več...hvlaa.
Jesi probala sa razumijevanjem ;) znači povezivanje:happy:

Paris

ej... evo pripremam ispit za 9 mj... do sad sam naucila samo ustav RH i dosla na forum da si skinem pitanja koja se inace vrte... paaaa ak sam dobro zakljucila u principu su to sve pitanja iz ustava??? znaci on je najbitniji... mislim to je i logicno... ustavni zakon o ustavnom sudu, bas se sve mora znat ili pitaju odredene stvari???

Lola A

jesi učila iz plave knjižice? btv pa to sve ima u skripti od 169...pa netrebamo baš znati svaki zakon od rejči do rječi...

Paris

jesi učila iz plave knjižice? btv pa to sve ima u skripti od 169...pa netrebamo baš znati svaki zakon od rejči do rječi...
ako je ovaj post iso meni :) ... nisam jos dosla do skripte, a plavu knjizucu sam prosla do promjena (i dalje necu jer mislim da nije potrebno, ona objasnjenja zakona) ...do skripte jos nisam stigla, a ak je to sve i u skripti to cu preskocit...

iiiiiiiiiii samo me zanima dal ima netko ko je ucio iz skripte od 41str. jer mi se skripta cini ful okej...

Paris

jel se taj ustav nalazi isto u plavoj knjižici?? sva sam se izgubila višeee aaaa!! :S
da,da ... imas link tu na forumu od te skripte prvo ti je ustav pa onda ta plava knjizica :) !!!

hej vi koji ste prosli ustav puceci iz onog salabahtera :) ... dal to stvarno prolazi??? mene je malo frka ucit iz toga nekak mi je to stavrno premalo gradiva s obzirom na skripte...

*dada*

znači karlova skripta od 160 str i skripta od plave knjižice od 60 str, ukupno dođe oko 220 str samo skripte?? imaju neki djelovi koji se ne moraju učiti u te dvije skripte?

malatina

Ucim po salabahteru i cini mi se ok,font je manji pa i izgleda da je malo toga, a i odgovori su skraceni tj. nema nekih objasnjenja i to pa si procitam iz knjige,bit ce valjd za pozitivu.
Znamda nije tema al svejedno da pitam,zna li netko da li ce biti dekanski?

sumska

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
sloboda, jednakost, nacionalna ravnopravnost i ravnopravnost spolova, mirotvorstvo, socijalna pravda, poštivanje prava čovjeka, nepovredivost vlasništva, očuvanje prirode i čovjekova okoliša, vladavina prava i demokratski višestranački sustav

Yuzu

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Saznala sam da sam kod Podolnjaka. Ne odgovara mi dan ni vrijeme. On zna kasnit ili sve obično počinje na vrijeme? Moram se nekak ubacit da budem prva na redu.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks