AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Ustavno pravo

misty

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
i zanima me da li netko zna koliko ima posto zastupnika manjina u saboru, jel 5,22% ili...hvala puno
ne kužim čemu će ti taj podatak...no, ako već inzistiraš, zastupnika nac. manjina ima 8, a ukupno ima 153 zastupnika, pa si sad izračunaj, meni se ne da...:confused2:

majena

ne kužim čemu će ti taj podatak...no, ako već inzistiraš, zastupnika nac. manjina ima 8, a ukupno ima 153 zastupnika, pa si sad izračunaj, meni se ne da...:confused2:
taj podatak me zanima jer mi je frendicu rušila na tom pitanju, i mislila sam si da ima 8 zastupnika, samo sam htjela provjerit... za to služi forum da razmjenjujemo mišljenja... hvala na pomoći

maleenaa

jel bolje odg ko ane horvat il gadaševica? i jel istina da mogu trazit zamjenu prof.ak sam pala vec jednom...kak to funkcionira?

krejzi19

piplsići koji ste danas kod ane horvat ajde malo više o njoj,i koja najčešeće pitanja postavlja ? hvala

chubelina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ana horvat samo rijeci hvale.moras stvarno bit idiot da padnes..zenapuno pomaze i ugl svi produ...jasam kod nje dobila 5 -a kod garde bi za takvo odgovaranje dobila jedva 3

hypnogirl

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ana horvat samo rijeci hvale.moras stvarno bit idiot da padnes..zenapuno pomaze i ugl svi produ...jasam kod nje dobila 5 -a kod garde bi za takvo odgovaranje dobila jedva 3
hmm...a ne pita u detalje neke i to?:p

majena

Bravo, čestitam :) Dali se sjećaš što te pitala?? zanima me jel istina da pita po pola sata svakoga, ili to izmišljaju? Ja sam sutra kod nje pa me malo strah :)

miss

Ej ljudovi!! ja sam danas odogvarala kod LEGENDE Ane Horvat! dobila sam odličan a da nisam sve sipala iz rukava, uz pravni riječnik koritila sam se i svojim riječnikom, žena je toliko pristupačna i topla da je to milina! ne pita teško, nije da postavi pitanje pa bulji u tebe dok ne kažeš već pomaže i cijelo odgovaranje teče kroz ugodan razgovor! Oni koju budu kod nje odgovarali sretni su i svakako preporučam konzultacije kod nje! isplati se :) :) sretno svima!!!

martina_sk

Administrator
prosla kod gardasevica. pitao je ona uobicajena pitanja. pa danas je cak i bio blazi (sam je to rekao) pa je postavljao vise pitanja onima koji nisu znali. postavlja malo potpitanja, bas i ne pomaze, samo ako pogrijesis odmah kaze ne. pa ono... moras znati da bi prosao. a on cijelo vrijeme mrlja po svojoj glavi i ocima i gleda naokolo kao da mu je zlo slusati te. :)

miss

Ana je mene pitala sve nešto oko izbornog sustava, većinom iz prakse: kolko mi biramo zastupnika u sabor, kolko je izbornih jedinica kod nas, kolko biramo manjinskih zatupnika, kolko ih je u 11 izbornoj jedinici, smjena predsjednika, d'hontov sustav i to sam joj objasnila svojim riječima i bila je zadovoljna i promjene ustava 2000. i danas nije pitala ove najnovije iz 6. odn. 7. mjeseca ali inače je rekla da bude :)

chubelina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ana je mene pitala clanak 103brijem ono kad predsjednik moze raspustit sabor...
...ona immunitet zastupnika...
...i pitala je iz ust zakon o ustavnom sudu clanak 35

suzzza

...aaaAAAaaa...Sutra sam kod Podolnjaka,neki savjet pleaseeeeee!!!
moj dojam je bio odličan...al ljudi svašta kažu...zna bit loše volje i tak...uglavnom kad sam ja odgovarala bio je dobre volje...izvlačio je iz ljudi postavljo po 2 pitanja...pitao po 2 minute...meni dao 5, a pitao me uredbe iz nužde i trajanje mandata vlade, sabora, predsjednika, i ustavnih sudaca...i to ti je to...tako da ovisi :D ako je dobre volje ništa se ne brini i sretno :D
inače on ti pita općenita pitanja...ovlasti predsjednika, sabora, vlade...ustavnu tužbu i tak to...

vanny

mozda postavljam ovo pitanje na krivom mjestu ,ali ako netko zna ista o tome,molila bih da odg --->,kad prijavljujem predmet,oni me smjeste u odredenu grupu na odreden datum,posto sam ja na prezime p,dosla bi sad na sljedecem roku tek iza 22. na red na usmeni sta mi ne odgovara jer tad necu moci,pa me zanima jer je moguce da ih zamolim da me stave u prvu grupu na prvi datum ??
:S

hypnogirl

eto ja bila danas...dobih 4 :D
Ana H. me ispitivala...mogu reci samo da je predobra žena...da ti vremena da razmisliš i samo one koji nisu znali osnovne stvari ili ništa nije pustila..
pitala me što vlada i predsjednik rade zajedno...međunarodni ugovori (iznad zakona su,ispod ustava)
ovlasti sabora i onda se nadovezala na granicu RH...kad je vojska može priječi ...
to je to:)

marija1104

heejjj...i ja sam bila kod carice Ane Horvat!!! žena je predobra, stvarno !!! pomaze i trudi se iz tebe izvuc maksimalno i navodi na tocan odgovor...a ne ko onaj gardasevic... stvarno neke osnove treba znat, nemos sad tamo doc i sutit... sretno svima :DDD
eh da...pitala me organske zakone i ustavnu tuzbu :DD

kikicha

Bila danas kod Podolnjaka. Onak,ok,full ok. Pitao je curu kaj je usla sa mnom Referendum,malo se zbunila pa sam ja odg do kraja i pitao ju je kako se izabiru predstavnici u saboru-razmjernim sustavom (sve o njemu) to sam ja odg i dobila 3. :)

ALICA11

Bila jučer kod Podolnjaka! Prošla :) Pitao me je ovlasti Ustavnog suda, i kak ide onaj postupak utvrđivanja odgovornosti predsjednika Republike i kolko u RH jedna osoba može max godina biti predsjednik...banalna pitanja kao što vidite...dobila sam 5 :)! Prije mene isto je ispitivao ovlasti (sabora,vlade)...zatim referendum u RH...hm...ak se sjetim javim još nešto...

tina22

dal se uci cijela knjiga ili samo neke cjeline, ako samo neke cjeline koje su to? hvala na odgovoru:)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks