AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

upravni pravnik+ prvostupnik

elvie

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej ljudi. imam ptianje nije mijasno pa dal mozda mi netko zna odgovoriti sa sigurnoscu?

ja sam dala ispite sve i imam obranu za koj dan. ureferadi su mi rekli da moram platiti 25o kn obavezno za diplomu gdi budem imala naziv URPAVNI PRAVNIK

i da onda kasnije ako hocu mogu uplatiti jos 3oo kn za naziv prvostupnik (bacc.)
pa me zanima dal to ima kakvog smisla i dal vrijedi?

jel se upisuje obadvoje onda u radnu knjizicu i upravni pravnik i prvostupnik javne uprave ili ne?

kaj da napravim?

i jos imam pitanje jedno..
na tom listu sam dobila da uplatim 3oo kn za diplomu za prvostupnika ili 15o kn za potvrdu..koja razlika opet u tome?

ajde molim nekog da mi javi ako zna i ima s tim iskustva...hvala puno

ispricavam se na novoj temi, nisam se snasla kud bi ovo mogla postaviti pitanje

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
potvrdu za prvostupnika tražiš ako upisuješ specijalistički studij, a pri upisu te traže dokaz da imaš kakti 180 ects bodova.
npr. tako traže u zaprešiću.
inače ti ne treba.

potvrdu o diplomiranju dobivaš odmah. s njome ćeš se javljati na natječaje (ako se budeš javljala :) ), a diplomu dobivaš tek na promociji, tj. ako ne ideš na promociju, onda je pokupiš u referadi.

Kiara

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja već imam potvrdu da sam diplomirala i uopće sam zaboravila na diplomu... a gdje će biti obavijest kad je promocija?? dal se diploma još dodatno plaća?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks