AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

UPISNI MATERIJALI, popunjavanje Indeksa, uplatnice, itd.

Genki

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nisam mogao naći konkretno mjesto za sljedeće pitanje pa stavljam ovdje; dakle, zanima me gdje se testira indeks i što to uopće znači ?

Hvala

Marinchy

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Nisam mogao naći konkretno mjesto za sljedeće pitanje pa stavljam ovdje; dakle, zanima me gdje se testira indeks i što to uopće znači ?

Hvala
U referadi pri upisu,jednostavno ti pogleda da li imaš sakupljene potpise iz svih predmeta.

mikimaus

Može li mi netko reći što treba upisati pod točkom 11. Svjedodžba (indeks) na temelju koje se moli upis, broj i datum izdavanja i tko ju je izdao; opća ocjena na završnom studiju, kada ispunjavam Matični i Upisni list za pad godine.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Može li mi netko reći što treba upisati pod točkom 11. Svjedodžba (indeks) na temelju koje se moli upis, broj i datum izdavanja i tko ju je izdao; opća ocjena na završnom studiju, kada ispunjavam Matični i Upisni list za pad godine.
Nisam baš ziher da to treba ponovo popunjavati kod "ponovnog upisa/pada godine".

Uglavnom, upis "moliš" na temelju one završne svjedodžbe (o maturi) iz srednje škole/gimnazije.
Broj i datum izdavanja ti pišu na njoj. Znaš ono: klasa, ubroj, itd., Opća ocjena ti je ocjena s mature.
Tko ju je izdao: upisuješ naziv srednje škole/gimnazije koju si završio/la.

martina_sk

Administrator
re: Cijena školarine, ECTS bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

Hvala
i pogledaju da li imaš žig da si vratio knjige ako si ih posuđivao u biblioteci pravnog faksa.

mikimaus

Nisam baš ziher da to treba ponovo popunjavati kod "ponovnog upisa/pada godine".

Uglavnom, upis "moliš" na temelju one završne svjedodžbe (o maturi) iz srednje škole/gimnazije.
Broj i datum izdavanja ti pišu na njoj. Znaš ono: klasa, ubroj, itd., Opća ocjena ti je ocjena s mature.
Tko ju je izdao: upisuješ naziv srednje škole/gimnazije koju si završio/la.
E, puno hvala.
Još da te pitam, ako znaš odgovor.
Kada ispunjavam prijavni list, što treba upisati pod "Odjel", a što pod "Smjer"?

martina_sk

Administrator
E, puno hvala.
Još da te pitam, ako znaš odgovor.
Kada ispunjavam prijavni list, što treba upisati pod "Odjel", a što pod "Smjer"?
odjel: studijski centar za javnu upravu i javne financije, a smjer: stručni studij javne uprave.

minny

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Netko ko je ispunjavao one upisne materijale za ponovni upis 1. godine, kod onih uputa, jel treba ostale nepoložene predmete upisivati posebno po semestrima u indeks kako piše ili sve zajedno na jednu str kak je bilo prošle godine i isto tako koje predmete pišem u ljetni, a koje u zimski semestar kod onog matičnog/upisnog lista, jel po bodovima ??? molim da mi netko objasni i navede primjer. Bila sam danas kod Sanje, al je baš nisam shvatila :(

minnie92

pa gledas te upute i tocno tako pises kako je tamo napisano. predmete koje nisi polozila pises tako po semestrima, znaci na dvije strane u indeks i na upisne pod ljetni i zimski semestar, a ove koje si polozila preskaces naravno

Sonia

Re: Cijena školarine, ECTS bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

i pogledaju da li imaš žig da si vratio knjige ako si ih posuđivao u biblioteci pravnog faksa.
jel to znači da moram ići u biblioteku po taj žig? nisam posuđivala knjigu ne pamtim, valjda od lani

jasmin

ako su mi ostala 2 ispita sa 2.god ( radno i uljpp) šta upisujem i koji redosljedom kao parcijalu 3... ( izvanredni sam student)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
ako su mi ostala 2 ispita sa 2.god ( radno i uljpp) šta upisujem i koji redosljedom kao parcijalu 3... ( izvanredni sam student)
Na prvu lijevu slobodnu stranicu Indeksa upisuješ sve predmete započevši s nepoloženim predmetima druge godine.

katyy

Može li mi netko samo potvrditi ovo: upisujem sada čistu 3.godinu(ostalo mi je građansko),izvanredni sam student,no malo me zbunjuju neke informacije-znači ja trebam na jednoj strani indeksa(lijevoj?) upisati predmete iz zimskog semestra prvo,a onda okrenem drugu stranu indeksa(opet lijevu?) i upišem predmete iz ljetnog semestra,ili na lijevoj i desnoj strani sve napišem,niš ne kužim? s tim da tamo di trebam upisati izborne predmete i predmete smjera ništa ne upisujem dok ne dođem u referadu pa će mi sanja reć koji je smjer slobodan i izborni predmeti?

p.s. iz 2.mi je ostalo građansko,njega trebam upisati prvo u zimski semstar i onda poslije toga SVE ostalo iz V.semestra?
izvanredan student nema zimskog i ljetnog semestra koliko ja znam sve se upisuje na prvu slobodnu stranu a građansko nebi trebala uopće upisati jer upisuješ čistu treću bar ja kad sam upisivala čistu drugu a iz prve mi je ostao uvod nisam trebala a napisala sam pa su mi preko tog naziva stavili pečat poništeno

martina_sk

Administrator
Re: Cijena školarine, ECTS bodovi, parcijala, ponovni upis i ostale kombinacije

jel to znači da moram ići u biblioteku po taj žig? nisam posuđivala knjigu ne pamtim, valjda od lani
ako nisi u ovoj akademskoj godini posuđivala knjigu onda ne trebaš. najbolje provjeri da li u indeksu imaš žig "posuđuje", ako nemaš onda ti ni ne treba drugi žig da si vratila.

filip01

od ove akd.godine sam izvanredni student, upisujem parcijalu 2.god. i znači na uplatnicu upisujem broj 1212, model 00, jel to tako treba biti ??

minnie92

izvanredan student nema zimskog i ljetnog semestra koliko ja znam sve se upisuje na prvu slobodnu stranu a građansko nebi trebala uopće upisati jer upisuješ čistu treću bar ja kad sam upisivala čistu drugu a iz prve mi je ostao uvod nisam trebala a napisala sam pa su mi preko tog naziva stavili pečat poništeno
to je krivo!!! pa daj si procitaj malo stranicu od faksa i upute za upisivanje predmeta! ako ne znas dal je to tocna informacija, nemoj govoriti onda da ljudi krivo napisu!

od ove akd.godine sam izvanredni student, upisujem parcijalu 2.god. i znači na uplatnicu upisujem broj 1212, model 00, jel to tako treba biti ??
upravo tako :)

Na prvu lijevu slobodnu stranicu Indeksa upisuješ sve predmete započevši s nepoloženim predmetima druge godine.
kako na jednu? na dvije valjda. jasmin, pogledaj na stranici od faksa pod upisima parcijala 3. izvanredni studenti u repozitoriju, i vidi kako trebas ispuniti.

emina

...da li kad upisujemo prvi put pad prve godine kao redovni studenti ispunjavamo u indeksu samo predmete prvog semestra koji su nam ostali ili predmete i prvog i drugog semestra?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks