AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis u V. i VI. semestar

Mateja766

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi,pliz pomoć. dakle, prošle godine nisam ništa upisivala jer sam išla u ameriku,ali sam 2011/2012 upisala ispite sa treće, ne sve. uglavnom,položila sam UPP, vježbe iz UPP, dva predmeta smjera, jedan izborni, nomotehniku. znači ako se od tada ništa nije promijenilo, ostalo mi je lokalna samouprava, jedan predmet smjera, jedan izborni, informatička rad., diplomski ,praksa i radno sa druge god. da li ja mogu sve te predmete upisati? to bi iznosilo 38 bodova. skroz sam izašla iz svega toga kako me dugo nije bilo pa molim pomozite. izvanredni sam. da li je to apsolventska ili nije? koliko sam čitala i100 kn je po bodu,jel tako?

i na stranicama od faksa sam htjela vidjeti sve predmete sa treće (jer si mislim da se nije što slučajno promijenilo u međuvremenu) sa bodovima, ali ja to nikako ne mogu naći.pod sažeci nastavnog plana nema ništa.di mogu naći popis predmeta i bodove? i da li postoji neki redoslijed za upis predmeta u index.pretpostavljam prvo da ide radno jer to prenosim pa ostalo kako hoću ili?

pliz,ako netko zna da mi odgovori,nemam di dobiti odgovore,naša referada je koma.

martina_sk

Administrator
hi..dakle..nemoramo upisivat predemte po redu? upisat cu parcijalu trece..hvala ;)
vjerujem da ne moraš. samo ako upisuješ predmete smjera moraš sva 3 upisati i ne možeš upisati završni rad.

ljudi,pliz pomoć. dakle, prošle godine nisam ništa upisivala jer sam išla u ameriku,ali sam 2011/2012 upisala ispite sa treće, ne sve. uglavnom,položila sam UPP, vježbe iz UPP, dva predmeta smjera, jedan izborni, nomotehniku. znači ako se od tada ništa nije promijenilo, ostalo mi je lokalna samouprava, jedan predmet smjera, jedan izborni, informatička rad., diplomski ,praksa i radno sa druge god. da li ja mogu sve te predmete upisati? to bi iznosilo 38 bodova. skroz sam izašla iz svega toga kako me dugo nije bilo pa molim pomozite. izvanredni sam. da li je to apsolventska ili nije? koliko sam čitala i100 kn je po bodu,jel tako?

i na stranicama od faksa sam htjela vidjeti sve predmete sa treće (jer si mislim da se nije što slučajno promijenilo u međuvremenu) sa bodovima, ali ja to nikako ne mogu naći.pod sažeci nastavnog plana nema ništa.di mogu naći popis predmeta i bodove? i da li postoji neki redoslijed za upis predmeta u index.pretpostavljam prvo da ide radno jer to prenosim pa ostalo kako hoću ili?

pliz,ako netko zna da mi odgovori,nemam di dobiti odgovore,naša referada je koma.
nije apsolventska jer koliko te kužim imaš predmeta iz treće koje prvi put upisuješ. znači plaćaš 100 kn po bodu. nisu se predmeti promijenili od 2010/2011 pa se oko tog ne moraš brinuti, a sve predmete i njihove bodove ćeš dobiti na papirima kad kupiš upisni materijal za upis treće godine jer ti je s druge ostalo samo radno pa upisuješ čistu treću. prvo upisuješ radno ali u onaj semestar koji pripada (mislim da je radno u ljetnom pa ga tamo i upisuješ), redosljed ostalih ćeš vidjeti u tim upisnim materijalima, samo je bitno da budu u pravom semestru.

vina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
računaš i nove i stare predmete.

plaćaš sve opet i to 100 kn po bodu, apsolventski bod više nije 50 kn kao nekad. + 300 kn upisnine naravno, ali ne moraš nikakvu dokumentaciju nositi već samo indeks i kopiju uplatnice.
za apsolventsku ti od ove godine trebaju upisni materijali, kupiš u knjižari pravnog.

Alianna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ej! Imam jedno pitanje. Ja sam izvanredni student i apsolvent te sam danas kupila upisne materijale. Nije mi jasno da li moram u indeksu napisati predmete na dvije strane ili na jednu. Ostalo mi je radno sa druge godine te javni menadžment, lokalna samouprava i diplomski. Sad da li moram radno i javni na jednu stranu, a ova dva ostala na drugu nije mi baš bistro. Ako netko zna, molim da mi kaže. Hvala.:)

bojana_kc

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ej! Imam jedno pitanje. Ja sam izvanredni student i apsolvent te sam danas kupila upisne materijale. Nije mi jasno da li moram u indeksu napisati predmete na dvije strane ili na jednu. Ostalo mi je radno sa druge godine te javni menadžment, lokalna samouprava i diplomski. Sad da li moram radno i javni na jednu stranu, a ova dva ostala na drugu nije mi baš bistro. Ako netko zna, molim da mi kaže. Hvala.:)
Na dvije strane, sve kako piše na upisnim materijalima tako treba, predmeti iz 3 i 5. semestra na prvu slobodnu lijevu str, iz 4. i 6.semestra na slijedeću slobodnu str u index

dea

Molim ako je netko ove godine upisao da mi potvrdi da li mogu u parcijali 3 umjesto smjera (jer mi prelazi 30 bodova u zimskom semestru) upisat informatiku,nometehniku i praksu?
Izvanredni student

martina_sk

Administrator
Molim ako je netko ove godine upisao da mi potvrdi da li mogu u parcijali 3 umjesto smjera (jer mi prelazi 30 bodova u zimskom semestru) upisat informatiku,nometehniku i praksu?
Izvanredni student
kažu kolege da se može, ja osobno nisam.

L0rY

Izvanredni student
Mozes, ja sam tako danas upisala:)

jelenko.wt

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
jel ima netko da je upisao apsolventsku i da je platio 120kn a trebao je 50kn po ECTSu? meni je danas sanja rekla da sam platila previše i da će mi vratiti novce, a tamo je ogromna gužva i nisam ju uspjela niš pitati vezano za to ..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks