Upisi ne počinju odmah, već od dana kojeg odredi dekan, ove godine će to vjerovatno biti 13.9.Zna možda netko kad počinju upisi? Odmah 1.9. ili? Već sam zaboravila kak je to bilo prošle godine..
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Upisi ne počinju odmah, već od dana kojeg odredi dekan, ove godine će to vjerovatno biti 13.9.Zna možda netko kad počinju upisi? Odmah 1.9. ili? Već sam zaboravila kak je to bilo prošle godine..
mislim da možeš upisat parcijalu 3 redovno al nisam ziherZanima me dali se moze upisat parcijala 3 god ako sam vec bila prvu god parcijala 2 , zatim cista druga a da te ne prebace izvanredno ? Kolko je eparcijala za izvanredne sada i dali se placa po ects-u bodu? Ako netko zna?? Zahvaljujem)
financiranje i engl. se ne računaju.Kolege,molim pomoć.Ja sam upisala parcijalu 2.,prenjela sam financije i engeski.Sad kad računam da upišem parcijalu 3. dali u bodove tj.taj 31 koji moram ostvariti računam i financije i eng kao 11 bodova, pa još 20 moram iz 2?
ovo i mene zanima.i ako može pomoć oko izbora predmeta iz treće koje bi upisala uz ove koje će mi ostati sa druge (parcijala) i ja se tu slabo snalazim.:wink5:Aaaako skupim 31 bod,upisujem parcijalu lll god.koliko plaćam? što moram upisati? gdje mogu vidjeti koliko bodova nose predmeti lll god? (imam više pitanja nego neki prof . na ispitima)
http://hotfile.com/dl/52939216/c54aa2f/vodic_za_buduce_studente.pdf.htmlovo i mene zanima.i ako može pomoć oko izbora predmeta iz treće koje bi upisala uz ove koje će mi ostati sa druge (parcijala) i ja se tu slabo snalazim.
draga Mateja19 nitko nas ne doživljava:crying2:, a smi se ne snalazimo...molimo pomoćovo i mene zanima.i ako može pomoć oko izbora predmeta iz treće koje bi upisala uz ove koje će mi ostati sa druge (parcijala) i ja se tu slabo snalazim.
Ja sam upisivala parcijalu 3 godine prošle godine...možeš upisati onoliko predemta koliko imaš položenih ispita sa druge...znači sve ti se svede na matematiku tj.zbrajanja bodova a ne na to što bi ti htio upisati..predemti smjera koje kao izabiremo na kraju ti oni dodojele jer imaju kvote za svaki dan upisa...tipa pet ljudi za ekonomski,pet ua upravno-pravni itd.draga Mateja19 nitko nas ne doživljava:crying2:, a smi se ne snalazimo...molimo pomoć
Zahvaljujem na objašnjenju,još se samo nadam da ću uspijeti i upisati tu čarobnu parcijaluJa sam upisivala parcijalu 3 godine prošle godine...možeš upisati onoliko predemta koliko imaš položenih ispita sa druge...znači sve ti se svede na matematiku tj.zbrajanja bodova a ne na to što bi ti htio upisati..predemti smjera koje kao izabiremo na kraju ti oni dodojele jer imaju kvote za svaki dan upisa...tipa pet ljudi za ekonomski,pet ua upravno-pravni itd.
hehe,evo ipak su nam se smilovali :happy: nego,šta je tebi ostalo.?dok ja položim još ispit na dekanskom svi će lakši smjerovi biti popunjeni :sad: totalna mi je konfuzija u glavi oko izbora predmeta sa treće.moram to proučiti jer za sada sam izgubljena.draga Mateja19 nitko nas ne doživljava:crying2:, a smi se ne snalazimo...molimo pomoć
ovo i mene zanima,da li ako sam se odlučila za neki predmet,100% ga mogu upisati ili može biti da tamo dođem i da mi kaže da se popunilo za taj izborni,kao što je i za smjerove?Da li izborne predmete možemo sami birat ili isto imaju neke kvote?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.