Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
3600knZanima me koliko košta parcijala za izvanredne???
nisi u baš zavidnoj situaciji što se tiče biranja smjera jer si izvanredni student + upisuješ parcijalu, tako sam ja prošle godine upisivala, pa nisam mogla birati, već sam MORALA uzeti org.-menadžerski (čini mi se najteži) smjer...moze li mi netko reci sto da napravim u ovoj situaciji, dosad sam bio redoviti student, ali sada cu morati upisati parcijalu 3 godine kao izvanredni jer imam 34.5 ECTS bodova, zanima me sto da upisem i dali bi mogao upisati medunarodni smjer, tj. dali moram kao izvanredni cekati da redoviti popune smjerove koje zele, a ja mogu kao izvanredni razliku onoga sto ostane, ili mogu birati, i drugo pitanje dali moram dolaziti na predavanja kao izvanredni i kakve su razlike izmedu redovnih i izavnrednih sto se tice predavanja i ispita, vjezbi, seminara, itd.
kak znaš? gdje si saznala?Upisi počinju 14.09.
kak znaš? gdje si saznala?
Ako ne radiš u nekoj upravnoj oganizaciji, čini mi se da ćeš morati odraditi ta 4 dana prakse, ali najbolje bi bilo da pitaš direktno voditeljicu prakse, Tijanu Vukojičić Tomić:neznam di bi postavila ovo pitanje pa evo tu: kako ide s praksom za izvanredne studente, ja sam izvanredan student i radim 8 sati dnevno tako da ne znam kako ni kad bi stigla na tu praksu??
pretpostavljam da se smije, jer sam ja prošle godine u 9.mj upisala parc 3. i na dekanskom izašla također na radnoPozz svima,
evo imam jedno pitanjce... Ide ovako... Iz 2. godine ostao mi je jedan ispit i sad upisujem cijelu treću plus taj ispit koji mi je ostao. (RiS) E mene zanima, mogu li ja upisati sada godinu i ići na dekanski (naravno, ukoliko bude odobren) ili moram najprije ići na dekanski pa onda upisivati godinu?? Drugim riječima, smijem li sada upisati treću godinu plus radno i normalno ići na dekanski?? (naravno, na dekanski bi eventualno isla polagati radno !!![]()
ja sam jucer zvala i pitala- 3 600kn,upisnina ukljucena u taj iznos...Zanima me koliko košta parcijala za izvanredne???
Upisi su počeli 14.09. Traju do kraja 9.mj.dali netko zna kada pocinju upisi? dali se moze ici na upise odmah nakon ovog zadnjeg roka u 9.mj,prije dekanskog??
ja sam izvanredni student,i trebam upisat parcijalu 3. pa ako netko ima iskustva s tim da mi pojasni malo proceduru sa samim upisom,odabirom smijera i tak...
hvala puno!!!
kako upisi traju do kraja 9 mjeseca???Upisi su počeli 14.09. Traju do kraja 9.mj.
Procedura upisa.. pa odeš u knjižaru na TMT 3, tražiš upisni materijal za parcijalu treće godine na Veleučilištu, popuniš ga i predaš u referadu. Što se tiče odabira smjera, očito su se neki smjerovi već popunili, pa preporučam da se konzultiraš sa tetama u referadi prije nego upišeš predmete smjera u indeks.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.