AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis ljetnog semestra 2017. - 2018.

emma1993

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ima, objavljeno je, pogledaj pod studenti - obavijesti studentske referade.
U pravu si. Nisam dobro gledala. Hvala ti!

UPIS U LJETNI SEMESTAR ZA STUDENTE STRUČNIH STUDIJA
Studenti koji pristupaju polaganju predmeta ljetnog semestra na drugom ispitnom roku u mjesecu veljači upis obavljaju nakon evidencije uspjeha iz ispita.

Studenti upisani prvi puta u prvu godinu studija u akad. 2017/18.god. ("brucoši") ne obavljaju upis na studomatu.

Mole se studenti da pročitaju sve navedene upute te da u skladu s navedenim obave upis;

RASPORED I POSTUPAK PREDAJE INDEKSA ZA UPIS LJETNOG SEMESTRA

PRAVILA UPISA ZA REDOVITE STUDENTE

PRAVILA UPISA ZA IZVANREDNE STUDENTE

PRAVILA UPISA ljetnog semestra za studente specijalističkog diplomskog stručnog studija javna uprava koji su upisali razlikovne predmete (Osnove politologije, EUP i ULJP)

OBAVIJEST O ISPUNJAVANJU OBAVEZA IZ SEMINARA - smo za studente specijalističkog diplomskog stručnog studija javna uprava

Svi studenti su dužni provjeriti i/ili ponovno popuniti osobne podatke na studomatu putem opcije Podaci o studentu - Osobni podaci do 28. veljače 2018. godine.

.ivy.

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav. Mozemo li upisati vjezbe iz UPP ako nismo u zimskom semestru upisali UPP? I dal mozemo upisati samo jedan izborni il moramo obadva? (meni su ostala dva predmeta iz ljetnog semestra 2.godine pa nebi sad upisala zavrsni i jedan izborni)

lid88

Pozdrav. Mozemo li upisati vjezbe iz UPP ako nismo u zimskom semestru upisali UPP? I dal mozemo upisati samo jedan izborni il moramo obadva? (meni su ostala dva predmeta iz ljetnog semestra 2.godine pa nebi sad upisala zavrsni i jedan izborni)
možeš upisati vježbe.
[DOUBLEPOST=1519318204,1519318065][/DOUBLEPOST]
možeš upisati vježbe.
[DOUBLEPOST=1519318419][/DOUBLEPOST]ako upisujemo sad za ljetni semestar 2 predmeta koja smo već upisali prošle godine jel moramo platit to opet? meni ništa ne piše na studomatu za plaćanje
[DOUBLEPOST=1519319544][/DOUBLEPOST]
Kako to da redovni ništa ne plaćaju tijekom upisa za ljetni semestar?
sad sam preko studomata upisala ponovno 2 predmeta koje sam upisala prošle godine i ništa mi ne piše za plaćanje ali mislim da se plaća

Lola92

Pozdrav, sto kada smo propustili rok za upis na studomat? Kad se predaje molba?

Alless

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav, sto kada smo propustili rok za upis na studomat? Kad se predaje molba?
Ja mislim sad kad su uplate od 27-9.3 Molba i uplatnica od 150 kn. Ja sam se upisao, ali sam zabunom izostavio diplom. i sad isto moram pisat molbu da mi odobore upis.

ivana

Melba za upis? ima li to negdje za skinuti ili sami napišemo...naravno mislila sam da još stignem upisati preko studomata? strahota

Lola92

To ti je obicna molba u knjizari 3kn..... a mozes je i skinut pa isprintat. https://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_MOLBA[8].pdf
Cujm mene...upisem se na vrijeme ali krivo.. :/
[DOUBLEPOST=1519642434,1519642069][/DOUBLEPOST]Da li uz molbu dostavljamo placenu uplatnicu tih predmeta kaj nismo upisali. Ili cekamo da nam "odobre" pa tek onda uplacujemo ? Ako ne odobre vracaju kaj onda vracaju pare.
Pisala sam Sanji, evo odg:

Poštovana kolegice

Ukoliko želite izvršiti upis ljetnog semestra možete do 9.3. podnijeti molbu za naknadni upis (obrazloženu).

Molbi je potrebno priložiti dokaz o uplati naknade za naknadni upis u iznosu od 150,00 kn, indeks, popis predmeta koji se upisuju u ljetnom semestru i dokaz o uplati školarine ljetnog semestra.

Srdačan pozdrav

Sanja Storjak

___________________________________________________________________________________________
[DOUBLEPOST=1519642945][/DOUBLEPOST]Ja sam izvanredni, pa mi je rok do 9.3. Isto sam mislila da ima vremena do 28. :(

ivana

bas vam hvala na odgovoru, dakle nije sve izgubljeno...no zbilja je ovo glupo...komotno su mogli staviti do 28.2.upise preko studomata.
[DOUBLEPOST=1519644277,1519644212][/DOUBLEPOST]
To ti je obicna molba u knjizari 3kn..... a mozes je i skinut pa isprintat. https://www.pravo.unizg.hr/_download/repository/obrazac_-_MOLBA[8].pdf
Cujm mene...upisem se na vrijeme ali krivo.. :/
[DOUBLEPOST=1519642434,1519642069][/DOUBLEPOST]Da li uz molbu dostavljamo placenu uplatnicu tih predmeta kaj nismo upisali. Ili cekamo da nam "odobre" pa tek onda uplacujemo ? Ako ne odobre vracaju kaj onda vracaju pare.

Hvala :)))

Alless

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hvala cureee :D

Mislim da bi trebala bit ta molba..... jedino ako nema neka "posebna" za naknadni upis.

Lola92

bas vam hvala na odgovoru, dakle nije sve izgubljeno...no zbilja je ovo glupo...komotno su mogli staviti do 28.2.upise preko studomata.
[DOUBLEPOST=1519644277,1519644212][/DOUBLEPOST]

Pa mogli su, ja sam bila uvjerena da je do 28.. valjda će nam priznati molbu

pepa95

izvanredan student sam i trebam ic na rucno upisivanje predmeta jer nemogu preko studomata, jel ja isto mogu do 9.3 se upisat il postoji neki poseban dan kad ja moram doc na rucno upisivanje? (zanemarite ovo gore upravo sam vidila da sam propustila rucni upis) ugl sta cu sad? vidim da ce molbe uvazavat do 16.3 pa jel netko imao iskustva da je promasio datum i pisao molbu i uplatio 150 jel uspio se upisat?

Posljednje uređivanje:

taz

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ugl sta cu sad? vidim da ce molbe uvazavat do 16.3 pa jel netko imao iskustva da je promasio datum i pisao molbu i uplatio 150 jel uspio se upisat?
Hvala bogu. Ta "molba" ti u prijevodu znači samo "plati još stopedeset kuna". Svojevrsni reket za zaboravne. Ništa specijalno. Isto kao i kad nemaš potpise u indeksu. Samo još jedan način ti uzmu novce i zarade. Treba namiriti lovu za plaće sve vojske znanstvenih novaka.

Lola92

Još jedno pitanje, plaća mi je tek idući tjedan, valjda neće zamjeriti što nismo odmah predali molbu i uplatili... :/ Mislim rok je do 9.3.

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Još jedno pitanje, plaća mi je tek idući tjedan, valjda neće zamjeriti što nismo odmah predali molbu i uplatili... :/ Mislim rok je do 9.3.
Ma, baš ti njih briga dokle god poštuješ te njihove rokove. :)

P.S. Meni je najveći cinizam da se to zove "molba". Zašto bi korisnici neke usluge (javne ili privatne) trebali ikog išta moliti. Što fali prekrasnoj riječi - zahtjev. :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks