AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Upis III. i IV. semestra

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

mayalay

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ma ova odredba 18-30 se odnosi na ono što upisuješ u onaj list. uvijek malo sfuljaju da nas valjda natjeraju da razmišljaš. pogledaj na ovoj stranici, s desne strane repozitorij - 2 godina i ponovno 2 godina i parcijalno treća.
ako ne daš oup, odnosno ostvariš manje od 31 boda, za tebe vrijedi odredba:
 Izvanredni studenti koji su ostvarili do 30 ECTS bodova u prethodnoj akad. godini pri ponavljanju godine upisuju samo predmete koje nisu položili.
Moram priznati da već računam da ga imam i da ću ga dat na dekanskom ( i već sam ga uračunala) - vjerujem u pozitivno razmišljanje :laughing:
Onda to znaći da mogu upisati parcijalu ???:luxhello: :rock:

dashuria

Pozdrav! Dali je moguće pisati molbu da mi se odobri još jedna godina redovnog studija s obzirom da bih ove godine trebala preći na vanredni jer ima pad godine?

mayalay

Pozdrav! Dali je moguće pisati molbu da mi se odobri još jedna godina redovnog studija s obzirom da bih ove godine trebala preći na vanredni jer ima pad godine?
Mislim da to nije moguće, mnogi od nas morali su se prebaciti na izvanredne i to zbog jednog ispita tako da :frustrating: žao mi je

krika23

poz, pitanje. prelazim sa redovnog na izvanredne studente. da li zna tko što mi se sada mjenja sa zdravstvenim, socijalnim, kako ide s poreznom karticom (to sve imam preko roditelja pošto sam bila redovni student, sad to treba odjaviti, znate li način n akoji se to radi?) kako sad to sebi sve 'poaktivirati'. da li se mora prijaviti na burzu. i sve što možda nisam pitala a znate da je bitno unaprijed hvala

karosa

upisujem ponovno drugu jer imam samo 15,5 ECTS bodova pa me zanima dal upisujem samo nepoložene predmete iz te druge i što ako u prvom tj. zimskom semestru imam za upisati samo 16,5 ECTS, a navedeno je 18

Andreja

poz, pitanje. prelazim sa redovnog na izvanredne studente. da li zna tko što mi se sada mjenja sa zdravstvenim, socijalnim, kako ide s poreznom karticom (to sve imam preko roditelja pošto sam bila redovni student, sad to treba odjaviti, znate li način n akoji se to radi?) kako sad to sebi sve 'poaktivirati'. da li se mora prijaviti na burzu. i sve što možda nisam pitala a znate da je bitno unaprijed hvala
sa zdravstvenog se moraš odjaviti ako si preko jednog roditelja, meni je mama u svojem poduzeću obavila odjavu, pa sam ja taj papir nosila sa prijavom tam u klovićevu (neznam koji je tebi područni ured nadležan) (a prijavu i odjavu kupuješ tam u narodnim novinama), i prijavili su me bez problema, sam neznam prema kojoj osnovi jer se nisam bila prijavila na burzu, znači prema tome ne trebaš se prijavljivat na burzu jer je to odvojeno već 4 godine. na socijalno nemaš više pravo, osim ako ćeš si plaćati mjesečno mislim 80 i nekaj kuna, nisam sigurna, a za poreznu karticu, ja to nisam ništ obavljala, niti mi je itko rekao da to moram. eto nadam se da sam bar malo pomogla :happy:

martina_sk

Administrator
upisujem ponovno drugu jer imam samo 15,5 ECTS bodova pa me zanima dal upisujem samo nepoložene predmete iz te druge i što ako u prvom tj. zimskom semestru imam za upisati samo 16,5 ECTS, a navedeno je 18
da, samo nepoložene. tebi nije bitno to 18 bodova, to je za pracijalu. upišeš koliko ti je ostalo s druge.

ivana29

love
da, samo nepoložene. tebi nije bitno to 18 bodova, to je za pracijalu. upišeš koliko ti je ostalo s druge.
A nije za parcijalu pise kod ponovnog upisa godine da pri ponovnom upisu ima pravo upisati najmanje 18-30 bodova po semestru. Ja ovo isto ne kuzim a nitko naravno se ne bi javio na telefon tamo. Ja sam polozila oz druge drz upravu, oup i eng. Znaci 22,5 bodova. I nemam u I semestru 18 bodova od ovih predmeta sta su mi ostali. I i ne kuzim jos nesto ja sve imam predmete na jedsoj str u indeksu i moja frendicaa tu pise da se na prvoj str indeksa upisuje prvi semesar ne kuzim. Da je krivo vec bi mi u referadi ponistili. Eto molim pomoc s ova dva problema i to hitno. Hvala

Majoli

Društvo, trebam pomoć..
Nemam gdje pitati jer mi u referadi nisu htjeli odgovoriti na pitanje, a na telefon se ne javljaju..
Planiram upisati parcijalu 2.g.
Zanima me mogu li upisati engleski i obiteljsko uz neke predmete s prve koji su mi ostali ili nužno mora biti predmet iz 3. semestra (tipa državna uprava umjesto obiteljskog)
Izvanredni student sam, unaprijed hvala na pomoći

vibica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Društvo, trebam pomoć..
Nemam gdje pitati jer mi u referadi nisu htjeli odgovoriti na pitanje, a na telefon se ne javljaju..
Planiram upisati parcijalu 2.g.
Zanima me mogu li upisati engleski i obiteljsko uz neke predmete s prve koji su mi ostali ili nužno mora biti predmet iz 3. semestra (tipa državna uprava umjesto obiteljskog)
Izvanredni student sam, unaprijed hvala na pomoći
Naravno da možeš, dok god ti je zbroj min 18 bodova.
Ja sam tak upisala. Ostatak iz 1. godine + englesi i opće upravno pravo (dvosem.) i obiteljsko.
Eng ti recimo spada pod 3. sem.

Dok je moja frendica pitala dali može 1. godinu 18 bodova, a onda ostatak 4. semestar (recimo: pol, soc, uvod / obiteljsko, radno, uljp) i rekla je da može.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks