AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

U sklopu Pravnog?

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

martina_sk

Administrator
da li itko zna ako smo završili faks prije prebacivanja veleučilišta na pravni da li je to isto kao i da smo završili taj famoznu studijski centar za javnu upravu na pravnom fakultetu makar imamo svjedodžbu društvenog veleučilišta?
i da je isto ništa ti ne vrijedi jer smo i dalje stručni studij i ne možemo se nikako prebaciti ili nastaviti više studiranje na sveučilišnom studiju.

no_name

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav, pošto me niti na forumu niti na faxu nije dugo bilo, molim vas par informacija.

Da li su se slučajn mijenjali indeksi ili tako nešto zbog te promjene strukture? I kako sada sa tim obrascima, treba mi prijepis ocjena ( izvanred. student) kaj ja tražim u knjižari taj obrazac samo kažem za upravni ? u biti kaj se izmijenilo niš ne kužim

hvala!

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav, pošto me niti na forumu niti na faxu nije dugo bilo, molim vas par informacija.

Da li su se slučajn mijenjali indeksi ili tako nešto zbog te promjene strukture? I kako sada sa tim obrascima, treba mi prijepis ocjena ( izvanred. student) kaj ja tražim u knjižari taj obrazac samo kažem za upravni ? u biti kaj se izmijenilo niš ne kužim

hvala!
nema nikakvih novih indexa,a što se tiče obrazaca to si moraš sama doma isprintati i odnijeti u referadu ..sve primjere obrazaca imaš na stranici našeg fakulteta

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
zanime me koja je procedura prelaska na pravni fakultet?
Iduće godine se prijaviš za državnu maturu, označiš željene fakultete, polažeš i čekaš rezultate. Ako ostvariš uspjeh, upisuješ se na PF te na prvim konzultacijama ideš od katedre do katedre u cilju informiranja o potpunom ili djelomičnom priznavanju kongenijalnih kolegija.

hitno!
Što je hitno? ;) Do državne mature imaš još cca devet mjeseci. :)

pigetic

zanime me koja je procedura prelaska na pravni fakultet?? hitno!
Do 5. ili 6. mjeseca ove godine bilo je moguće upisati pravo na PFZG bez polaganja državne mature,uz uvjet da si diplomirao na upravnom studiju. tako su radili neki kolege godinama prije,osobno znam par njih koji su tako napravili prošle godine u 9.mj. tako je i meni bilo rečeno u 4.mj u referadi PFZG-a.
Dao sam ULJP+cijelu 3god.+diplomirao (sve to od 11.mj.2011 do 9mj. 2012.) da bih stigao upisati pravo(rok za upis je bio 30.9.),jer mi je to bila velika želja,da bi mi gospođa u referadi sa smiješkom rekla da to više od ove godine nije moguće.I što je PFZG zamislio za one individue koji nakon 3god upravnog imaju vremena,novaca i želje za nastaviti dalje školovati se,a pritom mu nisu to omogućili u smislu specijalističkog studija?
da upiše PFOS i da putuje svaki rok 380km u oba smjera(a rođen je i živi 6 ulica od TMT-a).
toliko.

martina_sk

Administrator
ne znam ja tko tu koga, ali meni je jedna kolegica rekla (koja je diplomirala prošli tjedan) da se ona prebacuje na pravo i da nije trebala ići na državnu maturu (ona je još i generacija koja je upisala po starom načinu, bez državne mature) ali da naravno kreće od početka s tim da joj se priznaju neki kolegiji (engleski, sociologija) ili dio određenog kolegija (financiranje, građansko...).

pigetic

ne znam ja tko tu koga, ali meni je jedna kolegica rekla (koja je diplomirala prošli tjedan) da se ona prebacuje na pravo i da nije trebala ići na državnu maturu (ona je još i generacija koja je upisala po starom načinu, bez državne mature) ali da naravno kreće od početka s tim da joj se priznaju neki kolegiji (engleski, sociologija) ili dio određenog kolegija (financiranje, građansko...).
možda je ona išla na MZOŠ i upala u kvotu onih 30 ljudi od 24+godina...ostalo sve je i meni rečeno,da bi saznao da je u 6mj ove godine donesena odluka,vjerojatno fakultetskog vijeća PFZG-a, da se takva prebacivanja ne dopuštaju.
meni je u referadi na TMT-u rečeno da ako diplomiram do 30.9.2012. i donesem potvrdu o tome i molbu,da cu moc upisat pravo od prve god. ali bez drzavne mature i upisnih testova.tako su radili barem 4 godine unazad,a s obzirom na to da bi me upisali izvanredno i na to da sumnjam da se vise od 10studenata svake godine prebacuje tako s upravnog na pravo, ne razumijem kakva im to viša sila zabranjuje da zarade 6000 i vise kn po glavi od školarina a uz nikakav napor.očito su zasićeni.u osijeku nije bio nikakav problem upisat, samo se sad moram mejlat s profesorima i moliti da mi priznaju nesto,a nitko nista skoro ne priznaje jer su druge knjige,vecinom.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks