Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Važna obavijest 30.11.2024. Forumom upravlja novi team studenata
Postojeće registracije se odobrene. Nove registracije su OMOGUĆENE Nova adresa za slanje skripti je [email protected]
Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.
Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.
tko je taj?
ima neko ime, kontakt?
kakve ima ovlasti i nadležnost?
po čemu se razlikuje od studentskog predstavnika, (ili tako nečeg)?
je li funkcija stud.pravobran. zakonska kategorija, ili je predstavnik udruge studenata?
ispričavam se ako pitam glupa pitanja, nov sam pa ne znam, i uvijek mi nedostaje vremena za kvalitetno samostalno istraživanje činjenica.
hvala
tko je taj?
ima neko ime, kontakt?
kakve ima ovlasti i nadležnost?
po čemu se razlikuje od studentskog predstavnika, (ili tako nečeg)?
je li funkcija stud.pravobran. zakonska kategorija, ili je predstavnik udruge studenata?
Kolega je naglasio kako svoje probleme i dileme možete postaviti u ovoj temi na forumu, no nije naglasio kako studentski prvobranitelj još nije izabran.
Čim bude, sigurna sam da će se objaviti njegova mail adresa na kojoj ćete moći potražiti savjete.
Oprostite ako neopravdano otvaram novu temu.. ali nisam našao informacije:
Tko su studentski predstavnici? (može i definicija, ali zanima me kontakt
Koje im je područje rada ( po godinama, izvanredni/ redovni?)
koja su im prava i dužnosti?
način izbora?
program rada?
trajanje mandata?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.